A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kétségtelen, hogy a kárpitozott ágyak ismertek és kedveltek. Hosszú évek óta töltik be hálószobáinkat, így könnyen időtlen klasszikusnak tekinthetők. A kortárs modellek

modern formákkal lepnek meg, amelyek nemcsak vonzóak a szemnek, de használat közben is nagyon funkcionálisak.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Kárpitozott ágy – egy halhatatlan klasszikus új kiadásban

A kárpitozott ágyak leírásakor nehéz nem megemlíteni az ilyen típusú bútorok többi modelljét. A legfontosabb különbség természetesen a keretben van, amely ebben az esetben olyan anyaggal van bevonva, amely láthatatlanná teszi a szerkezetét. Ez az elem az, ami az ilyen berendezések által nyújtott hatást mind gyakorlati, mind pusztán vizuális szempontból eltérővé teszi. A kárpitozott ágyak határozottan a szállodai elrendezést juttatják eszünkbe, még a luxust is. A formát körülvevő anyag is kiemeli a meleg, otthonos karaktert, ami egy pihenésre használt helyiségben döntő fontosságú. Azzal az állítással sem lehet nem egyetérteni, hogy az ilyen típusú modellek csábítóak és pihenésre ösztönöznek.

A legmagasabb szintű kényelem érdekében – kárpitozott ágyak

A kárpitozott ágyakat számos elem jellemzi, de a legjellemzőbb természetesen a szövettel borított szerkezet. Mi mást találhatunk időtlen formájukban? Egy másik jellemző, amely a modellek túlnyomó többségében megtalálható, a fejtámla. Ő a legdekoratívabb eleme az egésznek. Különböző formájú steppelt, gyakran dúsítják további töltelékekkel, amelyek az esti olvasás során remekül támasztják a hátat. Egyes változatok praktikus tárolórekesszel is fel vannak szerelve. A láda természetesen az alsó részen található, és többféleképpen is eljuthatunk hozzá. A leggyakoribb mechanizmus a matrac részleges felemelése. A ládával ellátott kárpitozott ágy tehát nemcsak vonzó és kényelmes ágy, hanem okos tárolási mód is.

Kárpitozott ágyak – hogyan válasszuk ki a tökéletes modellt?

A bútorok elsősorban jól meghatározott és meghatározott funkcióit hivatottak betölteni. Nyilvánvaló, hogy a kárpitozott ágy alkalmas éjszakai pihenésre vagy nappali pihenésre. Érdemes azonban megjegyezni, hogy minden berendezés valami mást hoz a környezetünkbe. A vizuális hatásról van szó. A bútorok kialakítása gyakran önmagában is dekoráció. Ezért a belsőépítészet igazi művészet. Ha bármilyen berendezés vásárlása mellett dönt, érdemes megjegyezni. A kárpitozott ágy nemcsak kényelmes pihenőhelyet biztosít számunkra, hanem a hálószoba esztétikájához kapcsolódó előnyöket is. A szerkezetet körülvevő szövetek nagyon gyakran felkeltik a figyelmünket. Ezt a tényt mindenképpen érdemes kihasználni! A klasszikusok és a minimalizmus kedvelőinek kifejezetten ajánljuk a skandináv stílusú ágyakat. Az egyszerű forma és a visszafogott színek garantálják az időtlen karaktert és a bútorok könnyű beillesztését bármilyen térbe. Ha azonban szeretnénk némi színt adni a nappalinknak, itt tökéletes lesz egy intenzív árnyalatú velúrral bevont kárpitozott ágy!

Ágyak a hálószobába – kárpitozott vagy klasszikus?

A fenti kérdés megválaszolásához mérlegelnie kell, milyen hatást szeretne leginkább. Amint azt fentebb említettük, a kárpitozott ágyak különböznek a szabványos modellektől abban, hogy a szerkezeten anyagelemek vannak jelen. Ez a részlet természetesen fontos a vizuális hatás, de a bútor által keltett érzés szempontjából is. Bármilyen textil díszítés mindig hangulatossá és melegebbé teszi a környezetet. Ezért, ha azt szeretnénk, hogy hálószobánk hangulatos sarokként jelenjen meg, a kárpitozott ágy választása telitalálatnak bizonyulhat! Ennek a benyomásnak a további hangsúlyozására mindenképpen érdemes még egy részletet hozzáadni. A Hálószoba párnák hatékonyan kiemelik a bútorszerkezet puha elemeit, és még melegebb és otthonosabb hangulatot varázsolnak a környezetbe.

Kárpitozott ágyak minden hálószobában

Amikor úgy dönt, hogy kárpitozott ágyat vásárol, ne felejtse el alaposan ellenőrizni a bútor méreteit. A különböző modellek paraméterei kissé eltérőek lehetnek. Egy másik részlet, amelyre érdemes odafigyelni, a keret. Leggyakrabban az ilyen típusú berendezések két alkategóriáját figyelhetjük meg - a nyitott vagy zárt formájú kárpitozott ágyakat. Az előbbiek vizuálisan sokkal könnyebbek. A matrac felülete alatt rés van. Ezek közül a másodikat mindkét oldalon egy-egy ágy jellemzi. Az ilyen modellekben lehetőség van a tárolódoboz szerkezetbe való beépítésére. Tehát, ha nagyon fontos számunkra egy tartalék paplan számára ideális tárolórekesz, akkor a zárt típusú kárpitozott ágyak mindenképpen az érdeklődési körünk közé tartoznak.

To Top