A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hóval borított / havas karácsonyfák

A közelgő ünnepi időszak a karácsonyfa keresésének éves időszaka. Bár a természetes fák egyedi illatot hoznak otthonunkba, vásárlásuk számos hátránnyal jár. Ugyanilyen

látványos hatást idén egy behavazott műkarácsonyfa is segít, mely gyönyörű és természetes megjelenésével lep meg!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Hóval borított / havas karácsonyfák

Mesterhóval fedett karácsonyfa – egyedülálló alternatíva

A melegedő éghajlat mellett ritkán kell igazi, fehér téllel megküzdenünk. A jó minőségű, hóval borított karácsonyfa a legcsapadékosabb és a legnapsütéses karácsonykor is helyettesítheti a jégcsodaországot. A modern technológiának és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően elért egyedi és természetes hatás hosszú évekig tart. A kínálatunkban található hóval borított modellek bármilyen kísérletet tesznek a mesterséges hó önálló használatára (ami nagy káoszba torkollik) oldalra. A poros fa hatása kéznél van!

A gondosan elkészített, hóval borított mesterséges karácsonyfa egyedülálló alternatívája a klasszikus mesterséges és természetes fáknak. Egy látványos karácsonyfa hófödte ágakkal csak arra vár, hogy fadíszek jelenjenek meg rajta.

Hófedett karácsonyfa – tél a nappaliban

A sűrű és szétterülő fák, amelyek gallyakkal finoman megszórva műhóval – például egy klasszikus, méltóságteljes lucfenyőt imitálva – tökéletesek a tágas helyiségekbe. A modern belső terek és a nem szokványos megoldások kedvelői kicsit merészebb lehetőségeket is mérlegelhetnek, például egy teljesen fehérben fürdő fát. A fehér karácsonyfa nemcsak a háztartás tagjait, hanem az ünnepi időszak szerves részét képező vendégeket is megörvendezteti. Kisebb helyiségekben, különösen a modernista hangulatú szobákban, az elmúlt évszakok elrendezési slágere – a törzskarácsonyfa – tökéletesen működik.

Nemcsak rendkívül esztétikus alternatívája a klasszikus, sokszor csúnya állványú fának, hanem praktikus megoldás kis lakások számára is, ahol a szétterülő karácsonyfa csökkentené a házban való mozgás kényelmét. A szokatlan dizájn ideális háziállatokkal rendelkező otthonokba is. Hiszen a négylábú kicsik nagyon gyakran felugranak a fára, gyakran tönkreteszik az összes díszítéssel együtt. A törzsön elhelyezett hóval borított karácsonyfa hatékony lehetőséget ad ajándékok és dekorációk, például karácsonyi figurák elrendezésére is.

Hóval borított fa – karácsonyfa sok éven át

Az online áruházunkban kapható műfák garantálják a kiváló minőséget és a vonzó árakat. Különböző kategóriákban megtalálhatóak a legszebb lucfenyőket hűen utánzó klasszikus modellek, de finoman hóval borított ágakkal rendelkező változatok is. Terméktípustól függetlenül meggyőződésünk, hogy a kínálatunkban szereplő karácsonyfa valóban ünnepi hangulatot hoz minden otthonba. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg kínálatunk összes karácsonyfával, és válassza ki azt, amelyik a legjobban tükrözi a háztartás tagjainak esztétikai és praktikus preferenciáit!

To Top