A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Henteskések

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. Uralkodó szín: Fekete Remove This Item
  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Húskés – nem olyan ijesztő, mint ahogy festik

Természetesen a henteskés azon kések kategóriájába tartozik, amelyek nem hiányozhatnak a konyhából. Asteak kés kivételével, amely mérete hasonlít egy univerzális késhez, a többi sokkal nagyobb és hosszabb. Leggyakrabban a pengéjük hossza húsz centiméteren belül van. A húskések, bár használatuk előtt sok félelmet okozhatnak bennünk, a látszat ellenére praktikusak. Méretük elsősorban annak a nyomásnak köszönhető, amelyet a hús adagolásához vagy a hús csontoktól való elválasztásához kell használni. Restilo webáruházunk kínálatában ügyeltünk arra, hogy a henteskések méretük ellenére a lehető legfunkcionálisabbak legyenek. Ne feledjük azonban, hogy a hentes kések nemcsak a penge méretében különböznek. Mielőtt megvásárolnánk őket, gondoljuk át, mire használjuk a kést. Ha például gyakran a tányérunkra kerül a hentestől egy darabban vásárolt vörös hús, érdemes beruházni az AZZA henteskésre vagy az AZZA bárdra. a saját konyhánkban a hús elválasztásához a csontoktól egészen más késekre lesz szükségünk. Például nyúlhatunk a PRECIOSO csonteltávolító késért. Tizenhat centiméteres rozsdamentes acél pengével és speciálisan profilozott, keskeny és éles hegyével rendelkezik. Ez ahúskés tehát nem csak tartós. Előkészítettük, hogy a hús és a csont között könnyen mozoghasson. Emlékezzünk arra, hogy a sonka szerelmeseiként konyhánkban is találjunk helyet a vágáshoz tökéletes késeknek. A sonkák a leghosszabbak a Restilo online áruházunkban. Ezek is különböznek a többitől. A SONIC sonka késnek hosszú és rugalmas pengéje enyhén lekerekített hegyű. Nemcsak felvágottak, hanem finom halak, például lazac vágására is alkalmas. Az általunk javasolthúskésekkel könnyedén elkészítheti az ebédet vagy a vacsorát. Ráadásul a legtöbb kés fekete színben kapható, így bármilyen belső térbe beilleszthető.

Hogyan élesítsünk henteskéseket?

Fontos, hogy a konyhai fiókunkban lévő összes kés éles legyen, de a hentes kések különösen fontosak. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy ahentes késeket a sült vagy sült húsok vágására használják, amelyek egyszerűen kemény húsok. Sőt, ahúskéseknek is meg kell küzdeniük a hús és a csontok szétválasztásával. Annak érdekében, hogy ne sérüljön meg, fontos, hogy elég éles kés legyen ahhoz, hogy gond nélkül átvágja a kemény csontot. Hogyan élesítsük helyesen ahúskésünket, hogy könnyen használható legyen a konyhában? Az egyszerűnek tűnő élezési tevékenység megfelelő technikát és ügyességet igényel. Biztosítunk benneteket, hogy elég néhány szabályt betartani az élezésben a bajnoki cím megszerzéséhez. Ha saját otthonában kezdi a kalandot ahúskések élezésével, először válassza ki a megfelelő élezőt. Több típusú élezőt kínálunk a Restilo online áruházunkban. Miután kiválasztotta a megfelelő élezőeszközt, állítsa be a kés behelyezésének szögét. Ez attól függ, hogy eredetileg hogyan helyezték el a vágóélt, és mire fogják használni a kést. Javasoljuk, hogy akonyhakésekhez, beleértve a húskéseket is, elegendő 20-25 fokos szög. Az élezést a kés nyelénél lévő vágóéltől kezdjük, majd a hegyéhez érünk. Így biztosak lehetünk abban, hogy az egész pengét megéleztük. Nem kell nagy erőt alkalmazni a megfelelő élezéshez. Csak finoman nyomja a henteskést a csiszolófelülethez. Az utolsó fontos dolog, amit emlékezni kell, az, hogy mindkét oldalon ugyanannyi ütést végezzen. Ha erre a néhány dologra odafigyelünk, biztosak lehetünk benne, hogy a konyhánkban a hentes kések úgy vágják a húst, mint egy álom.

Steak kések – a húson túli élvezet

Steak – olyan étel, amelytől sok húskedvelő nyáladzik. A steaket nehéznek tartják elkészíteni, de egy ilyen húsdarab elfogyasztása is gyakorlást igényel. Attól függően, hogy milyen steaket szeretünk a tányérunkon, hogy közepes vagy jól sült lesz-e, egy nélkülözhetetlen elem, ami a konyhánkban legyen, a steakkés. A vastag nyelű kés egy hagyományos asztali késre emlékeztet. A nagy, sűrűn elhelyezkedő fogak azonban elárulják valódi céljukat – sült vagy jól megsült, kemény húsdarabok vágását. Konyhánkban a steak késekkel a hétvégi grillezések alkalmával a csoportunkban lévő számos húsevő szájpadlásáról gondoskodunk.

Mészárkések – érezd magad profinak a konyhádban

Marha szűzpecsenye, sertésnyak, jól sikerült steak – a húsimádók számára ezek a nevek nem csak ismerősen, de finoman is hangzanak. Ahhoz, hogy ezeknek a húsételeknek az elkészítése olyan ízletes legyen, mint az ételeik, érdemes a konyhafiókban henteskéseket tartani. Nem kell profi szakácsnak lennünk a helyes használatukhoz. Nem kell más, mint speciálishúskésre, egy kis gyakorlásra és már sok olyan ételt is profin elkészíthetsz konyhánkon, amiket eddig csak étteremben tudtunk kipróbálni. Reméljük, hogy henteskéseink széles kínálatában talál valamit magának, és a mini útmutatónkban Önnel megosztott tanácsok segítenek abban, hogy örömmel használja ezeket az egyedi késeket.

To Top