A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kerek dohányzóasztalok

A szabadidős és relaxációs zóna leggyakrabban a nappaliban található. Hétközben szívesen pihenünk benne egyénileg, míg hétvégén szívesen veszünk részt a nappali közepén

zajló társasági életben. A fent említett terület kulcselemei közé tartozik a kényelmes többszemélyes ülés és a kerek dohányzóasztal.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Kerek dohányzóasztal – hogyan találjuk meg a tökéleteset?

A kerek dohányzóasztal jól ismert bútornak tűnik. Az tény, hogy már a 90-es években sok nappali elrendezés az előbb említett berendezési elemre épült. A modern modellek azonban sokféleképpen meglephetnek minket! Az egykor uralkodó fa most átadja helyét az építőiparban uralkodó más anyagoknak. A közelmúltban különösen népszerűvé váltak az acél vagy lakkozott fém alapú formák. Az asztalok teteje is változatos anyagokból készül, melyek közül a tükörfelületű üveg és márvány mindenképpen figyelmet érdemel. Természetesen a drágakőből készült változatok valamivel drágábbak, szerencsére kínálatunkban megtalálhatóak az alapanyag jellegzetes felületét tökéletesen utánzó modellek is. Hogy végül milyen kerek dohányzóasztal kerül majd otthonunkba, azt nem csak az esztétikai preferenciák, hanem a gyakorlati szempontok is meg kell határozniuk. Ne feledjük, hogy a bútornak illeszkednie kell abba a helyre, amelybe végül elhelyezik.

Kerek dohányzóasztalok – melyik belső tér illik a legjobban?

A kerek dohányzóasztal elrendezése nem sokban különbözik attól, hogy egy szögletes formájú modellt integrálunk környezetünkbe. Mindazonáltal különbségeket figyelhetünk meg a termék vizuális hatásában és funkcionalitásában egyaránt. Vegye figyelembe, hogy a szélek nélküli asztallap áramvonalasnak tűnik, és valamivel kellemesebb a szemnek. A gyakorlatban is számos előnnyel jár, mert több embert tud leültetni, mint egy klasszikus, négyzet vagy téglalap alakú tányérral. A kerek dohányzóasztal ezért kiváló ajánlat olyan belső terek berendezésére, ahol vendégeket fogadunk. A maximális kényelem érdekében elegendő megfelelő bútorokkal körbevenni, például többüléses ülésekkel vagy pihentető fotelekkel. Az így elrendezett zóna a kényelem és a funkcionalitás garanciája!

Kerek dohányzóasztal – áttekintés a legújabb és időtlen trendekről

Ha a legújabb trendeket szeretnénk bevinni otthonunkba, egy kerek dohányzóasztal segíthet ebben! A kínálatunkban megtalálható modellek megjelenését és funkcionalitását tekintve igen változatosak. Minden kategóriához gondosan válogatjuk össze a termékeket, hogy mindenki megtalálja a legkülönfélébb ízlésnek megfelelő, igényes felszerelést. Mely kávémodellek működnek az univerzálisságot értékelő minimalista otthonában, és melyek az újdonságok rajongóinak nappalijában? Azok számára, akik időtálló formájú bútorokkal és kiegészítőkkel szeretnék körülvenni magukat, a klasszikus színpalettán alapuló egyszerű változatokat ajánljuk. A több elemből álló készleteket ajánljuk azoknak a háztartásoknak, akik azt szeretnék, hogy otthoni berendezéseik egyértelműen a legújabb trendekkel azonosuljanak. A kerek dohányzóasztal-készlet nagyszerű vizuális hatást és funkcionalitást biztosít a legmagasabb szinten. Az elemek együtt vagy egymástól függetlenül is használhatók. A készletek egy része úgy van kialakítva, hogy az egyik felső rész legalább részben elrejthető a másik felülete alatt. Ez viszont rendkívül praktikus funkciónak bizonyul, amely kis helyeken is tökéletesen működik.

A tökéletes nappali – hogyan szerezheti be?

A nappali tervezésekor ne feledje, hogy bármilyen berendezés legyen is benne, a kiegészítők is fontosak. Függetlenül attól, hogy egy kerek dohányzóasztal vagy egy kiegészítő külsőasztal kerül a belső tér közepére, a híres mondás szerint - az ördög a részletekben rejlik. A legszebb rendezések azok, amelyeket koherens karakter és harmónia jellemez. Ezért nem csak a formákat, hanem a színeket is figyelembe kell venni. Ha környezetünkből hiányzik a közmondásos cseresznye a tortán, a kínálatunkban található nappali kiegészítők felbecsülhetetlen segítséget jelenthetnek a kívánt hatás eléréséhez. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a többi kategóriával, és válassza ki az egyéni igényeinek és követelményeinek megfelelő felszerelést!

To Top