A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Módszer egy bútor védelmére, és egyedi karaktert adni neki, amely illeszkedik az elrendezéshez? Ezeket a célokat nagyon egyszerű módon, tetszetős jacquard ágytakarók

segítségével érhetjük el. A gazdag minták örömet okoznak, és új életet kap a hálószoba vagy a nappali!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Jacquard ágytakaró – az anyag rövid jellemzői

A textil kiegészítők kiválasztásakor otthonunkba nem csak a tetszetős megjelenést érdemes figyelembe venni, hanem a minőséget is. Ezért vegyük figyelembe mind a kivitelezés gondosságát, mind az anyagot, amelyből a modell készül. A kínálatunkban kapható jacquard ágytakarók a legjobb minőségűek. Nem mindenki tudja azonban, hogy pontosan mi a jacquard. Ennek az anyagnak számos előnye van. A legjellemzőbb elem a viszonylag nagy vastagság, amely kéz a kézben jár a tartóssággal. A sűrű szövés kiváló alapja a különböző típusú mintáknak. A gyönyörű, kifejező díszek nagyon vonzóak itt! Egy másik erőssége az egyszerű gondozás. Ráadásul a jacquard ágytakaró nem igényel speciális és időigényes tisztítási módszereket.

A jacquard ágytakaró gondozásának módjai

A legfontosabb dolog, amit a jacquard ágytakaró mosásakor emlékezni kell, a megfelelő hőmérséklet. Az anyag túl gyors sérülésének és kopásának elkerülése érdekében a legjobb választás, ha enyhe mosószerrel és 30 Celsius fokot meg nem haladó hőmérsékleten mossa ki. Kerülni kell a vegytisztítást és a fehérítő használatát is. Szintén nem ajánlott forró vasalót használni - ez azonban nem probléma, mert érdemes hozzátenni, hogy a jacquard ágytakarók nem gyűrődnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a tisztítási követelmények a felhasznált anyagoktól függően változhatnak. Éppen ezért minden termékünkhöz mindig mellékeljük a biztonságos mosáshoz szükséges összes információt.

Hogyan válasszunk jacquard ágytakarót a hálószobába?

A Jacquard ágytakarók nagyszerű módja annak, hogy kielégítő esztétikai élményt szerezzünk hálószobánkban vagy nappalinkban. Megjelenésük révén az ágy azonnal új, felfrissült karaktert ölt. Hogyan lehet összeegyeztetni az ilyen típusú kiegészítést, hogy a hatás összhangban legyen a tér teljes elrendezésével? A legegyszerűbb módszer abban áll, hogy a színt és a lehetséges mintát a helyiségben látható domináns színekhez igazítjuk. Egy pasztell árnyalatokkal teli skandináv hálószobában a szürke vagy bézs jacquard ágytakaró tökéletes lesz. Ha azonban környezetünkből hiányzik egy határozott árnyalat, választhatunk erősen telített színű modellt is. Érdekes elem lesz, amely felkelti a figyelmet, és az egész belső térnek újszerű karaktert ad.

To Top