A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

LED-es karácsonyfaégők

Nehéz elképzelni a karácsonyt a fény ragyogása nélkül. A kellemes ragyogás a sötét decemberi napok megvilágítására szolgál, de van szimbolikus dimenziója is - életünk

spirituális oldalára emlékeztet. Függetlenül attól, hogy melyik értelmezés áll a legközelebb hozzánk, mindannyian szeretjük, ha karácsonykor fénnyel díszítik otthonunkat, ezért is rendkívül fontos a karácsonyfa megvilágítás.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. LED-es ünnepi lámpafüzér üvegfestmény, fa csengettyűkkel, elemes dísz
  57%
  24h
 2. LED-es ünnepi lámpafüzér csipeszes fehér csillagokkal, elemes dísz
  69%
  24h
  LED-es ünnepi lámpafüzér csipeszes fehér csillagokkal, elemes dísz
  Special Price 1 248,00 Ft Regular Price 4 043,00 Ft
 3. LED-es ünnepi lámpafüzér csipeszes fa hópihékkel, elemes dísz
  68%
  24h
  LED-es ünnepi lámpafüzér csipeszes fa hópihékkel, elemes dísz
  Special Price 959,00 Ft Regular Price 2 983,00 Ft
 4. LED-es ünnepi lámpafüzér csipeszes hópihékkel, elemes dísz
  59%
  24h
  LED-es ünnepi lámpafüzér csipeszes hópihékkel, elemes dísz
  Special Price 1 248,00 Ft Regular Price 3 079,00 Ft
 5. LED-es karácsonyfaégők, elemes 1593 cm
  57%
  24h
  LED-es karácsonyfaégők, elemes 1593 cm
  Special Price 3 175,00 Ft Regular Price 7 415,00 Ft
 6. Vezeték nélküli LED-es karácsonyfagyertyák
  47%
  24h
  Vezeték nélküli LED-es karácsonyfagyertyák
  5 295,00 Ft Regular Price 10 017,00 Ft
 7. LED-es fényháló
  56%
  24h
  LED-es fényháló
  Special Price 5 681,00 Ft Regular Price 12 907,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A karácsonyfa a karácsonyi díszek alapeleme, és a karácsonyfa fényei hagyományosan ide kerülnek. Emlékezzünk csak arra, hogy az esztétikai értékek mellett a lámpák minden háztartástag számára biztonságosak, tartósak és funkcionálisak is. Minden, amit a karácsonyfalámpákról tudni akartál!

Fények a karácsonyfán – honnan jöttek?

A karácsonyi fények története nagyon érdekes. Természetesen az elektromos lámpák viszonylag új keletűek. Régebben csak gyertyát használtak az emberek, és csak a leggazdagabbak engedhettek meg maguknak egy ilyen karácsonyi attrakciót. A viaszgyertyáknak és olcsóbb rokonaiknak - a paraffingyertyáknak azonban volt egy nagy hátránya - gyakran okoztak tüzet, ami tragikusan is végződhetett volna. Ezért volt szüksége a világnak egy olyan találmányra, amely megváltoztatja a karácsonyi díszek sorsát.

Hagyományosan vitatott kérdés, hogy ki találta fel a modern karácsonyfalámpákat, amelyek a gyertyákat helyettesítik. Thomas Edisonról beszélnek, bár egyes történészek társára, Edward Johnsonra mutatnak rá. Akkoriban a lámpák sorozatban működtek. Mit jelent? Hogy ha egy izzó kiégett, akkor egyik lámpa sem égett. Valószínűleg mindannyian emlékszünk még az ilyen típusú karácsonyi fényekre. Szerencsére ezek a modellek mára a múlté. Hogyan váltak ilyen népszerűvé az elektromos karácsonyfa izzók? Nyilván az amerikai elnök akasztotta fel a karácsonyfájára, majd más neves személyiségek, majd a médiának köszönhetően Európába is eljutott a karácsonyfalámpák divatja. Kezdetben gazdagok vonzereje, vagyont ér, idővel a villamosításnak köszönhetően a LED-es karácsonyfalámpákat bárki megvásárolhatta. Jelenleg senki sem gondol a hagyományos gyertyákra, amelyek rendkívül veszélyesek, ha elektromos lámpák vannak. Ráadásul jó néhány évig nem kell azzal foglalkozni, hogy kiégett izzót keressünk, amikor kiderül, hogy a lámpák nem világítanak. Bár a legtöbb karácsonyi fény többé-kevésbé gyertyának tűnik, karácsonyfára is beszerezhet rénszarvas, csillag és szív alakú karácsonyi fényt, és bármilyen színű karácsonyi világítást is választhat.

LED karácsonyi fények – fények ragyogása minden otthonban

Régebben minden karácsonyfa lámpa, akár beltéri, akár kültéri, ugyanúgy nézett ki. Manapság azonban sokféle minta és szín áll rendelkezésünkre, melyeket otthonunk stílusához és a többi karácsonyi dekorációhoz is illeszthetünk. A hagyományok minden szerelmesének ajánljuk a Kryształ fénylámpákat, amelyek fehér és többszínű változatban is kaphatók, valamint a vezeték nélküli LED-es karácsonyfa lámpákat. Bármely otthonban működni fognak, függetlenül a belső kialakítástól. Univerzális megoldás lesz azok számára, akik még nem döntötték el, hogyan fogják feldíszíteni idén a karácsonyfát. A kristálylámpák vagy csillaglámpák kültéri karácsonyfa-lámpáknak is kiválóak – otthonának vagy kertjének díszítésére.

Az egységes csecsebecsék, az egyszerű és minimalista stilizáció természetesen minden LED-lámpához passzol, de azt javasoljuk, hogy adjon eredetiséget karácsonyfánknak, például vásároljon karácsonyfa lámpákat az alakban. rénszarvasok vagy karácsonyfák. Ez a téma biztosan tetszeni fog a legfiatalabbaknak. Soha nem lehet túl sok karácsonyi ékezet! Azokhoz a házakhoz, ahol a hangsúly a szobák hangulatos megjelenésén van, fából készült dekorációs lámpákat ajánlunk - csillagok vagy szívek. Varázslatos, meleg hangulatot kölcsönöznek, miközben szokatlan dekorációt jelentenek. Ha nagyon kevés időd van otthon díszíteni karácsony előtt, vagy egyszerűen nem szeretsz hosszú órákat eltölteni a díszítéssel, akkor az ablakdíszeket vagy az asztalra elhelyezhetőeket ajánljuk. Ha valami mást álmodunk a ház többi részének díszítésére, mint a hagyományos lámpák, akkor egy egyedi dekorációt ajánlunk fényfüggöny formájában. A világos csillagok felakaszthatók például függönyrúdra, vagy ablakba akaszthatók. Ha szereti a karácsonyfa összemosását, javasoljuk, hogy vegyen pulzáló vagy többszínű fényű lámpákat. A színes karácsonyi LED-ek vagy a LED-csillagok is jó választásnak bizonyulnak majd, ha lámpákkal szeretnénk feléleszteni fánkat.

Karácsonyi fények...nem csak a karácsonyfán

Nem állhatunk meg egyedül a karácsonyfa feldíszítésénél, ha teljesen át akarjuk érezni a karácsonyi hangulatot. A négy falunk ünnepekre való felkészítése remek szórakozás az egész család számára, így semmi sem akadályozhat meg bennünket abban, hogy otthonunkat csodálatosan és egyedien díszítsük, a LED karácsonyi fények pedig tökéletesek. Kezdjük azzal, hogy hol tudunk még karácsonyi díszeket elhelyezni, elhelyezni vagy felakasztani.

Valójában csak a képzeletünk szab határt. A díszek elhelyezésére kiváló hely a lépcső - a korlát köré LED-es karácsonyfa lámpákat tekerünk, ezen felül a karácsonyi csillagokba fényfüggönyt helyezünk el. A magával ragadó hatás garantált. Ha a tulajdonosai vagyunk a nagyobb méretű tükröknek, amelyeket például a nappaliban vagy a hálószobában helyeznek el, hogy még ünnepibb hangulatot teremtsenek, akaszthatunk karácsonyfa lámpákat, ill. LED-csillagok a keretük körül. Minden bútor potenciálisan vonzó hely a különféle dekorációs lámpák elhelyezése szempontjából. Könyvespolcot megvilágító karácsonyfa formájú díszek, karácsonyfalámpák, csillagok vagy LED-es rénszarvaslámpák? Nem kell válogatni, az ilyen típusú díszítéseknél leginkább azt lehet mondani, hogy "a szentélytől nem fáj a fej".

Az egyetlen mellékhatás a háztartás minden tagjának nagy öröme, életkortól függetlenül. A vezeték nélküli karácsonyfalámpák vagy a LED-csillagok sok mosolyt csalnak. Akkor miért korlátozná magát az otthona díszítésére? A restilo.pl számos karácsonyi lámpája beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Hová akasztani őket? A LED karácsonyi lámpák tökéletesek a ház homlokzatára, amerikai stílusban, korlátokat, ablakokat kívülről összefonva vagy tetőre helyezve. Ne korlátozzuk magunkat csak a ház díszítésére, a megvilágított kerti fák fehér pelyhes réteggel kombinálva gyönyörűek. Ne felejtse el azonban előtte ellenőrizni, hogy az általunk választott LED karácsonyi lámpák kültéri használatra készültek-e.

LED lámpák – a legjobb választás

Mióta több évtizeddel ezelőtt az emberek eltértek a gyertyák összeszerelésétől az elektromos karácsonyfalámpák helyett, melyiket válassza? LED-es karácsonyfa lámpákat ajánlunk. Miért? Az ilyen típusú izzóknak számos előnye van, amelyeket mindenki értékelni fog, akit érdekel a vásárolt dolgok minősége. A LED lámpák tartósak, így évekig élvezhetjük őket. Ezalatt többször is ki kell cserélni a hagyományos izzókat! A legfontosabb kérdésben a tartósság mellett a hagyományos izzókkal szembeni előnyük is meglátszik. Gazdaságosabbak, kevesebb áramot fogyasztanak, így több pénz marad a zsebünkben. Ahelyett, hogy hirtelen leállítanák a világítást, lassan kialszanak és elvesztik az áramot, így tudjuk, mikor érdemes új karácsonyi fényeket vásárolni. A kevesebb áram, kevesebb használt izzó szintén nagy előnyt jelent a környezet számára. A LED izzók szintén nem tartalmaznak környezetre káros anyagokat, környezetbarátabbak. A LED-es karácsonyfalámpák garantálják a biztonságot, ami különösen a háztartás legfiatalabb tagjai számára létfontosságú.

A LED-es karácsonyfa lámpák és a karácsonyfa lámpák nem melegszenek fel, így nincs égési lehetőség, és sokkal tartósabbak, mint a normál izzók, így nem törnek el olyan könnyen még a padlót érve sem. Ráadásul azonnal teljes erővel ragyognak, és nincs szükségük időre, hogy „felbukkanjanak”. Igen, a LED lámpák drágábbak lehetnek, mint a hagyományos lámpák, de garantáljuk, hogy jó befektetés lesz, és jelenleg nagyon jó, kedvező áron kaphatók, a választott modelltől függően. Ne felejtsük el, hogy a LED karácsonyi fények mindig a megfelelő választás!

Nem csak ünnepnapokon világít a karácsonyfa

Ki mondta, hogy a karácsonyi fényeket csak az ünnepi időszakban lehet használni? Sok közülük annyira univerzális modell, hogy az év bármely szakában ugyanolyan jól néz ki. A karácsonyfa vagy rénszarvas formájú lámpák kivételével az összes többi nappali dekorációja lesz egész évben. A belső tér érdekes dekorációja a nemrégiben nagyon népszerű LED-es fényrács. A belső térben egy kidolgozatlan falat díszít majd, de a gyerekszoba egyedi hangulatát is szolgálja.

A kristálylámpák tökéletesen működnek az állandó fényű változatban, mert a pulzáló fények hosszú távon kissé elvonhatják egyesek figyelmét. A szobában lévő karácsonyi fények bútorra vagy az ablakpárkányra szerelhetők. De nem csak! Ezek segítségével dekorációt készíthetünk egy tégelyben, és elhelyezhetjük dohányzóasztalon, vagy tekerhetjük körbe egy nagy cserepes növényt. Jól néznek ki az ágy kereten keresztül is, ha annak vannak lépcsőfokai. Egy nyári kerti partira díszítjük fel velük a kertet, fényes füzéreket készítve. A karácsonyfa LED-es lámpák minden dekorátor pótolhatatlan társa - templom, esküvői terem, székek díszítésére használható. Tényleg nagyon sok lehetőség van! A karácsonyi fények kiemelik azt a csillogást, amely minden otthonból szétárad ebben az ünnepi időszakban. Hagyja, hogy családi melege még fényesebben ragyogjon az egyedi karácsonyi díszeknek köszönhetően! Minden jót erre a karácsonyra!

To Top