A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kerti díszek

Nem ok nélkül képzeljük el a paradicsomot kertnek – a békét és a harmóniát, a pihenőhelyet szimbolizálja. Nem ezért válnak kertek tulajdonosaivá a városlakók, akik

szeretnének legalább egy helyettesítőt e paradicsomi idillnek? A saját paradicsom megteremtéséhez azonban nem csak az akarat kell, hanem a házon kívüli kert megfelelő dekorációi is, amelyek stílusunkhoz illően egyedi karaktert adnak ennek a helynek.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Pántos dekorfüggöny Oxford Tie Back ELEGANTE, kék, 140x250
  37%
  24h
  Pántos dekorfüggöny Oxford Tie Back ELEGANTE, kék, 140x250
  Special Price 2 536,00 Ft Regular Price 4 043,00 Ft
 2. Pántos dekorfüggöny Oxford Tie Back ELEGANTE, lila, 140x250
  37%
  24h
  Pántos dekorfüggöny Oxford Tie Back ELEGANTE, lila, 140x250
  Special Price 2 536,00 Ft Regular Price 4 043,00 Ft
 3. Díszfüzérkészlet, távirányító nélkül
  77%
  24h
  Díszfüzérkészlet, távirányító nélkül
  1 375,00 Ft Regular Price 5 970,00 Ft
 4. Díszfényfüzér RICHI
  77%
  24h
  Díszfényfüzér RICHI
  Special Price 1 227,00 Ft Regular Price 5 295,00 Ft
 5. LED-es fényfüzér rézdróton
  77%
  24h
  LED-es fényfüzér rézdróton
  1 945,00 Ft Regular Price 8 379,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

De pontosan milyen előnyei vannak a kertgondozásnak? Tényleg nagyon sok van belőlük. A szabadban vagyunk, jobban oxigénnel látjuk el szervezetünket, kevésbé leszünk stresszesek, és pénzt takaríthatunk meg a zöldség- vagy gyümölcstermesztéssel. A házikert ráadásul helyettesítheti a városon kívüli kirándulást és a nyaralást. Sokszor sok időt töltünk a kertben, ezért érdemes a megfelelő kerti kiegészítőkre vigyázni, hogy ne kifogy mindenből és remekül érezzük magunkat benne. Tekintse meg, milyen kerti dekorációkat kínálunk kínálatunkban!

Kertdíszek – "Mutasd a kertedet, és megmondom, ki vagy"

Gyakran mondják, hogy az elfogyasztott étel típusa határozza meg, hogy ki vagy. Ez a sokak által valószínűleg nem túl kedvelt szlogen sok igazságot rejt magában. Hasonlóképpen, a kerti kiegészítőink megjelenése alapján megpróbálhat következtetéseket levonni arról, hogy kinek a tulajdonosa. Tökéletesen elrendezett és gondozott virágok, gyümölcs- és zöldségágyások jelzik, hogy türelmes, szervezett ember, akinek a kertészkedés igazi szenvedély. A sport és tevékenység szerelmesei minden bizonnyal igyekeznek a lehető legtöbb helyet biztosítani a kertben a sportkellékek, például a trambulin, a tollaslabda ütők vagy a futballkapuk számára. Hiszen a sport egészség, és a szabadtéri sport jó szórakozással kombinálva minden gyógyszernél jobban hat a közérzetünkre.

A kertben található díszek nagy száma azt mutatja, hogy az ember szereti körülvenni magát szép tárgyakkal, értékeli, ha a térnek egyedi karaktert ad. A kerti díszek lehetnek figurák, szobrok és praktikus tárgyak is, például LED-lámpák, fényláncok vagy függőágyak. A legszorgalmasabb kertészek és telektulajdonosok minden bizonnyal sok kerti kelléket, például fűnyírót, gereblyét, lapátot, vödröt tartanak egy kis raktárban. Az igazi kertészek kerti felszerelése minden bizonnyal hihetetlenül gazdag lesz, és első pillantásra rájövünk, hogy ez nem mindennapi hobbi számukra. Azonban nem a hatékony felszerelés vagy a lélegzetelállító kerti díszek a legfontosabbak, csak jó benne. Ezért nem az átmeneti divatokra érdemes hagyatkozni, hanem a saját érzéseire hagyatkozni, és a kerthez kellékeket választani, hogy úgy érezze, a kert a második otthona.

Kert kellékek, ha nincs hely - kert az erkélyen

Nem mindegyikünk rendelkezik hatalmas területtel, ahol lenyűgöző kertet rendezhetünk be. Legtöbben tömbházakban, kisebb-nagyobb városokban élünk, és csak kis százalékuk rendelkezik a belvároson kívüli földterülettel. Mi marad nekünk? Kiskertünkről sem kell lemondanunk, és a megfelelő kiegészítőknek, kerti dekorációknak köszönhetően kellemes oázist varázsolhatunk a kikapcsolódásra az erkélyen vagy a teraszon. Az erkélyen virágot ültethetünk, zöldséget, gyümölcsöt vagy fűszernövényt termeszthetünk. Csak lelkesedés és jó akarat kell hozzá, és mindent meg lehet tanulni. A szokatlan kerti kiegészítőkkel díszített erkély a ház kedvenc része lesz. Kezdjük az elejétől, vagyis a takarítással, ami minden bizonnyal hasznos lesz, ha eddig csak néha néztünk ki az erkélyre. Mindennek tisztázása az első lépés, a második az ötlet. A legjobb, ha víziót alkotunk arról, hogy milyennek szeretnénk kinézni az erkélykertünket. A listán szerepeljenek a kerti felszerelések alapelemei és a kertekre jellemző esetleges kiegészítések. Ihletet találhatunk az interneten, de felkereshetünk egy szakembert is, aki szakszerűen megmondja, melyik növények felelnek meg leginkább stílusunknak és az erkélyi növények gondozásában való részvétel mértékének. A virágokat úgy kell kiválasztani, hogy egyrészt és ami a legfontosabb - szeretjük őket, másodszor - jól alkalmazkodjanak a lengyelországi hőmérséklethez, harmadrészt - nagyon fontosak azok számára, akik nem szenvednek túl sok szabadidőt, vagy kezdő kertészek - könnyen gondozható. Ha már a növénytermesztéssel foglalkozunk, akkor az erkély tartozékainak kiegészítéséről is gondoskodhatunk. Javasoljuk, hogy telepítsen függőágyat, amely hintaként is működik. Hasznos lesz egy kis asztal is, amelyre egy csésze teát vagy egy könyvet tehetünk. Még a legkisebb erkély is díszíthető például lámpákkal. Dekoratív lámpást teszünk az asztalra vagy az erkély sarkaiba, hogy alulról megvilágítsuk a cserepekben lévő növényeket.

Nagyszerű megoldás a mikrokertekben a virágpolc is. Nem foglal sok helyet, és igazán látványos – hogy még jobban hangsúlyozzuk tulajdonságait és a rajta álló növények varázsát, összefűzheted kerti lámpákkal. Csak egy csipetnyi kreativitásra van szükséged, és biztosan mindannyian találunk néhány ötletet, amivel a legkisebb erkélyen is csodálatos kertet rendezhetsz be. A kerti díszek varázslatos hangulatot teremtenek majd!

Kültéri kerti dekorációk – adjon karaktert zöldterületének

Mindenki tudja, hogy gyakran az apró dolgok határozzák meg a különbséget. A kert kiegészítői adják az adott tér stílusát. Így van ez a kerteknél is - a megfelelő kiegészítéseknek köszönhetően saját, egyedi elrendezést alakíthatunk ki, vagy ihletet meríthetünk valamelyik kertrendezési stílusból. És van miből válogatni! A kelet szerelmesei a fegng shui elveire alapozhatják kertjük kialakítását, ha virágokat, sziklakerteket vagy tavakat helyeznek el a megfelelő helyre. A kínai stílusban a kerti felszerelés minden eleme fontos, bár nagyon természetesnek tűnik.

Aki nem szereti a túl sok kerti dekorációt és a természetességet kedveli, annak javasoljuk, hogy merítsen ihletet a japán stílusból - annak gondozása nem igényel haladó készségeket, a stílusra jellemző növények pedig a gyönyörű magnóliák vagy a pompás rododendronok. Akiknek a kert a legnagyobb szenvedély, az inspirálódhat a holland kertekből – nincsenek olyan kiegészítők, amelyek elvonják a tekintetet. A kertet számos virág, lenyűgöző tulipánok és tökéletesen nyírt sövények díszítik. A tipikus kerti díszek hiánya azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kert fejletlennek vagy üresnek tűnik. A provence-i stílust rusztikus kerti kiegészítők egészítik ki - díszes öntözőkannák vagy kancsók. Nem tudjuk elképzelni, hogy egy mediterrán stílusban berendezett kertben ne szerelnénk fel a megfelelő világítást, ami egyben dekoráció is lesz. Ha már olyan klímát alakítottunk ki, mint amilyen Dél-Európa, akkor a nyári, meleg estéken mindenképpen szeretnénk pihentető pillanatokat eltölteni a kertben egy pohár jó bor mellett. Egy ilyen kerti elrendezés illik egy buborék alakú LED-lánchoz, amely meleg fényével nem akarja elhagyni a kertet.

Kerti felszerelések - világítás

Nem mindig vagyunk a kertben napkelte és napnyugta között, ezért olyan fontos, hogy gondoskodjunk zöldterületünk megfelelő megvilágításáról. A világításnak nem kell csak funkcionálisnak lennie, hisszük, hogy remek dísze a kertnek, ami jelentősen befolyásolja a tér karakterét. Ha törődünk az univerzálissal, vagy szűkös költségvetésünk van és a leggazdaságosabb megoldásokat keressük, válasszunk olyan kerti világítást, amely a lehető legtöbb funkciót betölti. A kert megvilágítására LED láncokat ajánlunk, amelyek az utóbbi időben népszerűvé váltak. És jogosan! Miért? Valószínűleg sokan ismerjük előnyeiket. A LED-es kerti lámpák rendkívül tartósak, így nem csak kültéren használhatók. Nem csak az időjárástól, hanem az ütésektől vagy egyéb mechanikai sérülésektől sem félnek. Egyikünk sem akar kolosszális számlákat fizetni kertünk megvilágításáért, és természetesen nem szerepel a túl sok áramot fogyasztó kerti díszek listáján. Szerencsére a LED-ek energiatakarékosak, és ha lejár az élettartamuk, értesítenek bennünket – a korábbinál kevesebb energiával fognak világítani. Kerti kiegészítők és kerti díszek világítás formájában nem csak a felnőttek kerti partiján, hanem a kerti kinder bálokon is jól működnek.

A

LED kerti lámpák biztonságosak gyermekeink számára, mert nem tartalmaznak káros anyagokat és nem melegszenek fel, mint a hagyományos izzók. A LED-es kerti világítás egy kerti dekoráció, amely összhangban van a természettel! Stílustól függően olyan kerti kiegészítőket választhatunk, amelyek a legjobban illeszkednek a tájba. Egy rakoncátlan, enyhén vad kertbe a LED-es kerti lámpák – a Kropla lesznek a legjobbak. A kerti világítás utalhat az otthoni stílusra, így ha a négy sarkában az ipari vagy skandináv stílus dominál, ne habozzon vásárolni ilyen kiegészítőt, adunk hozzá LED-es kerti lámpákat - Kristályokat. A hagymák szabálytalan formái rendkívül eredetinek tűnnek, és varázslatot adnak a kertnek, és más kerti dekorációkkal kombinálva egy összefüggő egészet alkotnak, csodálatosan és egyszerűen gyönyörűen néznek ki. Mi személy szerint szeretjük a sötétedés után szépen megvilágított kerteket, ezért bátorítsd, hogy vásárolj ragyogó kerti kiegészítőket a Restilo webhelyén. A kerti lámpák nem mindenek - füzérek és fényfüggönyök is rendelkezésünkre állnak, melyekkel a kert bejáratát, pavilont, teraszt vagy sövényt, illetve télen lakásdekorációként is díszíthetjük. Mindezek a világító kerti díszek egymással megfelelően kombinálva olyan földöntúli elrendezést hoznak létre, amely hiányozni fog esős és borongós estéken, és a nyár túl rövidnek tűnik. Mert van-e kellemesebb egy csendes esténél egy gyönyörűen megvilágított kertben? A kert díszítése egyedi hangulatot teremt, és az egész házat díszíti.

To Top