A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Az átfogóan elkészült elrendezés nem csak a megfelelően elkészített bútorokat jelenti. A magazin borítójához hasonló hatást mindenféle dekoráció is biztosítja. A hosszú

függöny rendkívül divatos dekoráció, amely egyre nagyobb elismerést kap. Egy leheletnyi kényelmetlenséget és kifinomult eleganciát hoznak a belső térbe.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Hosszú függönyök – milyen helyiségekben és milyen elrendezésben illenek?

Házunk minden otthoni szobáját némileg eltérő sajátosság jellemzi, ami nagymértékben meghatározza a benne megjelenő elrendezési megoldásokat. Az ablakaink körül látható díszekkel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy az ablakpárkányhoz illesztett szalagos függönyök vagy fűzőlyukak klasszikusok, amelyek mindenhol működnek. Egyre gyakrabban döntünk azonban úgy, hogy a dekoráció és lakberendezés világából általunk ismert trendeket alkalmazzuk környezetünkben. A hosszú függönyök különösen népszerűek az elmúlt évszakokban. Minden szobában használhatók? Véleményünk szerint az általuk nyújtott hatás nem minden belső térben megfelelő. A hosszúkás szövetek finom formájuk ellenére kissé túlterhelhetik a korlátozott tereket. Emiatt a hosszú függönyök a legjobban a nagy területű szobákban mutatnak. Ilyen környezetben nemcsak tulajdonságaik teljességét adják ki, hanem a tágasság érzésére is pozitív hatást biztosítanak számunkra. A fentieket figyelembe véve javasoljuk, hogy nagy nappalikban vagy természetes napfénnyel teli hálószobákban használják őket.

Hogyan válasszunk hosszú függönyöket?

Ablakkeret kiválasztásakor először el kell döntenie, hogy a hüvelyes függönyök vagy a ragasztószalag iránt érdeklődik. Az első lehetőség mindenképpen az egyik leggyorsabb megoldás, amely garantálja a kiegészítő gyors össze- és szétszerelését. Ez a változat is nagyon stílusos - itt szinte spontán módon jönnek létre a szemet gyönyörködtető hullámok és ráncok. A szalagon található modellek sínhez és klasszikus függönyrúdhoz egyaránt használható darabok, megfelelő kampókkal dúsítva. A hosszú függönyök kiválasztásakor nem csak az összeszerelésre kell figyelni, hanem a kiegészítő célméreteire is. Üzletünkben a legtöbb termék legalább két méretváltozatban elérhető, amelyek közül választhat. Ennek köszönhetően az adalékanyagot a kívánt hatáshoz illeszteni nagyon egyszerű! Ne feledjük azonban, hogy a függönyök nem lehetnek túl hosszúak vagy túl rövidek.

Egy másik elem természetesen az anyag színe és anyaga. Az abszolút klasszikusok a fehér és krémszínű modellek. Fokozzák a ragyogást, és kecses felhangokat adnak a belső tereknek. Kínálatunkból a kész hosszú függönyök nemcsak időtálló darabok élénk színekben, hanem árnyékukkal is meglepő változatok. Azok számára, akik nem félnek az intenzív akcentusoktól, zöld vagy türkiz szöveteket ajánlunk. Tökéletesen felpezsdítik a legmonotonabb teret is!

To Top