A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kerti árnyékolók

A zölddel való érintkezés minden ember természetes szükséglete. A mindennapos természetben való tartózkodás pozitív hatással van a koncentrációra, az egészségre és a jó

közérzetre, maximális kikapcsolódást biztosít. A közérzet növeléséről magunk is gondoskodhatunk, ha terünket úgy rendezzük be, hogy ne hiányozzon benne egy csendes hely.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Otthoni terasz, mini télikert a nappaliban vagy kert az erkélyen – ezek egyszerű és bevált módszerek harmonikus oázis létrehozására a szabadban. Még ha kint vannak is, az otthoni tér szerves részévé kell válniuk. Ebben a feladatban segítenek az egyedi dekorációk és a vízálló anyagokból készült funkcionális kerti függönyök. Az optimálisan vastag, sűrű szövésű anyag elválaszt minket a véletlenszerű járókelők és szomszédok látványától, a nagyfokú sötétség pedig lehetővé teszi a napfény mennyiségének szabályozását. A szövet kiváló pajzs is lesz a hideg szél vagy az utcai por ellen, nem is beszélve a finom hangszigetelésről, amely lehetővé teszi a zen otthoni oázisa kialakítását. Milyen függönyök legyenek a teraszra a hátsó udvarban? Hogyan lehet megfelelően kombinálni az árnyalatokat a Natural szellemében díszített erkéllyel? Mit kell figyelembe venni a kerti függöny kiválasztásakor? Miért jó megoldás a természet színei és a minimalista minták? Fedezze fel kerti függöny kínálatunkat, és alkosson eleganciával és frissességgel teli otthoni kertet.

Az egyszerűség dicsérete – stílusos kerti függönyök a teraszra

A minimalizmus még mindig az egyik legnépszerűbb belsőépítészeti irányzat. Eddig a semleges színpaletta dominált: fehér, bézs vagy szürke, egyre gyakrabban nyúl az egységes, szemet gyönyörködtető pasztellszínek felé, melyek a békével és harmóniával asszociálnak. Visszafogott menta, porcelán rózsa, barack narancs, sőt pasztellsárga is megjelenik a belső terekben. A tavaszi természet szépsége által ihletett színek egyenesen a virágzó virágokkal teli kertbe visznek. Ilyen teret alakíthatunk ki az erkélyen vagy a teraszon, ha a funkcionális kerti függönyöket tömítésekkel választjuk. Ezek a nagyon praktikus dekorációk nem csak a tér megjelenésére hatnak, de megóvják otthoni kertünket is a túlzott fényhatástól.

Mielőtt egy konkrét anyaghoz nyúlunk, érdemes odafigyelni arra, hogy az erkély helye ki van-e téve az erős időjárási viszonyoknak. Ha igen, javasoljuk, hogy nyúljon vízálló anyagokhoz, amelyek megvédenek minket az erős széltől, esőtől és a túlzott napfénytől. A túlzott napfény hatására az anyag gyorsan kifakulhat. Ilyenkor érdemes a bézs függönyöket és a natúr nude árnyalatokat választani, melyek szemet gyönyörködtető színei nem veszítenek intenzitásukból, és a kiegészítők mellett szépen kiemelik a zöld mélységét és természetes anyagokból készült bútorok. A napfényes erkélyeken mindenféle külső hatásoknak ellenálló, könnyen ápolható szintetikus szál tökéletes lesz, aminek köszönhetően könnyen felfrissíthetjük az anyagot. A teraszra készült poliészter kerti függönyök számos színben kaphatók. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatjuk a házikert stílusához és karakteréhez passzoló árnyalatot. Az anyag nem igényel további gondozást: nem kell vasalni, hogy teljes pompájában jelenjen meg. Az egyszínű, tömítőgyűrűs kerti függönyök szépsége az egyszerűségükben rejlik. A felesleges minták és díszítések hiánya befolyásolja a háztartásban élők kényelmét, akik a gazdaságos és összefüggő teret élvezhetik. Ráadásul a szemnek tetsző színek a legújabb lakberendezési trendeknek megfelelően megakadályozzák a túlzott stimulációt és minimalizálják a külső tényezők mennyiségét.

Itt a virágzás ideje – virágmintás kerti függönyök tömítésekkel

Mi lenne, ha az egységes anyag helyett napfényes melegséggel és etnikai motívumokkal teli mintákhoz nyúlna? A virágmintás teraszfüggönyök kiváló alternatívát jelentenek mindazok számára, akik szeretik a kontrasztokra épülő térelrendezéseket. Virágzó rózsabimbók, magnóliavirágok, a trópusi dzsungel gazdagsága által ihletett lédús színek vagy a japán wabi-sabi esztétikára utaló egyszerű illusztrációk – rajtunk múlik, melyik függöny pavilon jelenik meg a terünkben. A Restilo webáruházban kapható kerti függönyök egyedi motívumokkal örvendeztetnek meg. Mind a kis erkélyek, mind a kicsit nagyobb télikertek és házikertek esetében működnek. A klasszikus forma és a különféle felhelyezési módok: fűzőlyukak, szalagok és fogszabályzók tökéletesen kiegészítik szinte minden tér megjelenését. A nagyon tartós szintetikus szálak tökéletesen tükrözik a természetes anyagok természetét, de sokkal tartósabbak a külső tényezőkkel szemben: szél, eső vagy por. Ráadásul a modern kivitelezési mód tartóssá és teljesen láthatóvá teszi a mintát. Ha távolról dolgozunk, az erkély remek munkavégzési hely lehet. Egy megfelelően megtervezett és felszerelt tér nem nélkülözi a vastag kerti függönyöket tömítésekkel, amelyek teljes ellenőrzést biztosítanak a fény mennyisége felett. A multifunkcionális anyag napközben otthoni irodai elemként szolgál majd számunkra, délután védi a szomszédokat és a járókelőket a szem elől, este pedig minimalizálja az utcai lámpákból, táblákból, ill. fényreklámok. A fehér kerti függönyök elősegítik a megnyugvást és a gondolatok összpontosítását, libbenő anyaguk pedig könnyedséget és szabadságot kölcsönöz a hátsó udvarnak. Ne feledjük azonban, hogy a virágmintás hüvelykes függönyök kiválasztásakor ne csak esztétikai, hanem praktikus szempontok is vezéreljenek. Ez a funkcionalitás teszi a pavilon kerti függönyeit nemcsak szemet gyönyörködtető kiegészítővé, hanem mindenekelőtt a dekoráció lényeges elemeivé, amelyek maximális kényelmet biztosítanak a mindennapi tevékenységek során.

Elegáns és funkcionális kerti függönyök pavilonokhoz

Egy többcélú erkélyhez megfelelő kerti függöny szükséges. Egy ilyen tér intelligens tervezése egy olyan hely létrehozását feltételezi, amely szükségleteinktől függően változtathat karakterén és célján. A Fehér kerti függönyök teljes mértékben szabályozzák a napfény és a külső ingerek mennyiségét. Nagyon napos helyekre a sötétítő függönyök tökéletesek. A sötétítő termékek védik az erkélyt a túlzott napfénytől. A varráshoz használt fekete fonal a fény 90%-át elnyeli. Ennek köszönhetően a szövet kellemes félhomályt garantál – ideális körülmények a munkához vagy a délutáni kikapcsolódáshoz egy könyvvel.

To Top