A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kávés és teásdobozok

előnyben -minden konyhában legyen hely a kávésdobozoknak és a teatartóknak. Az elegáns edények nemcsak a konyhai munkalapok dekorációját fogják tökéletesen kiegészíteni, hanem ízletes keverékeinket is hosszú ideig megőrzik íz- és aromájuk. Ennek elkerülése érdekében érdemes bevált, hatékony megoldásokhoz nyúlni a már említettkávésdobozok ésteás tartályok formájában. A Restilo webáruház kínálatában gyönyörű és praktikus kávétartókat, modern eszpresszó kapszulák vagy kerámia kávétartók állványait készítettük el Önöknek. Ne felejtse el megtekinteni a kínálatunkat is. teatartók. Itt találsz nagy és kis teástartókat, de különféle típusú fa teatartókat, speciális teástartókat is > és még a teászsákos tartályok is.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Stílusos kávétartók: melyiket válasszam?

Álmai konyhájának berendezésekor azt szeretnénk, hogy az összes elem tökéletesen harmonizáljon egymással, így együtt egy harmonikus és koherens egységet alkotva. Tehát ... milyen kávétartókat használjunk, ha merész, modern belsőépítészetet szeretnénk kialakítani? Véleményünk szerint az ipari stílusú belső terek tökéletesen kiegészítik az üveg vagy fém kávétartókat. Különösen az egyszerű, minimalista kialakításúkávétartók mutatnak nagyszerűen betonpulton elhelyezve. Ha mégis szeretnéd egy kicsit felpezsdíteni a konyhai elrendezést, bátran nyúlj az eredeti, sokszínű mintákkal díszített kávétartók után. A leveles motívumokkal díszített kávétartók nagyvárosi dzsungel hangulatot teremtenek szobájában, a geometrikus motívumokkal díszített kávétartók pedig stílusossá és elegánsabbá teszik a teret. A kicsit klasszikusabb, hagyományos megoldások kedvelőinek akerámia kávétartókat ajánljuk. A kerámia kávétartók tökéletesek lesznek nyugodt, visszafogott elrendezésben. Tökéletesen harmonizálnak a konyhai munkalapokon kihelyezett egyéb kiegészítőkkel.Sőt, a kerámia kávétartók a Restilóban többféle méretben is kaphatók. Itt találsz kicsikerámia kávétartókat és nagy kerámia kávétartókat is, amelyeknek köszönhetően könnyedén kiválaszthatod a méretüket az igényeidnek megfelelően. A kerámia kávétartályok nemcsak nagyon elegáns, hanem praktikus módja is a finomra őrölt kávészemek tárolásának.

Hasznos minden konyhában: kávépárnák

Ha nem győzik meg a klasszikus kávétartók, akkor inkább a modern kávétartók után nyúlhat. A kávétálcák jól használhatók a provence-i, öko vagy csillogó stílusban díszített belső terekben. Univerzális karakterüknek köszönhetően a kávétölcsérek minden konyhában jól mutatnak. Mit kell még tudni akávétartályokról? Némelyikük speciális mérőpohárral rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mérést. kívánt mennyiségű termék. Máskávétartályok speciális fémkanalakkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a finomra őrölt kávészemek felszedését és a kávéfőzőbe öntését. Ami rendkívül érdekes, akávétartókínálatunkban nem csak őrölt bab tárolására alkalmas tartályokat találhat, hanemkávékapszulákhoz való tartályokat is. Akávépárnák előnyeit minden bizonnyal értékelni fogják a kávégépek tulajdonosai. Miért? Nos, kávékapszulák vásárlásakor általában karton, nem túl esztétikus csomagolásban kapjuk. Amikor az egyik kapszulát fel akarjuk használni, akkor a papírt szét kell tépnünk, a többi kapszulát fedél nélkül hagyva. De ne aggódjon, a kávékapszula-adagoló menedéket nyújthat! Ez a kompakt tartály lehetővé teszi a kávékapszulák biztonságos tárolását. Sőt, a kávékapszula-tölcsérben ízek és típusok szerint is feloszthatja őket, így könnyebben elkészítheti kedvenc reggeli kávéját. Hát nem csodálatos? A kávékapszula-adagolók nem mások, mint kicsi, nagyon stílusos edények, amelyek segítenek rendet teremteni konyhájában. Győződjön meg saját szemével, és tekintse meg kávékapszula-adagolók széles választékát most!

Kávékapszulatartók – időt és helyet takaríthat meg

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian ismerjük ezt az állapotot, amikor a konyhában a dolgok nőnek, és a szekrények nem akarnak varázslatosan kitágulni. A zsúfolt polcok elkerülése érdekében érdemes beruházni egy kapszulatartóba a kávéfőző gépéhez. A kávéfőző kapszula állványja nem foglal sok helyet, a konyhapultra helyezve pedig nagyon érdekesen fog kinézni. Melyik kapszulatartót válassza? A modern stílusban berendezett konyhákban tökéletes lesz egy fémespresso kapszula állvány vagy egy műanyagból készült állvány. A rozsdamentes acél kávéfőző állvány előnye a kiváló minőség, a dizájn és a tartósság. A szilikonból készült kávéfőző kapszulákhoz való állvány viszont az alacsony ára és a könnyű kezelhetőség.Ha azonban nem győznek meg az ilyen típusú modern megoldások, akkor a klasszikus műfajt ajánljuk - kávésdobozok. Kávésdobozok egyenként is megvásárolhatók, akávésdobozból kész készletek is vásárolhatók. Minden attól függ, hogy mennyi gabonát kíván tárolni. A Restilo kávésdobozai számos különböző színben és méretben kaphatók. Mindezt azért, hogy könnyen hozzáigazíthassa őket igényeihez és személyes preferenciáihoz. Tehát… melyik kávésdobozt választja?

Valami tea szerelmeseinek: teatartók

Nem csak a kávénak van szüksége megfelelő tárolásra. Annak érdekében, hogy a tea ne veszítse el egyedi ízét és illatát, megfelelő,e célra szolgáló teatartókban kell tárolni. A teatartók légmentesen záródnak, és megakadályozzák a termékek levegőzését. A Restilo online áruházban teatartók széles választékát találja. A részletekre való odafigyeléssel készültek, így tökéletesen kiegészítik konyhai elrendezésének dekorációját. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg teatartók kínálatunkkal, mielőtt ezt megtenné, hadd áruljuk el. még néhány szót astrong>teatartókról. Ateatartók között több fajtát is megkülönböztetünk. A legnépszerűbbek afa teatartók. A fából készült teatartók kiválóan illeszkednek a skandináv stílusban díszített belső terek esztétikájába, a Provence-i éghajlat ihlette enteriőrökhöz is tökéletesen illeszkednek. A fából készült teatartók időtlen eleganciához kapcsolódnak, amely soha nem megy ki a divatból. Tehát amikor úgy dönt, hogy fa teatartót vásárol, nem kell remegnie attól a félelemtől, hogy egy idő után, amikor úgy érzi, kicseréli őket, többé nem fér el a konyhájában. A fa teatartók mindig örömet okoz, a körülményektől függetlenül.

Nagy vagy kicsi teatartók?

Ha még mindig azon gondolkodik, hogy mit válasszon, nagy vagy kis teatartót, javasoljuk! A nagy teatartók tökéletesek, ha nagy mennyiségben fogyaszt egy bizonyos típusú teát. Kis tárolóedények a teához, de ha kisebb mennyiségben rendelkezünk különböző típusú teákkal. Fontos, hogykis teatartók kihelyezhetők a konyhapulton. Szükség esetén azonban a kis teatartók könnyen elrejthetők a konyhai fiókban.A konyhai fiókok témájánál maradva egy pillanatra. Könnyedén elhelyezhetjük bennük ateászsákos tartályokat is. A teászacskó tartályok segítenek rendet teremteni teagyűjteményünkben! Nincs több teászacskó szétszórva a szekrények körül. Ateászacskó tartónak köszönhetően pillanatokon belül megbirkózunk a rendetlen zacskókkal. A teászacskó tartó is remek ajándék, aminek kétségtelenül minden háziasszony örülni fog! A sokféle színben és méretben kapható teászsáktartók stílusos kiegészítők, amelyek teljesen új szintre emelik konyhai szervezetét.

Minden konyhához KÖTELEZŐ: teátálcák

A teaadagolók a teásdobozok nagyszerű alternatívája. A teátálcák praktikusak és stílusosak. Sőt, ateatálcák kényelmes rekeszekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a teászsákok tetszés szerinti válogatását. A teatartók ajándékként is nagyszerűek a reggeli gyógynövényes forrázat szerelmeseinek! Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg Restilo webáruházunk kínálatával.

To Top