A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kerti függőágyak, kerettel - erkélyre és teraszra

Hamarosan itt a nyár, és mivel az ünnepek egyben az utazási szezon is, érdemes átgondolni, mit vigyen magával a teljes kikapcsolódáshoz és a városon kívüli utazások során. A

családi kempingezés során minden bizonnyal hasznosak lesznek: kényelmes, könnyen felállítható sátor, piknikszékek, takarók, gáztűzhely és evőeszközök< /a>. A szükséges felszerelések listája nagyon hosszú, mit szólnál hozzá egy függő függőágyhoz?
?

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Ez a funkcionális termék tökéletes lesz: tóparti kirándulásokhoz, piknikekhez, magányos hegyi kirándulásokhoz, vagy akár grillezéshez a telken. Az olyan termékek, mint a függő fotelek, lehetővé teszik számunkra, hogy egy mozgalmas nap után pihenjünk, és élvezzük a természettel való érintkezést. Sötétedés után egy dupla függőágyban pihenhetünk majd, nézzük a csillagos eget. És ha már a kényelemről beszélünk, akkor mindig egy lépéssel tovább léphetsz, ha a függőágyat a szobába viszed! A fedett függőágynak köszönhetően a nyaralásunk egész évben kitart! Mire érdemes emlékezni? Hogyan készítsünk érdekes elrendezést egy függőágy használatával a szobában? Jó megoldás a függőágy a teraszon? Hogyan helyezzünk el egy függőszéket olyan helyre, ahol nincsenek fák? Mindezt mini útmutatónkból megtudhatja!

Kerti függőágyak, kikapcsolódás: pihenés zöldövezetben

Sokan álmodozunk egzotikus nyaralásokról pálmafák árnyékában: a tenger hangja a távolban, a madarak éneke, mi pedig egy dupla függőágyon fekve vizet kortyolgatunk. egyenesen egy kókuszdióból. Sajnos gyakran a kötelességeinkre kell koncentrálnunk, ahelyett, hogy messzire utaznánk. Elárulunk egy kis titkot – a megfelelő kerti függőágy egyenértékű a vakációval! A teraszon található függőágynak köszönhetően nem kell messzire utaznunk, hogy egy felejthetetlen kalandban éljünk és feltöltődjünk. Olyan kevés kell: napsütéses nap, zöld és fák közé akasztott függőágyak, hogy átélhessük a természetben való tartózkodás örömét. Egy kényelmes függőágyban az erkélyen vagy egy függőágyban a teraszon figyelhetjük meg az égen mozgó felhőket, hallgathatjuk a madarak énekét vagy ehetünk egy egész tál lédús epret büntetlenül. Egy kényelmes függőágy legalább egy pillanatra a béke oázisává válhat. Mielőtt azonban belevágnánk az édes lustálkodásba, megfelelően kell telepítenünk kerti termékeinket. Hogyan találjuk meg a megfelelő helyet a felnőtt függőágyak számára? És szükségünk van fákra álmaink függőszékünk felszereléséhez? Tippjeink alapján gyerekjáték lesz a dupla függőágy kibontása.

Hogyan állítsunk össze egy kerti függőágyat?

Már vásároltunk kényelmes és tartós kerti függőágyakat, így nincs más hátra, mint megtalálni a megfelelő helyet. Mindenekelőtt gondoljuk át, hogy ki fogja használni a függőágyunkat. Ha gyermekeinknek termék nek kell lennie, érdemes hintára vagy farejtőre utaló cikkeket választani. helyeken. A felnőtteknek szánt függőágyak esetében jobban jönnek majd a nagyobb modellek, amelyekben egy hosszú munkanap után kipihenhetjük magunkat és akár el is aludhatunk. Jó megoldás az is, ha egy univerzális, két személyre szóló Cotpoly terméketválassz, amely vidám színeinek és nagy tartósságának köszönhetően minden korosztály számára tetszeni fog. Ha meghoztuk a döntést, gondoljuk át, hogy van-e legalább két nagy fa a kertünkben, amelyek között 4 méternél nagyobb a távolság. Ha igen, akkor csak össze kell hajtania a termékhez mellékelt kötelet, és hurokszerűen a fa köré kell kötnie.

A függőágyat a számunkra kényelmes magasságba, egymástól egyenlő távolságra akassza fel. Ha a kertünkben nincs magas fa, akkor kerítésoszlopokra vagy fali kampókra köthetjük őket. Még ha a közvetlen közelünkben nincsenek is ilyen elemek, egy függő függőágy is elhelyezhető fa keretre, kifejezetten erre a célra. A dupla termék nem lehet 30 cm-nél alacsonyabban a talajtól, mivel nehéz lesz benne ülni. Ha a felnőtt függőágy szövete hozzáér a talajhoz, rövidítse le a vonalakat. Ne felejtse el ellenőrizni a függőágy maximális tartósságát is, aminek köszönhetően aggodalom nélkül el tudjuk majd tölteni a jól megérdemelt sziesztát.

Függőágy a teraszon – bevált megoldás a városi dzsungelbe

A zöld az utóbbi időben szinte mindenhol felbukkan. Az egzotikus növények mellett azonban érdemes olyan kiegészítőkre is gondolni, amelyek hangulatossá varázsolják városi dzsungelünket. Jó megoldás lehet a terasz fával bélelése, bambusz székek vagy fotel és szövetből készült puffok . Ha városi dzsungelt szeretnénk kialakítani a teraszon, minden bizonnyal jelenjen meg rajta a Restilo kínálatában elérhető kényelmes akasztós termék! Ha kicsi a teraszunk, akkor a Cotpoly házba egy hintára emlékeztető függőágy tökéletes lesz. A termék a legjobb minőségű anyagokból készült. Az erkélyen található függőágy monokróm színe tökéletesen illeszkedik a hűvös, skandináv elrendezésekbe, és a rusztikus dekoráció között is remekül megállja a helyét. Ha nagyobb a területünk, akkor érdemes dupla függőágyban gondolkodni, például a színes dupla Cotpolyban. Függőágyak teraszra vagy erkélyre akasztásával akár a város közepén is vad kertet tudunk kialakítani. A teraszon egy lógó fotel felébreszti belső gyermekünket, melynek köszönhetően zavartalanul hódolhatunk majd a boldog kikapcsolódásnak és a féktelen szórakozásnak. A minden részletre odafigyeléssel készült szobai függőágy házavató ajándéknak is tökéletes ötlet.

Hozzon létre egyedi játszószobát függőággyal gyerekeknek

Minden gyerek megérdemel egy szobát, amely játékra serkenti, ébreszti a fantáziát és színes utazásra viszi gyerkőcünket, ezért mindenképpen jelenjen meg benne egy gyerekfüggőágy! A mennyezetre felfüggesztett gubó vagy hinta formájú termék minden fát szeretőnek tetszeni fog. Nagyon funkcionális termék. A gyerekeknek szánt termékek akasztós fotelként is használhatók, melyben családunk legfiatalabb tagja mesét olvashat, vagy mesevilágot rajzolhat. Ezenkívül a gyermeknek való függő függőágy összecsukva kis helyet foglal, így könnyedén elrejtheti egy időre, vagy áthelyezheti egy másik helyre.

A gyermekfüggőágyak esetében érdemes odafigyelni, hogy milyen anyagokból készülnek. A függőágyat alkotó anyagok legyenek hipoallergének és rendelkezzenek minden szükséges biztonsági tanúsítvánnyal, hogy biztosak lehessünk abban, hogy gyermekeink finom bőre nem irritálódik a gyermek függőágyával való érintkezés során. Egy skandináv stílusú gyerekszobában a Cotpoly szoba - Szürke függőágyja tökéletes lesz.Egy ilyen hinta formájú szobába való függőágyon kényelmesen és kényelmesen együtt ülhetünk, ill. felolvasott neki. A  beltéri akasztós fotelek, különösen télen, garantálják a sikeres nyaralást és pihenést a hóba borult őrület után.

Függőágy egy szobába – szórakoztató kütyü vagy funkcionális bútor?

Mit vegyünk figyelembe, amikor függőágyat választunk egy szobába? Hogyan helyezzünk el egy függőágyat egy szoba erkélyére, hogy az elrendezés koherens eleme legyen? A  belső függő fotelek olyan bútorok, amelyek bármely helyiségben megjelenhetnek. A tervezők több évszak óta hajlandóak függőágyat elhelyezni a nappaliban, a hálószobában és még a stúdióban is. A függőágyak kiválóan helyettesítik a klasszikus foteleket, kanapékat vagy a szövetpuffereket. Mielőtt megvásárolnánk a megfelelő függőágyat a belső térbe, gondoljuk át, mennyi helyet tudunk rászánni.

A nappaliban jobban beválnak majd a nagyobb, kétszemélyes függőágyak, ahonnan a legkisebbekkel lustálkodhatunk, vagy lazíthatunk. kényelmesen könyvvel a kezében. Az üzletünkben kapható beltéri függőágyak különböző modelljei nem csak érdekesnek tűnnek, de további pihenőteret is teremtenek: filmeket nézhetsz belőlük. Felnőtteknek is megjelenhetnek függőágyak a stúdióban, aminek köszönhetően a munkaszünetben egy kicsit megpihenhetünk és erőt meríthetünk a további tevékenységekhez. A belső tárgyak nagyszerűen működnek a kreatív emberek irodájában, akik sok időt töltenek konkrét projektek ötleteinek megalkotásával. A szoba függőágya rusztikus stílusban tökéletesen illeszkedik a tetőtérbe. Retro fotelekkel és kézzel felújított székekkel kombinálva nem csak egy további ülőhelyet nyerünk, hanem egy szokatlan, ünnepi hangulatot teremtő kiegészítést is. A belső akasztós kiegészítők bármikor kibonthatók, majd a gardróbban tárolhatók.A belső függőágyak egy kávézó, bisztró vagy olvasóterem dekorációjának eredeti elemei is lehetnek. Véleményünk szerint a szobai függőágyak meghódították a belső tereket, és minden bizonnyal sokáig ott is maradnak.

Függőágy az erkélyen - egy ötlet a paradicsomi strandhoz

Az erkély sokunk számára a kerékpárok, a felesleges felszerelések tárolóhelye és egy hely, ahová felakaszthatjuk a szennyesünket. Érdemes azonban emlékezni arra, hogy mekkora potenciál rejlik ebben a kis helyiségben. Csak néhány kiegészítőre és fantáziára van szüksége, és hétköznapi terünkből kávézó, paradicsomi strand vagy városi dzsungel lehet. Az idei szezon egyik legdivatosabb megoldása az erkély bohó stílusú elrendezése, azaz olyan, amely a színes tengerparti nyaralásokra utal. Ha elég nagy az erkélyünk, akkor könnyen elfér rajta egy széles, kétszemélyes függőágy.Az erkélyre való függőágy végeit a rácsokhoz rögzíthetjük, de mielőtt ezt megtennénk, győződjünk meg róla, hogy elég erősek. Az erkélyre szánt termék segítségével meghitt pihenősarkot alakíthatunk ki.

A padlóra elhelyezhetünk mandalával vagy absztrakt mintás szövettel ellátott sálat. Nincs szükségünk sok zöldre, csak egy nagyobb virágra egy masszív agyagedénybe helyezve. Egy nagy korsóba homokot lehet önteni, és távoli utazásokról hozott köveket lehet rá tenni. Függetlenül attól, hogy milyen stílust választunk az erkélyre, ne feledje, hogy az erkély függőágyainak tartós, sérülésálló anyagokból kell készülniük. Függetlenül attól, hogy gyermekeknek vagy felnőtteknek szánt cikkről van szó, az erkélyfüggő függőágyak gyártása során a legnépszerűbb anyag a pamut. A szoba pamutból készült függőágya kényelmes és kellemes tapintású, így alkalmas alvásra és délutáni lustálkodásra. Az üzletünkben kapható függőágyak rendkívül puha pamutból készültek, erős és könnyű poliészter keverékével. Ennek köszönhetően a Cotpoly dupla függőágy használata igazi élvezet - az anyaga légies és strapabíró, erre van szükségünk a napsütéses városi nyaralás során.

To Top