A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hámozókések

A zöldségek és gyümölcsök színesítik ételeinket. A zölduborkából, paradicsomból és retekből készült saláta tökéletes kiegészítője a hagyományos húsból és burgonyából

álló vacsorának. A zöldségekhez és gyümölcsökhöz való kések segítenek abban, hogy egyforma kockákra vágjuk a zöldségeket egy tavaszi salátához. Ezekkel a praktikus evőeszközökkel a darabolás és aprítás a szó szoros értelmében egy pillanatot vesz igénybe, és a mindennapi étkezéseket a szervezetünk számára szükséges tápértékekkel gazdagítjuk. Ahogy a zöldségeknek, gyümölcsöknek a konyhánkban végleg jelen kell lenniük, úgy a zöldségek és gyümölcsök professzionális késeinek is érdemes helyet találni. Mini útmutatónkból megtudhatja, milyen kések használhatók a zöldségekhez és gyümölcsökhöz az Ön konyhájában. Néhány értékes tanáccsal is készültünk a zöldség- és gyümölcskés használatához és gondozásához. Mindjárt itt a zöldség-gyümölcs szezon, készüljünk rá jól.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Zöldségkés vs. gyümölcskések – melyek működnek jobban a konyhában?

Friss, ízletes és tele van vitaminokkal. Étrendünk alapja a zöldségek és gyümölcsök. Főleg tavasszal és nyáron van kedvünk újra enni ezeket az egészséges termékeket. A piacon széles választékot talál azöldségekhez és gyümölcsökhöz való késekből. Függetlenül attól, hogy zöldség vagy gyümölcs kerül gyakrabban a tányérjára, a Restilo webáruházban úgy gondoljuk, hogy mind a zöldségkés, mind a a gyümölcskések minden konyhai fiók nélkülözhetetlen elemei. Ha például egy napot el sem tudsz képzelni alma elfogyasztása nélkül, érdemes beszerezni egy kisgyümölcskést, amely hatékonyan megbirkózik nemcsak a gyümölcs hámozásával, hanem a sokszor problémás magfészkek kiásásával is. Amikor azonban a kertben szedünk, vagy friss, kemény paradicsomot hozunk a boltból, érdemes kéznél tartani aSONIC zöldségkéset. 12 cm-es pengéje kicsi, finom és sűrűn elhelyezkedő fogakkal. Ennek köszönhetően a paradicsomot könnyedén egyenletes szeletekre, a hagymát pedig apró félholdokra vágja. A mindennapi zöldségpucolás hasznos eszköze az AZZA zöldségkés is. A SONIC késhez hasonlóan hosszú, rozsdamentes acél pengéje van. Ezenkívül az AZZA zöldségkés végén egy jellegzetes, villára emlékeztető nyárs található. Ez a profilozott késhegy lehetővé teszi a zöldség belsejének kiürítését és különféle kompozíciók elkészítését benne.A megalkotott miniplasztikák érdekes, ráadásul ízletes dekorációt jelentenek egy hivatalos otthoni vacsorán. Ne feledjük azonban, hogy a zöldség- és gyümölcskések azöldségekbe és gyümölcsökbe való késekünk elsősorban egy egyszerű reggeli szendvics napi elkészítésekor hasznosak. A saláta, amit ropogós tekercsre teszünk, nem csak ízét tekintve illik tökéletesen a sonkához és a sajthoz, de vizuálisan is harmonizál ezekkel a termékekkel. Míg a szendvicsnek szánt salátalevél letépése nálunk nem jelent gondot, addig egy finom, zöldes zöldséget salátához nem is olyan egyszerű apró darabokra vágni. Tudom, hogyan lehet hatékonyan felosztani egy fej salátát, és álomkompozíciót készíteni egy tálban. Nem kell más, mint a PRESTO salátakés.A műanyagból készült penge precízen vágja a saláta fejét, és egyben biztonságos is számunkra. Kínálatunkban kétféle méretben találhatók salátakések. Ha vannak otthon gyerekeink, akik szívesen segítenek nekünk a konyhában, félelem nélkül adhatunk nekik egy műanyag salátakést.

Hogyan kell megfelelően ápolni a zöldségkéseket?

A piacon kapható számos zöldségkés közül a jó minőségű anyagból készülteket választjuk. Szeretnénk, ha hosszú évekig szolgálnának a konyhánkban. Ne feledje azonban, hogy egy jó, professzionális kés vásárlása még nem ér véget. Ha azt szeretnénk, hogy a zöldségvágó kések és a gyümölcsvágó kések sokáig a konyhánkban maradjanak, akkor gondoskodjunk a megfelelő gondozásukról. Hogyan tegyük? A látszattal ellentétben ez egyszerű. Csak néhány szabályt kell betartanunk. Először használat után azonnal mossa le a késeket. A kínálatunkban található kések, mint például aPRESSIOSO zöldségkés, mosogatógépbe tehetők. Jó azonban, ha vágás után azonnal leöblítjük vízzel azöldségkéseket és a gyümölcskéseket. A zöldségekben és gyümölcsökben található savak, amelyek értékes vitaminokkal látnak el bennünket, sajnos nem egészségesek az acélkés pengéjének - rozsdásodásához vezetnek. Ne felejtse el megfelelően tárolni a késeket. A legjobban a fából készült késblokkok működnek majd, aminek köszönhetően a kések védettek és egyben elkülönülnek a többitől, aminek köszönhetően a penge nem tompul el olyan gyorsan.

Megmozdul a nyár – most hámozókésekre van szükség

Kint egyre melegebb van. Még néhány hónap, és megérkezik a nyár, és vele együtt a magas hőmérséklet. A forró napokon nem csak árnyékot keresünk, hogy elbújhassunk a tűző nap elől, hanem gyakrabban nyúlunk gyümölcs után is. Semmi szokatlan. Könnyen megközelíthetők a nyári hónapokban. Ha van kertünk, biztosan találunk benne néhány gyümölcsfát vagy cserjét. Javasoljuk, hogy időnként tartózkodjon a közvetlenül a fáról származó gyümölcs elfogyasztásától. Helyette készíthetünk finom gyümölcssalátát. Akkor jól jönnek ahámozó kések. Ezek a kis kések könnyen meghámozzák és eltávolítják a magot a napmeleg barackról. Agyümölcskések ráadásul olyannyira praktikusan használhatók, hogy könnyedén és precízen vághatjuk le velük mind a finom, mind a keményebb gyümölcsöket. A nyári napokon a vitaminbomba mellett a gyümölcsök is mentőt jelentenek a szomjazóknak. A görögdinnye például 92 százalékban víz, így nyáron remek alternatívája a különféle, nem feltétlenül egészséges italoknak. A görögdinnye szerelmeseinek áll a rendelkezésünkre a PRESTO görögdinnye kés, amely gyorsan és egyszerűen átvágja a gyümölcs kemény héját, és kiadja belőle a legjobbat.

Zöldség- és gyümölcskés – az egészség az Ön kezében

A gyümölcsök és zöldségek olyan hálás termékek, hogy az év bármely szakában hozzájuk nyúlhatunk. A legjobb ízük azonban a meleg napokon, csak a kertből leszedve, amikor már tálalás nélkül is megrágcsálhatjuk. Javasoljuk, hogy a közelgő tavaszi-nyári időszakban ültessen zöldséget a ház mögötti kertben, vagy egy kis veteményeskertben a teraszon. Nem csak abban leszünk biztosak, hogy az általunk termesztett zöldségek nem tartalmaznak káros hatásfokozókat. Akkor is kéznél lesznek, amikor kedvünk támad megfűszerezni egy ételt vagy egy egészséges nassolnivalót. Friss gyümölcsök és zöldségek otthoni gondozásakor is érdemes professzionális zöldség- és gyümölcsvágó késeket beszerezni, és gyönyörű zöldség- vagy gyümölcskompozíciókat varázsolni a tányérjára.Reméljük, hogy köszönhetően minink Ebből az útmutatóból megtudhatta, milyen hasznosak a zöldségkések a konyhában, és milyen egyszerű a gyümölcskésekkel egészséges desszert vagy ízletes snack elkészítése. erős> Főleg, hogy a zöldségvágó késekkel és gyümölcsvágókésekkel valójában magunk is tudunk vigyázni az egészségünkre.

To Top