A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Tartozékok halakhoz és tenger gyümölcseihez

A hal és a tenger gyümölcsei egészséges termékek, amelyek számos értékes vitaminnal látnak el bennünket. Főleg a szép és ragyogó arcbőrt érintik. Ahhoz, hogy teljes mértékben

élvezhessük a halban és tenger gyümölcseiben gazdag étrend előnyeit, vásároljunk kiegészítőket a halhoz és a tenger gyümölcseihez. Azok az ételek, amelyeknek fő összetevője a hal, kellemes emlékeket idéznek fel a nyaralás hangulatáról, egy olasz városból. a Földközi-tengeren. Sajnos ezek elkészítése nem a legegyszerűbb. Vigyáznunk kell a csontokra, óvatosan adagoljuk a húst. Nem csak nyaraláskor eszünk halat egy tengerparti városban. Többek között ezek jelentik a karácsonyi étrendünk alapját. Sokan egész évben várjuk, hogy kipróbálhassák a pontyot, de ha egyszer a hal a tányérunkra kerül, nem könnyű elfogyasztani. Ha van kedvünk vacsorára tőkehalat vagy lazacot enni, kész, filézett hal után nyúlunk a boltban. Tisztában vagyunk vele, milyen időigényes lehet egy halétel elkészítése. A Restilóban szeretnénk megfelelni vásárlóink elvárásainak, és a halak és tenger gyümölcseihez készült konyhai kiegészítők segítségével kellemesebbé tenni a hal- és tengeri ételek fogyasztásának élményét. Nemcsak speciális profilú halevőeszközöket kínálunk, hanem rákollót vagy osztriga kést is. Ezenkívül mini útmutatónkban elmondjuk, hogyan használhatja egyszerűen a tartozékokat halakhoz és tenger gyümölcseihez, és elmagyarázzuk, hogyan kell kezelni a halcsontokat.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Halkaparók: hogyan készítsünk finom ételt?

Halvágás – ez a tevékenység biztosan nem a legkönnyebb. A hal kiegészítők megkönnyítik ezt a fárasztó munkát. A kiegészítők közül ahalkaparók különösen hasznosak. A halpikkely védőgát a halak számára a külvilágtól. Sajnos ezek eltávolítása egy közönséges konyhakéssel időigényes és sok erőfeszítést igényel. Éppen ezérta PRESTO fehér, műanyag vagy rozsdamentes acél halkaparóval sokkal könnyebben bánik a pikkelyekkel. A megfelelő formájúkaparóval gyorsan megszabadulhat a halpikkelyektől. . De ez még nem minden. Ezek a könnyen használható kütyük rendkívül praktikusak. Akaparónak ergonomikus fogantyúja van, amely megakadályozza, hogy kicsússzon a kezéből, amikor a halat kaparja. A rozsdamentes acélból készült halkaparó PRESTO bizonyul a leghasznosabbnak a karácsony előtti időszakban. Elég tartós ahhoz, hogy sok halat megbirkózzon az elkövetkező években. A hagyomány szent, ahalkaparóknak köszönhetően egyszerű és funkcionális módon egy újabb pontypikkely landol a pénztárcánkban, ami anyagi boldogságot ad a következő évben.

Hogyan nyerhetsz halcsontharcot halevőeszközökkel?

Az általunk kínálthalkiegészítők között olyan edényeket is találhatunk, amelyek megkönnyítik az elkészített étel elfogyasztását. Nemcsak a hal öltöztetése, de megfogyasztása is kihívás – bár finom, de problémás lehet. Mindezt a halcsontok miatt, amelyek minden lépésnél ránk várnak. A halakhoz készült tartozékaink között találunk megoldást erre a problémára. A csontok kezelésének többféle módja van. Például tálalás előtt filézheti a halat. Viszont ha nem akarjuk, akkor nem kell előtte megtennünk. Csak vásároljon hales evőeszközöket. Fontos, hogy az étkészletek között legyenek, mert a hidegen és melegen is felszolgált hal nem viseli el a klasszikus kést. Ezért találták fel a 19. században ahales evőeszközöket, amelyek nem vágják a csontokat. Könnyebb lesz elválasztani őket a halhústól. A különleges evőeszközöknek köszönhetően a halevés mindig elegáns lesz. Ráadásul nem kell attól tartanunk, hogy figyelmen kívül hagytunk egy egészségünkre veszélyes halcsontot. A megfelelően profilozott CLASSIC rozsdamentes acél villák és kések három darabba vannak csomagolva. Kivételesen kellemes élménnyé teszik a halevést. Emellett klasszikus formában készültek, aminek köszönhetően biztosan passzolnak a már a konyhafiókban lévő evőeszközökhöz.

Professzionális tengeri evőeszközök – válj a frutti di mare mesterévé a konyhádban

A hal gyakori vendég az asztalainkon. Karácsonykor pontyot szoktunk enni, vacsorára pedig tőkehalat vagy lazacot. Nem úgy a tenger gyümölcseivel. Nem minden nap készítjük el ezeket a különleges tengeri finomságokat. Nemcsak a friss termékek elérhetősége miatt, hanem azért is, mert a tenger gyümölcseihez speciális kiegészítőkre van szükség, amelyek nélkülözhetetlen elemei a frutti di mare kedvelőinek konyhájának. A rákfélék elkészítése, mint a hal esetében, nem a legkönnyebb. Az igazi lépcső azonban csak az elfogyasztásuk pillanatában kezdődik. Számos szabály szól a tenger gyümölcseinek helyes étkezéséről. Igen, a savoir-vivre-vel össze nem egyeztethető viselkedés elkerülése érdekében az asztalnál érdemes gondoskodni a tenger gyümölcseihez megfelelő evőeszközökről. Üzletünk kínálatában olyan kiegészítők találhatók, amelyek tökéletesek a tintahal és az osztriga fogyasztásához. A PRESTO SEAFOOD garnélarák ollója könnyedén megbirkózik még egy nagy tányér elkészített tengeri termékekkel is. Ráadásul piros színű, így minden bizonnyal kiemelkedik a konyhai fiókból, és könnyen előkereshető lesz. A vörös szín kedvelőinek van kagyló fogója. A rozsdamentes acélból készült, praktikusan használható, ráadásul nem foglal sok helyet a konyhában. Az osztriga az egyik legigényesebb tenger gyümölcse. Az osztriga megfelelő elfogyasztásához vágja fel a héját. Ezt a műveletet megkönnyíti a PRESTO SEAFOOD osztriga kés. Ezután a sötét, ehetetlen részeket kidobjuk, a belsejét pedig citromlével meglocsolva fogyasztjuk. Kínálatunkban egy másik termék is a rákfélék rajongóinak szól – PRESTO SEAFOOD kagylóvilla. A halak és tenger gyümölcseihez való tartozékok használatának megkönnyítése érdekében a kínált evőeszközök mindegyike mosogatógépben mosható.

Tengeri kiegészítők mindenkinek

Halakhoz és tenger gyümölcseihez készült kiegészítők nemcsak a mediterrán éghajlat szerelmeseinek konyhájában bizonyulnak majd. Ideális hely ahales evőeszközöknek a szenteste asztalán vagy egy hétköznapi, hétköznapi vacsora közben is. Az üzletünkben található kiegészítőkkel könnyedén elkészítheti a halat és a tenger gyümölcseit. Biztosítjuk Önt, hogy bár a tengeri termékek különleges beállítást igényelnek, minden erőfeszítést megérnek. Ha azonban ezek az erőfeszítések leegyszerűsíthetők és úgy tehetők, hogy ne legyenek olyan időigényesek, és ne igényeljenek sok erőt és elszántságot, akkor miért ne tennénk meg? Ezt segítik ahal és tenger gyümölcsei kiegészítői. Áruházunk termékei a hal és a mediterrán konyha kedvelőinek igényeire adnak választ, akik szeretnék megkönnyíteni a tengeri ételek elkészítésének és fogyasztásának időigényes rituáléját. Reméljük, hogy ebben nem csak a halakhoz és tenger gyümölcseihez való evőeszközök segítenek, hanem azok a tanácsok is, amelyeket mini útmutatónkban megosztottunk Önnel.

To Top