A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hálószoba szőnyegek

A hálószoba a béke és a megújulás privát oázisa. Ennek a belső térnek a dekorációjának nemcsak stílusosnak kell lennie, hanem a pihenés érzését is elősegítőnek kell lennie.

Régóta ismert, hogy a textil kiegészítők fokozzák az egyes helyiségek kellemes hangulatát. Emiatt a hálószoba szőnyegei a pihenőszoba elválaszthatatlan elemei.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Hogyan válasszunk szőnyeget a hálószobába?

Miért szeretjük a hálószoba szőnyeget?

A hálószoba egy különleges rendeltetésű szoba – a kikapcsolódás és a regenerálódás helyeként szolgál számunkra. Ezért elő kell mozdítania a béke érzését, és valóban hatással kell lennie kényelmünkre. Csak ilyen körülmények között tudunk teljesen kipihenni és megszerezni a szükséges erőt. A kézenfekvő felszerelési elemek mellett érdemes gondoskodni az apró elrendezési kiegészítőkről is, amelyek stílusossá és hangulatossá teszik a belső teret. A kis hálószoba szőnyegek ebben az esetben pótolhatatlanok. Nemcsak stílusos dekoráció, hanem rendkívül funkcionális kiegészítő is. A puha textúrának köszönhetően meleg érzést hoznak a szobákba, ami jó közérzetet jelent. Szőnyeg a hálószobában? Szerintünk kötelező!

Szőnyeg az ágy mellett – miért éri meg?

A hálószoba belső kialakításánál minden, a legkisebb elrendezési elemre is érdemes odafigyelni. Ezenkívül a legjobb, ha kiemeljük azokat a dekorációkat, amelyek egyszerre lesznek esztétikusak és funkcionálisak. A hálószoba szőnyegei könnyen megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Amellett, hogy rendkívül stílusos és időtálló kiegészítők esztétikai értékekkel, számos más fontos funkciót is betöltenek. Először is megvédik a padlót vagy a parkettát a karcolásoktól és a véletlen sérülésektől. Az ágy melletti szőnyeg a kellemes ébresztő garanciája is! A puha, pihe-puha textúra csillapítja a minden nap felkeléskor kísérő hidegérzetet – ébredés után ugyanis az első dolog, amihez lábunk hozzáér, az a padló. Az ágy melletti szőnyeg a szó szerint érzett melegségen túl meghitt hangulatot varázsol a hálószobába, ezáltal pozitívan hat a komfortérzetre és a kikapcsolódásra.

Puha hálószobaszőnyegek – rengeteg textúra és szín

A kis hálószoba szőnyegek véleményünk szerint olyan kiegészítők, amelyekkel azonnal bevezethetjük kedvenc színeinket és mintáinkat a belső térbe. Az egyes modellek nemcsak színben, hanem textúrában is különböznek egymástól. A közelmúltban az egyik legnépszerűbb termék a bozontos szőnyegek. Az ilyen típusú változatokat kifejező, hosszú halmaz és puha tapintású szerkezet jellemzi. Rendkívül hatékonyak és határozottan felkeltik a figyelmet! A klasszikusokat kedvelők minden bizonnyal a klasszikus kerek szőnyegekre is odafigyelnek. A szabványos, rövid szálú modellek egyértelműen könnyebben tisztíthatók és egy kicsit időtlenebbek. Webáruházunk nagyon sokféle változatot kínál, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál magának valót!

Hogyan kell mosni a hálószoba szőnyegeket?

A szőnyeg, függetlenül attól, hogy hol van elhelyezve, csak akkor néz ki makulátlanul, ha tisztán tartják. Hogyan kell tisztítani és ápolni az ilyen típusú díszeket? Először is ne feledje, hogy nem minden modell mosható mosógépben – a legtöbb esetben ez a folteltávolítási mód visszafordíthatatlan károsodáshoz vezethet. A Restilo-nál tökéletesen tudjuk, hogy a szennyeződés eltávolításának legjobb módja a szőnyeg száraz tisztítása. Ebből a célból, közvetlenül a normál porszívózás után, szórja be a sörtéket szódabikarbónával vagy erre a célra szolgáló porral. A mosószer, például kefével való szétszórása után a szőnyeget hagyni kell néhány órán át, majd újra fel kell porszívózni vagy felrázni. Ha nedvesíteni szeretné a sörtéket, mindig győződjön meg arról, hogy a gyártó tartalmaz-e ilyen módszert, és mik a pontos feltételek.

To Top