A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Ifjúsági íróasztalok

Egy tinédzser szobájának elrendezése komoly kihívás, különösen, ha a felszerelés azon elemeiről van szó, amelyek hasznosak lesznek a mindennapi tanulás és szórakozás

során. Az ilyen típusú felszerelések egyik legfontosabb eleme természetesen az ifjúsági asztalok.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A tökéletes ifjúsági asztal – mit értesz ezen?

A tinédzserek szobáinak rendezésekor érdemes észben tartani, hogy ezt a helyet tanulási, szórakozási és kikapcsolódási helyszínként is kell használni. Az ifjúsági asztalok egy olyan terület, ahol egy fiatal sok időt tölt. Éppen ezért praktikus kialakítás és masszív anyag jellemzi őket. Mire érdemes még odafigyelni? Véleményünk szerint az olyan elemek, amelyek biztosan nem hiányozhatnak egy ifjúsági asztalból, mindenféle tárolóhelyiség. A fiókok, ajtókkal nyitható és zárható kamrák lehetővé teszik az írószer kellékek és egyéb szükséges tartozékok esztétikus és funkcionális elrendezését. Vizuális kérdésekben nem hagyatkozhatunk csak a bútorok környezethez illesztésében. Érdemes egy tinédzser egyéni igényeihez igazítani a felszerelést – elvégre az ő terében jelenik meg a leírt bútor.

Fiatalsági asztalok az egészséges gerincért

A tanulás alatti helyes testtartás és az ülő helyzetben eltöltött szabadidő óriási hatással van a gerinc egészségére. Ezért olyan fontos az ifjúsági pult kiválasztása! Egy megfelelően megválasztott bútornak optimális körülményeket kell biztosítania a tinédzser számára az egészséges testtartás megőrzéséhez. Gyermekek esetében ne feledje, hogy magasságuk meglehetősen gyorsan változik. Ha nem szeretné, hogy néhány évente cserélje ki a bútorokat, válasszon állítható felsőrésszel rendelkező modellt. Az íróasztalok, amelyeknek az asztala változtatható dőlésszögű, szintén remek ötlet. Átfogóan ügyelnek a gyermek testtartására és egészséges gerincére, amelynek nem kell feleslegesen görnyednie tanulás közben.

Szükséges kiegészítők az ifjúsági asztalokhoz

Az íróasztal alapvető kiegészítője természetesen irodai szék. Ifjúsági szobába való ülőhely vásárlásakor ügyeljen arra, hogy a gyermek szinte minden nap használja. Ezért a bútornak mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie. Tinédzserek esetében érdemes állítható ülőmagasságú fotelt választani. Ennek köszönhetően gyorsan egy fiatal igényeihez tudjuk igazítani a felszerelést.

Ha egy tinédzsernek a legmagasabb szintű kényelmet szeretnénk nyújtani, a játékszékek egy olyan változat, amelyet érdemes megfontolni. Az ilyen típusú üléseket nagyon átgondolt kialakítás jellemzi, amely, ahogy a neve is sugallja, azoknak az embereknek szól, akik sok időt töltenek ülő helyzetben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem használhatók ifjúsági szobákban – éppen ellenkezőleg. Véleményünk szerint ezek az egyik legjobb pozíció, amit gyermekünknek biztosítani tudunk. Számos beállítási funkció és vezérlőmechanizmus garantálja az ülés tökéletes beállítását a gyermek magasságához és igényeihez.

To Top