A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kancsók

Az üveg vagy kristály dekanterek remek kiegészítői az étkészleteknek. Nemcsak praktikusak – mindenféle italt tárolhatunk bennük, főleg alkoholosakat –, egyedi dekorációs

tulajdonságokkal is bírnak.Ha kíváncsi, melyik dekanter működik a legjobban a hagyományosban , visszafogott belső terek , és amelyek jobban passzolnak a modern és minimalista elrendezésekhez – mindenképpen tekintse meg rövid útmutatónkat adekanterek világáról. Ebben elmagyarázzuk az egyes edények közötti különbségeket, azok gondozását, valamint azt, hogyhogyan kombinálható a kancsó más edényelemekkel.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Minden, amit a dekanterekről tudni kell

A kancsók speciális edények, amelyeket italok tárolására használnak. Bár rengeteg érdekes, eredeti formájú kancsó kapható a piacon,a legelterjedtebb a hagymás talpú, hosszú és karcsú nyakú kancsó. Átlátszó üvegből készültek, csodálatosan kiemelik a palack belsejét kitöltő alkohol szépségét.Nem szabad megfeledkezni arról, hogy adekanterek nemcsak dekoratívak, hanem nagyon praktikusak is. Különösen akkor hasznosak, ha az általunk vásárolt alkoholos üveg, bár nagyszerű tartalmat tartalmaz, önmagában nem néz ki túl esztétikusan. Ahelyett, hogy megpróbálna megtisztítani egy ilyen üveget a portól és egyéb szennyeződésektől, egyszerűen csak öntse az italt egy dekanterba, és ... kész is. Gyorsan, egyszerűen, kevés erőfeszítéssel és költséggel. Már csak egy ételre van szükségünk ahhoz, hogy teljesen megváltoztassuk terítésünk jellegét. Hiszen te magad is bevallod, hogy egy tölgyfa asztalon elhelyezettüveg vagy kristály dekanter nagyon sikkesnek és elegánsnak tűnik, minden bizonnyal sokkal jobban, mint egy töredezett whiskysüveg vagy egy ütött-kopott, többször felnyitott borosüveg. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy itt az alkohol íze a döntő. Ugyanakkor szem előtt tartjuk, hogy az íz mellett a tálalás módja is fontos. Hiszen vizuális benyomásaink jelentősen befolyásolják egy adott ital vagy étel végső fogadtatását.

Üveg vagy kristály dekanter – melyiket válasszam?

Restilo webáruházunkban kétféle termék érhető el: üveg és kristály dekanter. Az üveg dekanterek nagyon sokoldalúak.Mind a hagyományok híveinek, mind a modern stílus kedvelőinek tetszeni fognak. Könnyedén illeszthetjük konyhánk, nappalink vagy étkezőnk dekorjához. Egyszerű, minimalista kialakításuknak köszönhetően bármilyen lakberendezéshez tökéletesen illeszkednek. Mindkét fehér porcelánnal kombinálhatjuk őket. étkészlet (kerek tányérok, stílusos sallang, elegáns csészék, magasfényű evőeszközök), eredeti, fekete edénykészlet, az exkluzív éttermekben található étkészletekre emlékeztető (négy vagy téglalap alakú tányérok éles szélekkel, magas, hosszúkás poharak) ), vagy természetes anyagokból készült étkészlet elemekkel (fa táblák hús vagy sajt felszolgálásához). Akristályos dekanterek viszont remekek lesznek a klasszikus kiegészítők társaságában. Ha asztalunk dekorációjának kialakításakor egykristály dekanter és kristály után nyúlunk szemüveggel, száz százalékig biztosak lehetünk abban, hogy az elért hatás nagyon koherens és harmonikus lesz, és az egész fantasztikusan fog kinézni.

Hogyan kell ápolni az üveg- és kristálydekantereket?

A kancsók az étkészlet többi eleméhez hasonlóan hosszú évekig szolgálnak majd, ha megfelelően gondozzák őket. Hogyan ápoljuk őket? Először is érdemes elolvasni az egyes termékek csomagolásán található információkat. Egyes dekanterek, különösen a vastag, tartós üvegből készültek, könnyen mosogatógépben is moshatók. A vékony, nagyon kényes üvegből és kristályból készült dekantereket kézzel kell mosni.Az edény keskeny nyakát elnézve azonban nem mindenki tudja, hogyan kell megtisztítani a kancsót ? Mit kell tenni? Elég kiönteni a tartalmat, és folyó víz alatt leöblíteni a dekanterot? Tehát eloszlatunk minden kétséget. Aüveg- vagy kristálykancsó hatékony tisztításához három dologra lesz szüksége: folyó vízre, enyhe mosószerre és egy speciális, hosszú kefére akancsók, palackok vagy dekanterek tisztításához. Ez a kefe keskeny, rugalmas nyéllel rendelkezik, és egy speciális tisztítóhegy van befejezve. Segítségével megszabadulunk az esetlegesen a termék falára tapadt üledéktől és alkoholmaradványoktól. Ha az edény belső falai szennyeződésmentesek, öblítse ki az edényt langyos vízzel, majd törölje szárazra egy puha (például pamut vagy mikroszálas) kendővel. Adekantert szárazra törölve elkerüljük a csúnya foltokat és foltokat. Az így elkészített palack biztonságosan elrejthető a vitrinben, ahol megvárja vendégeink következő érkezését, vagy éppen ellenkezőleg, szem előtt tartva hagyja, hogy szikrázva, szikrázva magával ragadja a tekintetet. étkészletünk elemei.

To Top