A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Indusztriális stílusú íróasztalok

Az ipari asztalok abszolút sikert aratnak, és az otthoni magánélet védelmét szolgáló legjobb elrendezési megoldások közé tartoznak. A formatervezés kéz a kézben jár a

funkcionalitással és a kiváló minőségű anyagokkal. Ez a bútortípus a legjobb válasz a felhasználók esztétikai és funkcionális igényeire.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Ipari asztalok – amikor a kevesebb több

Az iroda olyan helyiség, amely definíció szerint munkára vagy tanulásra szolgál. Régóta ismert, hogy ezek a tevékenységek nagy koncentrációt és türelmet igényelnek tőlünk. Ahhoz, hogy minden intézkedés eredményes és eredményes legyen, gondoskodnunk kell a kényelmes körülmények megteremtéséről közvetlen környezetünkben. A loft íróasztalok különféle – esztétikai és praktikus – igényekre adnak választ. Ami a leginkább ösztönöz bennünket a vásárlásra, az a vonzó megjelenésük. Az ipari modelleket stílusos kialakítás jellemzi, amely még mindig kéz a kézben jár a funkcionalitással. Nagyon jellegzetes elem a fekete porszórt acél kombinációja fa vagy faszerű részletekkel. Ez a kombináció egy duett, amely megkülönbözteti az ipari asztalokat a klasszikus modellektől.

Hogyan válasszunk ipari asztalt?

Az irodai bútorok, különösen az íróasztal vásárlása elsősorban egyéni preferenciáinktól függ. Ideális esetben a döntést a különböző lehetőségek összehasonlítása előzi meg, inspirációt és ismereteket adva arról, hogy mire is van igazán szükségünk. Üzletünkben az ipari asztalok kínálata igen széles. Éppen ezért meg vagyunk győződve arról, hogy nálunk nagyon egyszerű megtalálni a tökéletes bútort! Minden változat kiváló minőségű. Ennek köszönhetően a választás során mindenki csak a vizuális minőségekre és a kívánt szerkezetre koncentrálhat.

Tetőtéri íróasztal – mire kell figyelni?

A vizuális minőségen kívül a legfontosabb elem természetesen a bútor magassága. A jól megválasztott modell nem befolyásolja negatívan az egészséges testtartás elfogadását. A legtöbb esetben ez a paraméter 70-75 cm tartományban ingadozik. Alacsony vagy nagyon magas emberek esetében javasoljuk, hogy vásároljanak egy tetőtéri íróasztalt a tető helyzetének beállításával. Egy egyszerű mechanizmusnak köszönhetően minden felhasználó saját magasságához és igényeihez igazíthatja a bútort.

Különös figyelmet érdemel a konstrukció is, amelyben az asztallap mérete és a tárolóhely megléte döntő. A kínálatunkban található ipari íróasztalok könnyedén megfelelnek mind a kis helyekre bútort keresők ízlésének (melyhez különösen a konzolasztalokat ajánljuk), mind a tágasak tulajdonosainak. belső terek. De mi van akkor, ha álommodellünk nem felel meg minden elvárásnak? Semmi gond! Kínálatunkban olyan kiegészítők találhatók, amelyek segítenek megszervezni a tökéletes munkahelyet vagy tanulást!

Kiegészítők ipari asztalhoz

A munkához vagy tanuláshoz használt bútorok legfontosabb kiegészítője természetesen az irodai szék. Érdemes odafigyelni, hogy igazodjon a belső tér általános stílusához és ipari asztalunk témájához. Az ipari dekorációban lévő berendezések esetében a legjobb a minimalizmusra összpontosítani. Tökéletesen ötvözi az ilyen típusú berendezésekben használt formatervezés és színek egyszerűségét.

Ha otthoni dolgozószobát vagy kamaszszoba rendezünk be, az ipari íróasztalon és a megfelelő irodai ülőhelyen kívül érdemes a berendezés egyéb elemeire is gondolni, például szabadon álló tárolóhelyekre. A funkcionális és szép tér a hatékony tevékenységek alapja.

To Top