A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kenyértartók

Ropogós kéreg, lágy közepe és csodálatos aroma az első asszociáció, amely eszünkbe jut, ha meghalljuk a "kenyér" szót. Ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig friss maradjon,

és reggel ízletes kenyeret élvezhessünk, szükségünk van egy konyhai kenyérsütő deszkára. A kenyérkosárnak nemcsak ételeink tárolásának higiéniájára van hatása, de egy jól megválasztott remekül illeszkedik a konyhai elrendezésbe, annak díszévé válik. A kenyértartók a munkalapon rendezik be helyünket, és a modern zsákok egyes modelljei annyira multifunkcionálisak, hogy nem csak kenyeret tárolhatsz bennük, hanem vágódeszkaként is használhatod őket. . A Breadbox minden otthon nélkülözhetetlen eleme. Javasoljuk, hogy melyik kenyértartót válassza, hogy a vásárlás után még sok évig élvezhesse a meghozott döntést.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Melyik kenyértartót érdemes megvásárolni?

A gyakorlati kérdéseknek kéz a kézben kell járniuk a dekorativitással, ezért a kenyértartó kiválasztásakor nem csak arra érdemes figyelni, hogy sp&oacute-t hoz-e létre. Egyedülálló elrendezés a konyha többi részével, de a funkcionalitás érdekében is. Első kritériumunk a kenyérdoboz mérete legyen. Természetesen a családtagok számától és étvágyától tesszük függővé. Egy másik, prózainak tűnő kritérium a stabilitás. A jól elkészített kenyértartónak nem szabad inognia. Hatékonynak kell lennie a kenyérsütőnyitási és -zárási rendszernek is, aminek köszönhetően a légáramlás lehetséges, és így a konyhai kenyérsütőben elhelyezett kenyér frissessége megmarad. Ne felejtse el ellenőrizni, hogy melyik anyagból készült kenyérdoboz. Az anyag típusa a könnyű karbantartástól vagy a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállástól függ. A kenyértartó ára is fontos, ne túl drágát válasszunk, ugyanakkor ne feledjük, hogy akonyhai kenyérsütőnek jó minőségűnek kell lennie.

Fa kenyeres dobozok – azoknak, akik harmóniában élnek a természettel

Várjon egy kicsit! A fából készült kenyérkosarak csak egy öko-stílusú konyhába illenek be? Eloszlatunk minden kétséget... természetesen nem! A fából és acélból készült kenyértartók bármilyen belső térben jól mutatnak, kifinomult kialakításukat a legigényesebbek is értékelni fogják. Példa a hagyományőrzők és a modernitás rajongóinak megbékítésére alkalmas tárgyra afából készült RIO-zsák. A kenyértartó érdekes dizájnja és nem szabványos nyitása mindenkit lenyűgöz, aki először találkozik ilyen típusú kenyértartóval. Azok számára, akik szkeptikusak a műszakival kapcsolatban. újítások, van egy alternatíva aa COSMIC fa kenyértartó formájában, mely többféle színben kapható, aminek köszönhetően kiválaszthatjuk a kenyértartó színét, amely a legjobban illik az elrendezéshez. a konyhába. A fából készült fogantyú megkönnyíti a mindennapi használatot egy kenyértartó. Minden fából készült táskának van még egy közös tulajdonsága, és ez az anyag, amelyből készült. Ez egy egyedülálló anyag – bambusz fa. A bambuszfából készült kenyérdobozoknak nincsenek hibái. A bambuszkenyérládák ellenállnak a nedvességnek, és nem reagálnak a helyiség hőmérséklet-változásaira, így afa kenyértartó tartalma hosszú ideig frissen tartható. A bambuszból készültkonyhai kenyérsütő szintén nem deformálódik és nem színeződik el, tartós és ellenáll a mosószereknek. Valamivel magasabb ára nagyon hamar megtérül, mert egy bambuszkenyértartó évekig tartó befektetés.

Műanyag kenyérdoboz és további két P

A két P egyszerűséget és praktikusságot jelent. Ez a legrövidebb módja a modern kenyérkosarak jellemzőinek leírásának. A műanyag kenyérkosarak egyszerű kialakítása nagyszerű és olcsó megoldás, amely mindenkinek tetszeni fog. Igényeitől függően bármilyen méretben rendelhet kenyérdobozokat. A4FOOD műanyag táskák minden családnak elférnek, köszönhetően annak, hogy kétféle méretben is megvásárolhatjuk, de különböző típusú szobákba is. A műanyagból készült kenyértartók könnyűek, ugyanakkor tartósak és karcállóak. Nagy előnyük az alacsony ár, aminek köszönhetően mindenki megengedheti magának ezt a fajtamodern táskát. A műanyag táskák a legkisebbek számára is tetszeni fognak, akik valami különlegeset látnak benne . űrhajó alakja. 

Retro konyhai táskák – dizájnos kiegészítő a konyhájában

Mit szólna egy kenyérdobozhoz és a régi típusú zsemléhez? Kialakításuk akerámia kenyérkosarakra hasonlíthat, bár nem feltétlenül kell ebből az elég nehéz anyagból készülniük. A kerámia kenyérdobozok különösen érzékenyek a sérülésekre, ezért kisgyermekes otthonokba nem ajánljuk. Szerencsére nem kell lemondani egy ízléses kütyüről, csak vegyél egy acélból készültkenyérdobozt, aminek az állaga márványra emlékeztet, akárcsak aMARBLE kenyérsütőt, amelyben a ovális forma és kicsi, kerek lábak harmonikus egészet alkotnak. Emellett krém és fekete színben is kapható. Azoknak, akik beleszerettek ebbe a finom dizájnba, de mégis egykerámia kenyérdoboz – márványozottnak nem tetszik... jó hírünk van. AzESPO kenyértartó remekül mutat majd egy hagyományos konyhában, de az ipari és minimalista enteriőrökkel is harmonizál. A kerámia kenyérkosarak megjelenését imitáló acél kenyérkosarakok minden bizonnyal felkeltik a vendégek figyelmét, ezért most figyelmeztetünk: készüljön fel több tucat kérdésre, hogy hol vásárolt ilyen csodálatoskenyereskosarat. >

Rozsdamentes acél kenyérdobozok – a legjobb minőség a legalacsonyabb áron

Szeretünk olyan helyzeteket, amikor nem kell vagyonokat fizetnünk egy jó minőségű termékért. Ez történik akkor is, ha egyrozsdamentes kenyérsütőt választunk, amelyet nem csak az ünnepek alatt, hanem egész évben megfizethető áron vásárolhatunk meg. Ha nem szeretne külön pénzt költeni az elrendezéshez illeszkedő kiegészítőkre a konyhai dekoráció minden egyes változtatásával, akkor válasszuk a leguniverzálisabbkonyhai kenyérsütő modellt. A RUSTIKA rozsdamentes acél kenyérsütő doboz elején nyomott grafika található, ami nem hagy kétséget afelől, hogy mire való ez a tároló. A különféle kenyerek finom rajzai, amelyeket a kenyértartóra helyeznek, a háztartás minden tagját nyáladzik akenyérdoboz láttán, és arra gondolva, hogy milyen finomságok vannak benne. A rozsdamentes acél kenyérkosarak, ahogy a neve is sugallja, nem korrodálódnak, ellenállnak a sérüléseknek és könnyen tisztán tarthatók. A Rozsdamentes acél kenyérsütő egyszerűen bevált és megbízható vásárlás.

Belső dekorációs kenyértartó!

Ki ne hitte volna, hogy egy konyhai kenyérsütő nem csak funkcionális? Reméljük, hogy most drasztikusan visszaesett a kételkedők száma, és mindenki a belső tér stílusához tudja illeszteni akenyértartót. Még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy modern konyhánkban műanyag kenyérkosárt, rozsdamentes acél kenyérkosárt vagy kerámia kenyérkosárt használjunk? Vagy esetleg, ezzel ellentétben, helyezzünk el egy fából készült kenyérkosarat a konyhapulton, ami az ökotrendekre fog utalni? Kiválasztotta már kedvenc kenyértartóját?

To Top