A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kerek asztalok étkezőbe és konyhába

A kerek asztal egy olyan bútor, amely úgy tűnik, hogy folyamatosan veszít a helyéről szögletes megfelelőjéhez képest. Sokkal ritkábban nyúlunk hozzá, mert gyakran kísérnek

bennünket egy-egy problémás elrendezés miatti aggodalmak. Érdemes azonban hangsúlyozni, hogy nem csak egyszerűen beépíthető, de maga az asztallap formája is sokkal több előnnyel jár, mint azt elsőre gondolnánk.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Kerekasztalok – előnyei

A szélek nélküli asztallap számos előnnyel jár, amelyekkel nem mindig vagyunk tisztában. Az első és egyben a legfontosabb az általa garantált elrendezési lehetőségek. A lekerekített élű modellt sokkal több ülés veszi körül, mint egy szögletes, azonos felületű modellt. Ennek az az oka, hogy a kerek asztalt semmilyen módon nem korlátozzák olyan szögek, amelyek megnehezítik a felhasználók számára a felső használatát. Egy másik pozitív szempont a bútorok vizuális észleléséhez kapcsolódik. Az ilyen típusú változatok modernebbnek tűnnek, ezért használják őket olyan szívesen a progresszív kompozíciókban. Ha egy étkezőről álmodozik, amely lépést tart a korral, akkor a kerek étkezőasztalok a legjobb irány a tökéletes modell kereséséhez.

Kerekasztal és hátrányai

A Restilonál úgy gondoljuk, hogy az előnyök és hátrányok tudatában lehetőség nyílik a legjobb megoldás kiválasztására. Bármely bútor vásárlása előtt mindenképpen érdemes megismerkedni annak erősségeivel és gyengeségeivel egyaránt. A kerekasztal leggyakrabban a problémás elrendezéssel kapcsolatos aggályokat hoz magával. Kis belső terekben minden berendezést át kell gondolni, mert a nem praktikus termékeket a mindennapi élet gyorsan igazolja. Úgy tűnik, a kerek asztalok nem néznek ki jól a kis étkezőkben, ahol legalább az egyik rész a falhoz van nyomva. Érdemes azonban megjegyezni, hogy paradox módon szűk helyen tudják bemutatni legfontosabb erősségeiket. Ahogy fentebb már említettük, a szél nélküli asztallap több széket tud elhelyezni, mint négyzet alakú megfelelője. Ezért, ha minél több helyet szeretne elhelyezni egy kis belső térben, a kerek asztal a legjobb döntés.

Hol rendezzünk kerekasztalt?

A szél nélküli modell előnyeinek köszönhetően a lekerekített tetejű asztalokat érdemes kis helyiségekben használni. Ha arról van szó, hogy milyen típusú belső terekben működik a legjobban a kerekasztal, érdemes hangsúlyozni, hogy itt teljes szabadság van. Nappali, étkező vagy esetleg egy zárt terasz? A kerekasztalok szinte bárhol működnek! Az esetleges korlátozások csak azokból az anyagokból adódhatnak, amelyekből az adott változatok készülnek. Ha egy kis kávémodellel szeretné erkélyét felszerelni, válasszon nedvességálló anyagokból készült terméket. Az otthoni magánéletben ez nem annyira döntő, így a kreativitás és a saját igényei egyfajta mutató és fő meghatározók lehetnek.

Kerek asztalok a konyhába – hogyan alakítsuk ki a legjobban a belső teret?

A nappali elrendezésétől vagy egy kis étkezőtől függetlenül a terv elengedhetetlen. Érdemes megfontolni, hogy a kiválasztott belső térben hol a legjobb az egyes bútorokat elrendezni. Nincs ez másként a kerek asztaloknál sem. Egy praktikus étkezőt nem kell nagy területnek jellemeznie. Egy olyan helyiség esetében, ahol gyakran nem csak elfogyasztjuk az ételeket, hanem elkészítjük is, érdemes a felosztásokra koncentrálni. A zónák szétválasztása látványos hatásokat ad, és a napi mozgást tiszta élvezetté teszi. A leggyakoribb felosztás két területet foglal magában: konyha és étkező. Ezek közül a másodikra koncentráljunk, mert ebben használják a kerek étkezőasztalokat. Az étkezési tér kialakításánál érdemes kiemelt figyelmet fordítani arra, hogy minden résztvevő kényelmesen elférjen a helyén. Éppen emiatt nem a legjobb ötlet a fal mellé vagy a fal mellé tenni az asztalt. A mozdulatlan zár megakadályozza a szabad mozgást, ami csökkentheti a háztartás tagjai vagy a vendégek kényelmét. A színes kárpitozott székekkel körülvett kerek asztalok alkotják a helyiség természetes középpontját. Érdemes ezt a tényt kihasználni, és egy praktikus kompozíciót a legreprezentatívabb és legnyitottabb helyen elhelyezni.

To Top