A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Késkészletek

A késkészlet minden konyha elengedhetetlen kelléke. Függetlenül attól, hogy profin főzünk, vagy laikusok vagyunk, akiknek a konyhában eltöltött idő csak egyfajta

kikapcsolódás, az éles kések korlátlanul lehetővé teszik a konyhai kísérletezést.A minden részletre odafigyeléssel készült pengék tökéletesek egészséges, finom ételek elkészítése. Ezenkívül az elegánskonyhai késkészletek gyönyörűen mutatnak a munkalapon, és stílusossá teszik a konyha terét. A megfelelően kiválasztottkonyhai késkészletek nemcsak a félkész termékek precíz elkészítését teszik lehetővé, hanem a mindennapi tevékenységek során is szükségesek, mint például kenyérvágás vagy citrusfélék hámozása. Vásárlás utána főzőkés készletet megfelelően gondozva évekig szolgálhatja a tulajdonost, éppen ezért ajándéknak is remek ötlet. Mit kell figyelembe venni akéskészlet kiválasztásakor? Mely késkészletek működnek majd konyhánkban? Miért érdemes vásárolni egy főzőkéskészletet ahelyett, hogy saját kezűleg választaná ki az egyes pengéket? Tudjon meg mindent akonyhakéskészletek című rövid útmutatónkból!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Konyhai késkészletek, mit kell figyelembe venni a választásnál?

A konyhai késkészletek választéka óriási. A termékek sokféle színben és formában kaphatókEzért függetlenül attól, hogy konyhánk milyen stílusban van berendezve, nem okozhat gondot a hozzáillő termékek megtalálása. Rusztikusabb, melegebb helyeken a fakockákba helyezett konyhai késkészletek remekek lesznek. A menő, skandináv belső tereket viszont modern dizájnerblokkokban rozsdamentes acél késkészletek egészítik ki, mint például a 6 késes AZZA késblokk. Eredeti, geometrikus formája remekül kiegészíti egyszínű, visszafogott konyhába. A főzőkés-készletek teljes értékű kiegészítők, amelyek koherens elképzelést adnak a konyha elrendezéséről. Konkrétkéskészletek kiválasztásakor ne feledje, hogy akonyhai késkészletek esetében a funkcionalitás a legfontosabb. Még a legszebbkonyhai késkészletek is porosodnak a konyhapulton, ha nem használjuk őket. Ezért afőzőkéskészlet kiválasztásánál meg kell válaszolnunk azt a kérdést, hogy melyik konyhai tevékenységet végezzük leggyakrabban. Ha konyhánkban a húsételek dominálnak, válasszuk a hús adagolásához pengével ellátott késkészleteket, azaz keskeny hegyes végű kést a nyers hús csontoktól való elválasztására, széles henteskést és univerzális steak kés. Az általunk választottkonyhai késkészletnek is legyen pengéje a felvágottak pontos adagolásához. Ha a zöldséges ételek a specialitása, válasszunk egykéskészletet, amelynek pengéje például fűszernövények őrlésére és aprítására szolgál. A konyhakés-készleteknek meg kell felelniük vizuális és kulináris preferenciáinknak. Ennek köszönhetően a főzés igazi öröm lesz számunkra.

Miért érdemes késkészletet vásárolni, ahelyett, hogy saját maga választana ki egy-egy pengét?

Jól átgondolt konyhai késkészlet vásárlásával időt és pénzt takarít meg. Ha ilyen megoldás mellett dönt, válasszon olyan terméket, amely sokféle pengékből, amelyek a különféle konyhai tevékenységek során bizonyítanak majd. A főzőkéskészleteket úgy tervezték, hogy segítsenek elkészíteni ételeit A-tól Z-ig. A legtöbb konyhai kést speciális blokkokkal vagy állványokkal ellátott készletekben vásárolhatja meg a tárolásukhoz. Ennek köszönhetően akonyhai késkészletek jól néznek ki, gondozásuk pedig gyerekjáték. Az erre a célra kialakított edényben elhelyezettfőzőkés készletek megóvnak minket és szeretteinket a véletlen sérülésektől, valamint megakadályozzák a pengék eltompulását. Minden, amire szükségünk van egy egyedi étel elkészítéséhez, mindig kéznél van. A több elemből álló késkészletek is remek ajándékot jelentenek azoknak, akik éppen a konyha elrendezése előtt állnak.

Konyhakés készletek mindenkinek

A főzőkés készlet kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy a pengék és a blokk milyen anyagokból készül. A legnépszerűbb anyag a késekek rozsdamentes acélból készülnek, ami rendkívül tartós és strapabíró. A belőle készült pengék nagyon lassan tompulnak, szükség esetén az erre a célra szolgáló élezővel nagyon könnyen élezhetők. Amikor a konyhakés készlet vásárlása mellett döntünk, érdemes a pengék nyélére is odafigyelni. A fogantyúnak mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie, és biztonságosan feküdnie kell a kézben, ami biztosítja a biztonságot és a használat kényelmét.Különösen praktikusak a műanyagból készült csúszásmentes fogantyúk. Nekik köszönhetően a termék akkor sem csúszik ki a kezéből, ha a keze nedves. A jól megválasztott kés a használat biztonságáról és kényelméről gondoskodik, ezért a főzőkés-készletek kiválasztásakor nyúljunk a funkcionális, minőségi anyagokból készült, sérüléseknek ellenálló termékekhez. Az ilyen típusú kések évekig szolgálnak bennünket.

To Top