A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Irodai szekrények

Milyen bútort lehetne sikeresen használni házunk minden helyiségében? Valóban lehetséges olyan berendezési elem, amely a hálószobában, a fürdőszobában és a nappaliban is

működni fog? Véleményünk szerint abszolút! Az irodai szekrények elsősorban az irodai belső terekhez kapcsolódnak, amelyek legtöbbször a munkahelyeket juttatják eszünkbe. Kis méreteik és a kényelmes rendszerezés lehetősége miatt egyre gyakrabban döntünk úgy, hogy otthonunk zártkörébe helyezzük őket. Ha szeretné megtudni, miért érdemes egy ilyen okos és funkcionális bútort kéznél tartani, javasoljuk, hogy olvasson tovább.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

éremrend - zárható iratszekrény

A szervezett tér sokunk álma. A rend fenntartását mindig egy sokórás folyamathoz kell kötni? Véleményünk szerint a rendezett belső tér nem igényel hosszú távú erőfeszítéseket - elég gondoskodni azokról az elemekről, amelyek segítenek a tisztaság fenntartásában. Számos, különböző méretű apró tartozék elrendezése esetén a legjobb az irodai szekrények felé nyúlni. Olyan konstrukció jellemzi őket, amely figyelembe veszi a konkrét objektumok egyértelmű elrendezésének szükségességét. Az ilyen típusú bútorok ezért tökéletesek lesznek otthona különféle belső tereiben - a fürdőszobától a nappalin és hálószobán át a konyháig! Az iratszekrényt olyan felépítés jellemzi, amely lehetővé teszi a fontos jegyzetek, apróbb felszerelések és trükkök elkülönítését. Iratgyűjtő hivatalos levelekkel, családi album, irodai kütyük – mindez és még sok minden belefér a bútorok többlépcsős szerkezetébe.

Irodai szekrények – nem csak irodai bútorok

Már tudjuk, hogy egy irodai szekrényben különféle kiegészítők, dokumentumok és sok egyéb apróság rendezhető. Ezért gondoljuk, hogy nagyszerű ötletnek tartjuk otthonunkban használni őket! Ha konkrét helyiségekben gondolkodunk, amelyekben a rendet szeretnénk biztosítani, gondoljuk át, hogyan tudjuk a legjobban kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket.

Fürdőszoba – itt egy különböző méretű fiókos szekrény tökéletes lesz. Átgondolt szerkezetben helyet kapnak a kozmetikumok, tisztítószerek, elektromos berendezések. Az otthoni irodát és a nappalit, bár két nagyon különböző belsőnek tűnik, két bútor köti össze: egy íróasztal és egy kulccsal zárható irodai szekrény. Egymás mellett elhelyezve optimális teret biztosítanak a munkához vagy a tanuláshoz. A zárható modell nemcsak arra ad lehetőséget, hogy minden praktikus irodai tartozékot szépen eltegye, hanem egyúttal lehetővé teszi a fontos személyes tárgyak elrejtését is. A modern hálószobákat a megnövelt funkcionalitás jellemzi. Egy olyan helyiségben, ahol korábban csak a pihenéssel foglalkoztunk, most sok olyan fontos dolgot tárolunk, amit érdemes szem elől téveszteni. A kedvenc olvasnivaló és az esti ápoláshoz szükséges kozmetikumok elférnek egy közvetlenül az ágy mellett elhelyezett irodai szekrényben.

A belsőhöz igazított iratszekrény

Mivel már világos, hogy a zárható iratszekrény szinte mindenhol működik, a konkrét változat kiválasztása továbbra is mérlegelendő. Az alábbiakban egy kicsit tárgyaljuk az egyes modellek készítéséhez használt anyagok témáját. Most nézzük meg, hogyan válasszunk bútort úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen a kiválasztott helyiségbe. Az első és legfontosabb meghatározó tényező, hogy mekkora helyet tudunk az elrendezésére fordítani. Be akarjuk-e tölteni a már kiválasztott berendezések között meglévő űrt? Vagy talán nincs határa a helynek? Az első szituáció egy kicsit több átgondolást igényel tőlünk, de a megoldás nincs olyan messze, mint amilyennek látszik. Számos változat érhető el a piacon, ezért olyan fontos minden paraméter ellenőrzése: teljes magasság, szélesség és mélység. Mielőtt konkrét modellt választana, végezze el a szükséges méréseket – így a bútorok tökéletesen illeszkednek.

A berendezés többi része a iroda

Fém irodaszekrény

Forgácslap, fém vagy esetleg tömörfa? Milyen anyag a legjobb irodai típusú szekrényekhez? Erre a kérdésre a válasz egy kicsit összetettebb. A piacon kapható bútorok túlnyomó többsége faszerű anyagokból, például rétegelt lemezből készül. A különféle kezeléseknek alávetett műanyagoknak számos előnye van, amelyek közül a legfontosabbak az alacsony ár, a tartósság és a különösebb gondozást nem igénylő. A belőlük készült szekrények kiváló választás otthonunk legtöbb helyiségébe. Különösen figyelemre méltóak a fém-, acél- vagy vashuzalból készült modellek. Az erősség ebben az esetben az alacsony súly és a vonzó ár. Azok a változatok, amelyek teljes egészében a fent említett anyagokból készültek, nem működnek fokozott páratartalmú helyiségekben. A víz korróziót és ezáltal maradandó károsodást okozhat. Éppen ezért ebben a konkrét esetben a fából vagy forgácslapból készült irodai szekrény lesz a legjobb választás véleményünk szerint.

Irodai szekrények a Restilo áruházban

A lakásbelső kialakítása során ne feledje, hogy érdemes olyan bútorokat beépíteni, amelyek segítik a környezet rendezettségét és rendezettségét. Egy irodai szekrény tökéletes lesz erre a célra, mivel lehetővé teszi a különböző méretű elemek kényelmes rendszerezését és hatékony elrejtését a mintából. Ennek köszönhetően az egyes helyiségek vizuálisan sokkal vonzóbbak lesznek. Egy adott modell kiválasztásánál a fejlesztendő terület nagysága és az anyag, amelyből készül. A fürdőszoba a legigényesebb hely ebből a szempontból, a levegő megnövekedett páratartalma miatt. Itt bizonyulhat a legkevésbé eltalált választásnak egy fémből vagy acélból készült irodaszekrény. Szerencsére kínálatunkban a mindenhol működő forgácslap változatok dominálnak! Meggyőződésünk, hogy megtalálja a tökéletes modellt, amely hosszú évekig szolgál majd otthonában! A Restilo-nál mindenféle irodabútort kínálunk, mint például: asztali fotel vagy forgószék. Nálunk minden otthoni helyiségbe találsz nívós felszerelést!

To Top