A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hímzett asztalterítők

hímzett terítők

Hímzett terítő – az osztály és az elegancia szimbóluma. Jó, ha legalább egy van a gyűjteményében. Tökéletes lesz vasárnapi vacsorákhoz szeretteivel, közös ünnepekre vagy családi ünnepekre.Főleg a fehér színben fenségesebb, ünnepélyesebb karaktert ad az étkezőnek. Mondhatni, hogy ahímzett terítő a mi titkos fegyverünk. Elég kivenni a szekrényből, leteríteni az asztalra és azonnal ünnepi hangulatot nyer a belsőnk. Ennek a hatásnak a fokozására használhatunk más díszítőelemeket is, amelyek fantasztikusan harmonizálnak a munkalapunk díszítésével. Természetesen gyönyörű porcelán étkészletről, elegáns üvegvázákról és gyertyatartókról van szó. Ügyesen kombinálva minden otthoni elrendezést ragyogóvá varázsolnak, ezzel örvendeztetve meg vendégeinket.


 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Obrus MAKI kolor czerwony haftowany motyw kwiatowy
  4%
  24h
 2. Hímzett asztalterítő – Fák, bézsszínű
  4%
  24h
 3. Virágos asztalterítő, krémszínű
  3%
  24h
  Virágos asztalterítő, krémszínű
  6 258,00 Ft Regular Price 6 452,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Hímzett terítő, vagy miféle?

Amikor azt halljuk, hogy “terítők az asztalra hímzett, általában egy fényes szövet van a szemünk előtt, amelyen magasított elemek ezenkívül dekoratív elhelyezésre és varrásra kerültek. Nem gondolunk arra, hogy ezen domború díszítőelemek között több kisebb alcsoportot is megkülönböztethetünk. Nemcsak az alkalmazás megjelenésében különböznek egymástól, hanem az előállítás módjában és jellegében is. Így a hímzett terítők legnépszerűbb típusai a következők:
- hímzett terítők makówi hímzéssel díszítve
- hímzett terítők > kasub hímzéssel díszített
- hímzett terítők richelieu hímzéssel díszítve

De mit rejtenek ezek az idegen hangzású nevek? Mik a jellemzőik? ingatlanok? A szöveg további részében ezek közül a legfontosabbakat igyekszünk leírni és elmagyarázni. Így hát minden további nélkül szemügyre vesszük a mákos hímzéssel díszítettasztalra hímzett terítőeket. Elsősorban lapos felhordás jellemzi őket, amely néhány perforált elemet tartalmaz. Az egészet többnyire fehér árnyalatokban tartják fenn. A kasub hímzéssel díszítetthímzett terítőknél viszont megvan az a tény, hogy a díszítőelemeket kézzel hímzik sima anyagra. Intenzív színeikkel is felkeltik a figyelmet. Számuk szigorúan korlátozott, és hét színt tesz ki. Legújabb kínálatunk a richelieu hímzéssel díszített, enyhén a makói hímzésre emlékeztetőhímzett terítők. A különbség az, hogy a lapos alkalmazások közötti teret nem lyukasztják, hanem kivágják.

Hímzett terítők az étkezőbe: időtlen elegancia

Az ideális étkező az, amelyik megfelel igényeinknek és személyes preferenciáinknak. Belső kialakításunk során nagy figyelmet fordítunk a benne található bútorokra. Olyan asztalt választunk, amelynek mérete megfelel a rendelkezésünkre álló felület méretének. Vásárolunk székeket, csodás csillárokat, ablakredőnyöket. A textil kiegészítők a legvégén vannak. Ez a helyes sorrend? Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy a kiegészítőket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egyfajta pont az "i" felett, minden otthoni elrendezés nagyszerű csúcsa. Az étkező hímzett terítői időtlenek. Ezek egyike azoknak a díszítőelemeknek, amelyek soha nem mennek ki a divatból.Sokféle mintában, színben és méretben kaphatók, aminek köszönhetően könnyedén illeszthetjük enteriőrünk dekorjához. A minimalizmus híveihímzett terítőket az étkezőbetehetnek a szoba egyetlen díszítő elemévé. Egy ilyen ügyes kezeléssel mindenki figyelme az étkezőbe hímzett csodálatos, ünnepiterítőnkre irányul. Nem kell versenyeznie az elrendezés egyéb elemeivel, amivel kiemelkedik. Az egész nagyon ügyesen és finoman fog kinézni. Kerüljük a teret zsúfolódó hatást, a túlzást. Azok, akik nem tudnak elképzelni egy étkezőt több dekorációs elem nélkül, biztosan örülni fognak az általunk javasolt második megoldásnak. Igaz, hogy ahímzett étkezőterítőben nem első hegedűn játszik, de így is nagyon hatásosnak és stílusosnak tűnik. Tehát miről is szól ez a módszer? Elegáns háttérként kezeljük aHímzett étkezőterítőt az étkezőbe. A kiegészítőknek azonban a mi borítónkhoz hasonló karakterűnek kell lenniük. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy fenntartsuk a harmóniát és a koherenciát. Ennek köszönhetően minden elem összeállítása következetes és teljes lesz, étkezőnk pedig rengeteg kecsességet és bájt nyer.

Hímzett terítők az étkezőbe: fehér és színes

Azt feltételezték, hogy az ebédlő hagyományos hímzett terítője fehér. És valóban, rendkívül ünnepinek tűnik. Nagyon ünnepélyes, ünnepélyes hangulatra asszociálunk, különleges alkalmakra, ünnepekre.Ez azonban azt jelenti, hogy a színeshímzett étkezőterítőek kudarcra vannak ítélve? Nem feltétlenül. Okosan beillesztve az elrendezésbe, ugyanolyan szépek lehetnek, sőt, talán még szebbek is! Minden attól függ, hogy milyen kiegészítőkkel kombináljuk őket. Például bemutatunk néhány bevált kombinációt:
- hímzett terítők az étkezőbe palackzöld színben. A terítés többi elemével, azonos tónusban megtartva tökéletesek lesznek egy vidám családi születésnapi és névnapi bulikhoz. Ebben a fajta elrendezésben egy érdekes színfolt lehet átlátszó vázába helyezett vágott virág. Nagyon könnyű, tipikus tavaszi ajánlat.
- hímzett asztalterítők az étkezőbe mély fukszia színben. Maga a fukszia nagyon éles, szemet gyönyörködtető szín. Érdemes tehát kicsit tompítani a karakterét, krémes vagy bézs színű étkészletek után nyúlni. Tökéletes ajánlat, épp ideje egy találkozóhoz édesanyjával, nővérével vagy barátjával.
- hímzett terítők az étkezőbe cappuccino színben. A barna kiegészítőkkel együtt egy kicsit rusztikusabb, hagyományos megjelenést kölcsönöznek. Ez a megoldás nem olyan kézenfekvő, mint egy hófehér terítés, de egyformán látványos és látványos. Formális és informális körülmények között is működni fog.

A mi választékunk: ovális hímzett terítők

Az ovális asztalok rendkívül népszerűek. Nem csoda, hogy stílusosan néznek ki, mint a téglalap alakú asztalok, és több vendéget is el tudnak fogadni. Ezért, ha már megérkezett étkezőnkbe egy hosszúkás tetejű, lekerekített szélű bútor, érdemes elgondolkodni azon, hogy megfelelőovális hímzett terítőt válasszunk. Emlékeztetőül a oacute;hímzett terítőkstrong>dióhéjban:

1. AzOvális hímzett terítők többféle méretben kaphatók, aminek köszönhetően függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy asztalunk van, könnyen elkészíthetjük megtalálni a tökéletes modellt.
2. Az ovális hímzett terítők akkor néznek ki a legjobban, ha valamivel nagyobbak, mint az asztallap. Az anyagnak finoman kell kifolynia a bútorból, lágyan ráfeküdve.
3. Az ovális hímzett terítők, akárcsak a kerek, négyzet vagy téglalap alakú modellek, változatos színekben kaphatók, amelyeknek köszönhetően könnyedén illeszthetjük étkezőnk dekorációjához.
4. Az ovális hímzett terítők akár háromféle hímzéssel (makowski, kasub, richelieu hímzés) díszíthetők. Mindenki talál magának valót!
5. AzOvális hímzett terítőket legtöbbször virágmotívum díszíti. Geometriai és állati minták is megjelenhetnek rajtuk.
6. Az ovális hímzett terítők megfelelően gondozva nem veszítik el formájukat.
7. Az ovális hímzett terítők nagyon hagyományos, kecses terítékek.

To Top