A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kerek szőnyegek

A stílusos és modern belső tér nem csak szép bútorok és értékes felszerelések. Fontosak az apró és funkcionális kiegészítések is, amelyek otthonossá és kényelmessé teszik

otthonunkat. A kerek szőnyegek mindenképpen betöltik ezt a funkciót. Rövid vagy hosszú haj? Többszínű vagy egyszínű? Üzletünkben mindenki talál magának valót!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Néhány szó a kerek szőnyegekről

Kerek szőnyegek - minden otthon kiegészítője

A lakását rendezi, és azon töpreng, hogy milyen kiegészítők lesznek esztétikus és funkcionális választások? A szőnyegek egy érdekes elrendezési javaslat, amely bármely otthon dekorációjához illeszkedik. A termék lágy textúrája a meghittség hatását viszi be a belső térbe, a divatos és időtálló forma pedig stílussal és csipetnyi kifinomultsággal gazdagítja. Sőt, a körszőnyegek rendkívül funkcionálisak, így szinte minden helyiségbe tökéletesek! Kisebbek vagy nagyobbak, tökéletes kiegészítői a hálószoba, a nappalinak, sőt a folyosónak és a fürdőszobának is. A termék méretétől függően egy kerek szőnyeg kis kiegészítőként és fő elrendezési elemként is használható, amely biztosan nem marad észrevétlen.

Kerek szőnyeg a nappaliba – milyen bútorokhoz illik?

A nappali dekoráció kialakításakor érdemes minden, a legapróbb részletre is odafigyelni. A nappali a társasági találkozások központja. Emiatt rendkívül fontos az egész dekorral harmonizáló kiegészítők kiválasztása. Mikor érdemes körszőnyeg vásárlása mellett dönteni? Véleményünk szerint egy ilyen dekoráció választása remek megoldás, különösen akkor, ha a helyiségben van vagy lesz legalább egy ugyanolyan kör alakú bútor vagy kiegészítő. Ennek köszönhetően ügyesen elkerüljük a káosz benyomását egy jól átgondolt rendezési ötlet mellett. Érdemes hangsúlyozni, hogy az ismétlés, legyen az színes, vagy jelen esetben a formák összefüggésében, kedvelt és megbecsült kompozíciós eljárás! A kör alakú nappali szőnyegek ezért tökéletesen harmonizál a kerek kávés bútorokkal. Amikor úgy dönt, hogy a fent említett felszerelést egy él nélküli textiltartozékkal kombinálja, ne feledje, hogy az anyagnak legalább 30 cm-rel túl kell nyúlnia az asztallap szélén.

Kerek szőnyegek – hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt?

Kétségtelen, hogy a kerek szőnyegek divatos és stílusos kiegészítők. Az ilyen típusú kiegészítők a melegség benyomását kelti otthonainkba, és egyre több új minta és textúra gazdagítja a belső tereket rendkívüli stílussal és nagy adag eredetiséggel. Az online áruházunk által kínált modern szőnyegek elsősorban a legújabb trendek, a funkcionalitás és a legmagasabb minőség kombinációi.

A kerek szőnyegek határozottan illeszkednek az elrendezési újdonságok közé, így egyre népszerűbbek. A kör alakú forma kissé eltérő elrendezési lehetőségeket ad, mint a hagyományos élekkel ellátott, ezért a professzionális lakberendezők olyan szívesen használják. A Restilo-nál azonban hiszünk abban, hogy minden házigazda álmai akcentusokat vihet be környezetébe. Hogyan biztosíthatja tehát, hogy egy kerek szőnyeg vásárlása biztosan siker legyen?

A legfontosabb természetesen a termék mérete. A méreteknek két szemponttól kell függniük - a helyiség méretétől és a használat körülményeitől. Ha azt szeretnénk, hogy ez csak kiegészítés legyen, válasszunk egy kis modellt, ami nem fogja beárnyékolni a többi elrendezési elemet. Ha azonban egy kerek szőnyeg egyértelmű akcentussá válik, akkor egy látványos, nagy változat vásárlása lehet a legjobb döntés. A szín és a minta illeszkedjen a szoba berendezéséhez.

To Top