A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Időzítők

A konyha több, mint pusztán edények, serpenyők és serpenyők. Konyhai kiegészítők is, amelyek bár kicsik és nem feltűnőek, de jelentősen javítják a főzési folyamatot. Többek

között az időzítőkről van szó – ezek a kicsi, okos eszközök pontos időmérést tesznek lehetővé, különösen akkor, ha a receptben foglalt irányelvek szerint szeretnénk elkészíteni egy ételt. A tojást fel kell főzni. pontosan nyolc percig? A sütemény másfél órát kell sütni? Negyed órát kell melegíteni a rakott? Mi sem könnyebb! Csak nyúljon egy konyhai időzítőhöz, és állítsa be a megfelelő időt. Restilo online áruházunk nem csak precíz, hanem nagyon stílusos konyhai időzítőket is kínál. Találja az elektronikus időzítőket. , más néven digitális időzítők, de időzítővel ellátott hőmérők is, amelyek remekül működnek a sült elkészítésekor. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mely perces időzítők tökéletes a hagyományos konyhákhoz és melyek a modern konyhákhoz, valamint arról, hogyan kell őket gondozni és hogyan kell használni - kérjük, olvassa el miniünket - útmutató. Megpróbálunk válaszolni a konyhai időzítőkkel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre, beleértve az időzítős hőmérőket is. Olvassa el Önt!

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Gyümölcs alakú időzítő PRESTO, 60 perces, zöld
  98%
  Gyümölcs alakú időzítő PRESTO, 60 perces, zöld
  Special Price 1 923,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 2. Available soon Gyümölcs alakú időzítő PRESTO, 60 perces, sárga
  98%
  Gyümölcs alakú időzítő PRESTO, 60 perces, sárga
  Special Price 1 923,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Minden konyhában szükséges – konyhai időzítő

Egyes ételek mesteri precizitást igényelnek. Gondosan meg kell mérnünk az összetevők mennyiségét, majd bizonyos módon össze kell keverni. Ha egyszerű salátát készítünk, akkor tulajdonképpen akkor ér véget a feladatunk, amikor a zöldséges tál a hűtőbe kerül, de mi van akkor, ha olyan süteményt kell sütnünk, ami túl rövidre sütve a közepén nyers lesz, és túl sokáig sütjük szárazon és égett élek. Hogyan kezeljük a kisebb-nagyobb konyhai hibákat? Minden problémánkra megoldás lehet egy nem feltűnő kütyü, ami egy konyhai időzítő.Mit csinál egy ilyenidőzítő? Mit csinal? A válasz triviálisan egyszerű – a konyhai időzítőt az idő mérésére használják. Tehát, ha előre tudjuk, hogy a sajttortánk negyvenöt percig álljon a sütőben - se egy perccel rövidebb, se egy perccel tovább - akkor vegyük a kezünkbe a készüléket, írjuk be a minket érdeklő értéket - attól függően, hogy mit konyhai időzítő döntünk a hagyományos vagy az elektronikus mellett, csak fordítsuk el a két felét úgy, hogy a függőleges tengelyen a minket érdeklő mennyiség jelenjen meg, vagy a megfelelő érték segítségével írjuk be a minket érdeklő értéket gombokat. Ha ez a lépés véget ért, egy remek visszaszámlálás kezdődik, majd a megadott számú perc letelte után akonyhai időzítő hangjelzéssel értesít bennünket, hogy kész a sütésünk és nem marad semmi. más, mint kivenni a sütőből.

Szögletes vagy kerek? Piros vagy zöld? Melyik időzítőt válassza?

Amint azt az előző részben kifejtettük, a konyhai időzítők nagyon okos, praktikus eszközök, amelyek minden sütés-főzési tevékenységünkben segítségünkre lehetnek. A legfontosabb kérdésre azonban nem sikerült megválaszolnunk, hogy melyikkonyhai időzítőt válasszuk? Kicsi vagy nagy? Fehér vagy színes? Digitális időzítő vagy a klasszikusabb? Számos lehetőség kínálkozik, ésa Restilo online áruház olyan konyhai időzítőket kínál, amelyek megfelelnek a hagyományos és a modern stílus kedvelőinek elvárásainak. Szánjunk egy percet a legérdekesebb modellek áttekintésére. Az első tűzhöz - PRESTO konyhai időzítő - 60 perc - fehér színben. Egyszerű, minimalista kialakításának köszönhetően minden körülmények között jól mutat. Tökéletesen kiegészíti egy rusztikus konyha dekorációját, de a skandináv, öko vagy ipari stílusok által ihletett enteriőrben is szépen mutat majd. A kiváló minőségű anyagokból készült termék biztosan tetszeni fog a főzés és egyebek szerelmeseinek.

Praktikus kiegészítő és szokatlan dekoráció a munkalapokhoz – konyhai időzítőt választunk

Következő ajánlatunk a konyhai időzítő PRESTO - Fruit, amely négy színváltozatban kapható, mindegyiket más-más gyümölcs ihlette. Így a PRESTO - Fruit konyhai időzítők kollekciója tartalmaz egy narancssárga időzítőt (szó szerint és átvitt értelemben - narancssárga alakú, és ugyanabban a színben kapható), egy időzítő zöld körte, egy időzítő piros (értelmezéstől függően érett alma vagy lédús paradicsom szerepét tölti be) és a időzítősárga - citromra emlékeztető . Az ilyen típusú konyhai időzítőket különösen azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy érdekes humoros elemet bevinni a belső terükbe, vagy azoknak, akik szeretnének egy kis örömet szerezni gyermekeiknek. Biztosak vagyunk benne, hogy minden fiatal szakács szívesen segít édesanyjának egy finom sütemény elkészítésében, miközben az összes konyhai eszközzel - különösen a színesekkel - játszik. Ha már a konyhai gépeknél tartunk, nem hagyhattuk figyelmen kívül a Restilóban kapható termékek egy másik csoportját, az elektronikus időzítőket, amelyeket egyesek digitális időzítőnek is neveznek. Felmerülhet a kérdés, hogy miben különböznek a standardoktól. Így hát sietünk a válaszadásra.

Minden, amit az elektronikus időzítőkről tudni kell

A digitális időzítők a hagyományos változatokhoz hasonlóan akkumulátorról működnek. Amiben különböznek, az egy nagy, jól olvasható képernyő, amelyen a mérés végéig hátralévő idő információi jelennek meg. Így egy ilyen elektronikus időzítőt tehetünk a konyhaszekrényre és állva. a szoba másik végében időnként ránézni, hogy megnézzük, meddig kell még főzni az ételünk. Érdekes módon a Restilo egyes modelljei különleges felszereltséggel rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a felhasználók kényelmének növeléséhez. Mit jelent? Nos, csak nézze meg az ACCURA digitális időzítőit, és vegye észre, hogy tömör mágnesek vannak beépítve a házba, amelyek lehetővé teszik, hogy tartozékokat akasszanak fel például a hűtőszekrény ajtajára, mágnescsíkra vagy speciális festékkel festett falra. festék. Sőt, az ACCURA modell - 3-szor - lehetővé teszi három különböző percérték egyidejű mérését. Ez azt jelenti, hogy az ACCURA elektronikus időzítő segítségével - háromszor - mérhetünk. alkalommal három különböző ételhez - például egy sütőbe helyezett süteményhez, egy gázon főzött leveshez vagy egy hordozható tűzhelybe helyezett sülthez. A pörkölés témájánál maradva - az ACCURA sorozat másikdigitális időzítőrésze, azaz az ACCURA digitális sütőhőmérő időzítővel tökéletes lesz mindenféle húsétel elkészítéséhez. Az ilyen típusúelektronikus időzítő0 és 300 Celsius fok közötti tartományban méri a hőmérsékletet. Sőt, a korábban említett elektronikus időzítő hangjelzéssel jelzi a készenlét megfelelő fokát.

Sütésnél pótolhatatlan: időzített hőmérők

Végül szeretnénk néhány szót mondani az időzített hőmérőkről. Nos, az időzített hőmérők mérik a hőmérsékletet a húsok, halak és sütemények belsejében, miközben azok a sütőben sülnek. Az ilyen típusú tartozékok minden típusú sütőben használhatók. Ne feledje: Az időzített hőmérők nem mosogatógépben moshatóak.

To Top