A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Irodai bútor

Az otthoni iroda felszerelése komoly kihívást jelenthet! Az irodaházakban a hasznosítható területek esetében ez a korlátlan hely miatt sokkal könnyebb. A megfelelő

elrendezés alapja természetesen a megfelelően kiválasztott irodabútor. Ellenőrizze, milyen termékekre lesz szükség ahhoz, hogy munkahelye ne csak esztétikus legyen, hanem rendkívül funkcionális és professzionális is legyen. Fogadjon a kiváló minőségre, a gondos kidolgozásra és a divatos dizájnra, és belső tere az első pillanattól fogva örömet okoz!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Bambusz laptopalátét MIRKEN, Natural
  69%
  24h
  Bambusz laptopalátét MIRKEN, Natural
  Special Price 3 212,00 Ft Regular Price 10 402,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Professzionális irodai berendezések – a szükséges termékek listája

A használható terek elrendezése olyan feladat, amely ésszerű előkészítést és minden felhasználó igényeinek tervezését igényli. Az egyik legfontosabb elem természetesen az irodabútor. Milyen modelleket válasszunk a mindennapi munka minőségének javításához?

A döntések meghozatalakor ügyeljen a következőkre:

 • használati kényelem,
 • funkcionális részletek,
 • a felhasznált anyagok kiváló minősége,
 • visszafogott színek,
 • gondozási módszer,
 • kompakt méret.

A fenti szabályokat figyelembe véve válasszon olyan termékeket, amelyek illeszkednek a választott elrendezési stílushoz. Semleges színpalettára érdemes fogadni – főleg, ha irodabútorról van szó. Ez a megoldás megkönnyíti a belső tér diverzifikálását eredeti kiegészítőkkel - buja növényzettel vagy érdekes grafikai ötletekkel. A visszafogott, időtálló alap garantálja a professzionális stílust. Ha azonban jobban szereti az eklektikus összemosást, ne féljen a merész stílustól. Forgószékek neon színekben? Miért ne! Irodai szekrények fém felülettel? Adjon divatos hangulatot a szobának! Kövesse stílusát, és élvezze a stílusos irodahelyiséget.

Hogyan válasszunk konferenciaterem felszerelést?

A konferenciatermek nem csak esztétikus megjelenésükkel, hanem mindenekelőtt funkcionális jellegükkel tűnnek ki. A megfelelő elemek kiválasztásával vegyen fel egy irodabútor-készletet. Egy ilyen megoldás időtlen, klasszikus ötlet lesz, amely minden helyzetben működik. A semleges színek és a szabályos forma teszi a professzionális munkahelyhez köthető irodai felszerelést.

A legfontosabb összetevő a megfelelően kiválasztott irodabútor. Mindenekelőtt olyan modelleket kell választania, amelyek kényelmes időtöltést biztosítanak. Az irodai foteleknek állítható magasságúaknak kell lenniük, ami lehetővé teszi a megfelelő méret beállítását a felhasználó számára. Nem szabad megfeledkeznünk a professzionális asztalokról sem, amelyek elég szélesek ahhoz, hogy minden alkalmazott, számítógépük és jegyzeteik elférjenek. A konferenciaterem felszereltsége nagyban függ a cég jellegétől – a nagyvállalatok esetében teljesen másak lesznek a munkatársak igényei, mint egy kis marketingügynökségnél. Igazítsa a belső terek és az irodabútorok megjelenését az egyéni lehetőségekhez, és irodahelyisége kiváló munkahely lesz!

Otthoni iroda – válassza ki a megfelelő kiegészítőket az irodájához!

Egyre több vállalat dönt úgy, hogy távolról dolgozik. Semmi szokatlan! Ez egy nagyszerű módja a munkavállalói hatékonyság növelésének. Amikor otthoni belső teret készít egy munkahelyhez, ne feledkezzen meg a kiegészítőkről, amelyek javítják a napi feladatok elvégzését.

Az ideális ötlet a laptop asztal. Ez a többfunkciós termék nemcsak munka közben, hanem este a kanapén pihenve is működik. Fogadjon egy bambuszfából készült modellre - egy ilyen megoldás nem csak jól néz ki, hanem tartós és erős is. Az irodabútorok rendkívül fontos elemei a játékszékek. Bár a név azt sugallja, hogy professzionális játékosoknak készültek, biztosítjuk, hogy az otthoni irodában is dolgoznak majd. Kivételes kényelem, kényelmes használat és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás jellemzi őket. Érdemes karfával és magasságállítással felszerelt modelleket választani. Ne feledkezzen meg a kényelmes asztallapról – irodai asztal biztosítja a teljes koncentrációt munkaidőben. Érdekes ötlet a kerekeken lévő modellek, amelyeket szabadon mozgathat. Ügyeljen a rendre és a rendre, hogy semmi ne vonja el a figyelmét, és a munka igazi öröm lesz. A A Restilo online áruház az ötletek bányája – nézze meg az irodai kiegészítőket, és élvezze otthoni irodája tökéletes elrendezését!

Irodai szervezés – rendezze meg irodaterületét!

Néha nincs külön helyiségünk, amelyet otthoni irodaként használhatunk. Akkor érdemes egy kis sarkot elkülöníteni a munkához. Fogadjon a megfelelő irodai berendezésekre, és élvezze a kényelmes távmunkát. Ne feledje a megfelelő világítást, különösen, ha a munkahely távol esik a természetes fénytől.

Nézze meg kategóriáinkat dekoratív világítás

Ideális ötlet az irodaterületek diverzifikálására a tűs parafa táblák is – ezek nem csak az Instagram-fiókok kiegészítői, hanem mindenekelőtt funkcionális dekoráció! Felakaszthat rájuk feladatlistát, motivációs szlogeneket vagy kedvenc grafikáit. Otthoni munkahely rendezésekor érdemes megjegyezni a semleges színpaletta fenntartását - az intenzív, telített színek elvonhatják a figyelmet. A minimalista, semleges stílus támogatja a mindennapi kötelezettségek kényelmét, és biztosítja a megfelelő összpontosítást a kötelességekre.

Olcsó irodabútor – sláger vagy készlet?

Irodai felszerelés - mi kell a kívánt hatás eléréséhez - ezt a kérdést mindenki felteszi, aki a belső elrendezés megváltoztatásával kapcsolatos dilemmákkal szembesül. A felújítás során gyakran feltesszük magunknak azt a kérdést is, hogy jó árat válasszunk, vagy olcsóbbat?

A Restilo-nál nem kell választania a minőség és az ár között! Az irodabútorokat elsősorban a kínált anyagok kiváló minősége alapján kell megkülönböztetni. Az irodai készleteknél oly népszerű fa modellek egyértelműen a prémium verzió. Az MDF-ből készült termékek továbbra is sokkal olcsóbb választás. Minőségük nem tér el a természetes társaikétól, és az ára is sokszor többszöröse! Fontos, hogy nem igényelnek különösebb karbantartást és gondozást, ami jelentősen befolyásolja a mindennapi használat kényelmét. A gyártók gyakran döntenek úgy, hogy speciálisan laminált furnérokat használnak természetes fa árnyalataiban, így biztosak vagyunk abban, hogy első pillantásra lehetetlen lesz megkülönböztetni ezeket az anyagokat egymástól. Meggyőződésünk, hogy a kínált termékek magas minősége kéz a kézben járhat az árral – tekintse meg kínálatunkban az elérhető irodabútorokat és élvezze munkahelye egyedi elrendezését!

To Top