A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kempingedények

egy menzát.Mi az - kérdezheti valaki -, ezért sietünk a válaszadásra. Akonyha nem más, mint egy rendkívül légmentesen záródó, nagyon könnyű edény, amely nem csak élelmiszerek tárolására alkalmas. Egyes konyhákban, pl. a konyhákban katonai vagy turisztikai étkezdékben is lehet főzni, akár speciális gázégőn, akár az edényeket tűz fölé akasztva. Ha szereti aktívan eltölteni az idejét, minden bizonnyal értékelni fogja azt a megoldást, amelyet a 3 elemes vacsoramenzák formájában ajánlunk – ezek az egész család egészséges és egészséges ételeket biztosítanak. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg Restilo online áruházunk választékával. Kínálatunkban mindkét kill  tartós műanyagból, magas hőmérsékletnek ellenálló szilikonból, tartós és tartós rozsdamentes acélból vagy könnyű alumíniumból készült.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Néhány szó a katonai étkezdékről

A sok éves kempingezési tapasztalattal rendelkező embereknek minden bizonnyal nem lesz probléma megkülönböztetni a katonai étkezdéket a turisztikai étkezdéktől vagy az ebédlőkonzervektől. A laikusok számára azonban ez a téma nem olyan nyilvánvaló, mint amilyennek látszik. Emiatt röviden ismertetjük az egyes konzervdoboz-típusokat. Először is készletek speciális feladatokhoz, azaz katonai dobozok. Az edények általában rozsdamentes acélból vagy alumíniumból készülnek, további speciális védőréteggel megerősítve. A katonai étkezdék nem a legkönnyebbek, de nagyon masszívak és tartósak. Tökéletesek a zord terepi körülményekhez. Katonai étkezdékben nem csak egy korábban elkészített ételt tárolhatunk, hanem pillanatok alatt magunkat is elkészíthetjük. Akatonai étkezdékben hordozható égőn, ill. tűz fölött. Mire érdemes odafigyelni akatonai menza vásárlásakor?Természetesen az elemek száma, amiből a készlet áll. Minél kiterjedtebb, annál nagyobb teret ad nekünk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy vásárláskor már az elején ki kell húzni a kis készleteket. Nagyon gyakran úgy állították össze őket, hogy teljes mértékben ki tudják használni a benne rejlő lehetőségeket. Mit jelent? Akatonai menzahoz nyúlva általában több, különböző méretű konténerrel foglalkozunk. A nagyobbak vízforralónak vagy edénynek, a kisebbek fazéknak vagy serpenyőnek használhatók. Csakúgy, mint a fedél, amely tányérként és vágódeszkaként egyaránt jól működik.

Pótolhatatlan utazás közben – utazási étkezdék

Nem mindannyian vagyunk a túlélés hívei, és nincs is ezzel semmi baj. Ha a túlélés művészete helyett inkább a természet ölén pihenünk egy kicsit szelídebb változatban, aturisztikai étkezdék tökéletesek lesznek számunkra.Miben különböznek a korábban említett katonai étkezdéktől? Először is, könnyebbek, tartós műanyagból vagy rugalmas szilikonból készültek. Viszonylag kis súlyuk miatt nem jelentenek számottevő terhet a túrázás során.Amire érdemes odafigyelni, aturista étkezdéknek nagyon gyakran praktikus, funkcionális burkolatai vannak, amelyek nem csak emellett megvédik a tartályokat a hőveszteségtől, hanem lehetővé teszik azok könnyű áthelyezését egyik helyről a másikra. Aturista menzáknak van egy speciális pántja, amit a vállunkra vethetünk, vagy van beépített fogantyúja, amit a táskánkra, hátizsákunkra rögzíthetünk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy aturisztikai étkezdéknem alkalmasak ételek főzésére. Csak korábban elkészített ételeket tárolhatunk bennük, vagy félkész termékeket készíthetünk - például vásárolt zabpehely keveréket öntünk egy edénybe és öntsünk rá forró vizet. Nem tanácsos azonban a turisztikai étkezdéket közvetlenül a gázégő vagy a tábortűz lángja fölött tartani.

Mi az a étkezde?

Bár azt gondolhatja, hogy a konzervdobozok csak kültéri használatra szolgálnak, ez nem igaz. Avacsoradobozok tökéletesen kiegészítik otthoni konyhai eszközeink készletét. Gondoljunk csak – az biztos, nem egyszer vagy kétszer a saját négy sarkunkban készítettünk egy nagy bulit. Így pontosan emlékszünk, miről volt szó. Időigényes előkészületekkel, konyhában töltött órákkal. És bár úgy tűnhet, hogy a finom ételek elkészítése az utolsó szakasz, amit csak a boldog pihenés követ, semmi sem lehet nagyobb baj. Amikor a vendégek már a helyükön vannak, ahelyett, hogy beszélgetéssel szórakoztatnánk őket, vissza kell mennünk a konyhába, és fel kell melegíteni az összes elkészített ételt. Csak a drága időnket, és sok hajlandóságot igényel. Avacsoradobozok azonban megoldást jelentenek erre a problémára! Az ételek elkészítése után nem kell mást tenni, mint áthelyezni a vacsorat alkotó edényekbe, szorosan lezárni, majd az erre a célra szolgáló burkolatba rejteni. Az ebédlő kicsit úgy működik, mint egy termosz. Az edénybe rakott edények hosszú órákon át megőrzik hőüket, és nem kell elszakadnunk az idelátogató rokonokkal, barátokkal való élénk beszélgetésektől. Sőt, a Restilóban kapható vacsoradobozok nemcsak rendkívül funkcionális ételek. Nagyon stílusosak is. Nagyon jól mutatnak az étkezőasztalon.

Vacsoradobozok és típusaik

Akárcsak a katonai konzervdobozok vagy a turisztikai konzervdobozok, a vacsoradobozok is feloszthatók aszerint, hogy mit az anyag, amelyből készültek, és hány elemből állnak. A legnépszerűbbvacsoradobozok a fém konzervdobozok. Az általában rozsdamentes acélból készült fém edények nagyon masszívak és tartósak. Megfelelő gondozás mellett a fém ebédlőformák hosszú évekig szolgálnak majd bennünket. Hogyan kell tehát ápolni afém étformákat? Ellentétben azzal, aminek látszik, egyáltalán nem bonyolult! A Fém konzervdobozokat elegendő folyó víz alatt leöblíteni, majd enyhe mosószerrel kimosni. Amire ne feledkezzünk meg, afém étformákat nem kell mosogatógépbe tenni! A fém konzervdobozokat kézzel mossák. Azonban eltávolodva attól az anyagtól, amelyből ételeink készülnek. Ahogy korábban említettük, avacsoradobozokat is fel lehet osztani attól függően, hogy hány elemet tartalmaz a készlet. Ebben a csoportban a legnépszerűbbek a3 elemes konzervdobozok. A 3 elemből álló konzervdobozok, ahogy a neve is sugallja, három tárolóedényből áll az élelmiszerek tárolására. Lehetnek azonos méretűek, méretük is eltérhet. Kinek a3 elemből álló kannák? Elsősorban azoknak, akik értékelik az aktív kikapcsolódást a természet ölében, és azoknak, akik nem akarják az otthoni ünnepségek alkalmával az étkezés melegítését vesztegetni. A3 elemes konzervdobozok a körülményektől függetlenül tökéletesek lesznek. A 3 elemes ebédlődobozokban három, teljesen különböző fogást tárolhatunk reggelire, ebédre és vacsorára, aminek köszönhetően mindig kéznél lesz az egész napos táplálékunk. A3 elemes vacsoradobozokban három vacsoraadagot is el tudunk tárolni, aminek köszönhetően könnyedén elférünk egy edényben az egész családunk ételadagjait!

To Top