A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A nappali egy olyan belső tér, amelyben mindig van egy többszemélyes ülés, ahol az egész család összejön. Egy kényelmes bútor tökéletesen kitölti a teret, praktikus és

esztétikai értékekkel egyaránt gazdagítja. A nagy és közepes méretű nappalikban a 3 személyes kanapék dominálnak, amelyek optimális elrendezési megoldást jelentenek.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Klasszikus háromszemélyes karfás kanapé párnákkal ZAMIO, sötétkék
  51%
  24h
  Klasszikus háromszemélyes karfás kanapé párnákkal ZAMIO, sötétkék
  Special Price 86 777,00 Ft Regular Price 175 653,00 Ft
 2. Klasszikus háromszemélyes karfás kanapé párnákkal ZAMIO, szürke
  51%
  24h
  Klasszikus háromszemélyes karfás kanapé párnákkal ZAMIO, szürke
  Special Price 85 904,00 Ft Regular Price 175 653,00 Ft
 3. Türkiz DABONI modern háromüléses kanapé fa lábakon
  18%
  24h
  Türkiz DABONI modern háromüléses kanapé fa lábakon
  Special Price 206 198,00 Ft Regular Price 251 774,00 Ft
 4. Modern háromüléses kanapé fa lábakon Palack zöld DABONI
  18%
  24h
  Modern háromüléses kanapé fa lábakon Palack zöld DABONI
  Special Price 206 198,00 Ft Regular Price 251 774,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

3 személyes kanapé – előnyei

A 3 személyes kanapé által garantált kényelem szintje nagyon magas – mind ülőhelyként, mind ágyként használva. Érdemes hangsúlyozni, hogy az ilyen típusú bútorok segítségével nemcsak kényelmesen eltölthetjük az időt szeretteinkkel, hanem egyénileg is pihenhetünk fekvő helyzetben. A standard mélység könnyen elfér egy személy számára. Ha azonban törődünk a szerkezet kibontásának lehetőségével, akkor irányítsuk érdeklődésünket az állítható modellekre. 3 személyes kanapé ágyneműtartóval még több előnyt garantál! Sikeresen átalakítható franciaággyá. Az ilyen típusú termékek másik kétségtelen előnye a kapacitás. A felszerelés általában tartalmaz egy további ládát, amely tökéletes textil, például pamuttakaró tárolására. Fontos előnye ennek a bútornak az is, hogy kiválóan alkalmas pótágyként a vendégek számára, vagy alapfelszereltségként, például egy garzonlakásban.

3 személyes kanapé elrendezése – időtlen trendek

A többszemélyes ülésnek tökéletesen illeszkednie kell a környezetünkhöz. Nem kívánatos, hogy a bútorok nehézségeket okozzanak a helyiségben való kényelmes mozgásban vagy a berendezés más elemeihez való hozzáférésben. Minden bizonnyal a leggyakrabban egy kiválasztott fal mellett helyezkednek el a 3 személyes kanapék. Ez egy biztonságos lehetőség, amely lehetővé teszi a központ üresen tartását. Véleményünk szerint azonban rengeteg érdekes elrendezési megoldás létezik, amelyeket érdemes megfontolni. Ha a házunkban van egy nappali konyhával kombinálva, akkor egy 3 személyes kanapé használata egyfajta formában A szobák közötti válaszfalak telitalálatnak bizonyulhatnak! Aby wykorzystać w praktyce ten trend, wystarczy umiejscowić siedzisko np. w miejscu wizualnego przejścia jednego wnętrza w drugie. Egy másik ötlet, amit javasolhatunk, hogy a bútorokat az ülősarokban helyezzük el. Megfelelő magasságú dohányzóasztal és RTV felszereltség hozzáadásával gyorsan kialakíthatunk egy pihenősarkot. Bátran helyezzük el a szoba közepére, mert a többelemes kompozíció ezen a téren is tökéletesen működik!

Kiegészítők egy 3 személyes kanapéhoz

Minden társalgó elem dekoratív lehetőséget rejt magában. Néha már önmagában is hatásos dekoráció. Más esetekben érdemes néhány olyan elemet hozzáadni hozzá, amelyek hatékonyan növelik mind a berendezés, mind az egész környezet vonzerejét. A 3 személyes kanapé elválaszthatatlanul összekapcsolódik a textil kiegészítőkkel, amelyek azonnal színt és a kívánt stílust hoznak belső terünkbe. A Glamour párnák remek ötlet a nappali terének gazdagításához, és hangulatos hangulatot varázsolnak abba. Az ilyen típusú elemek kiválasztásánál azonban vezessünk a legfontosabb szabályt, amely szerint a kompozíció egészének következetesnek és harmonikusnak kell lennie. Ha az ágyneműtartóval előrehajtható 3 személyes kanapénkat minimalista stílusban tartjuk, akkor a töltelékes puha párnahuzatoknak bármilyen formája lehet. A színt pedig mind a bútor kárpitjához, mind a teljes környezethez kell igazítani. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a hatás tökéletes lesz.

To Top