A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A nappali bútorok keresése elválaszthatatlanul összefügg a kényelmes ülés kiválasztásával. A nappaliban leggyakrabban kétüléses kanapét használnak, amely tökéletesen

illeszkedik a kis.
bb belső terekbe. A kényelmes felszerelések tökéletesek az egyénileg eltöltött szabadidő eltöltésére, de akár nagyobb csoportos családi összejövetelek alkalmával is.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Türkiz DABONI modern kétüléses kanapé fa lábakon
  18%
  24h
  Türkiz DABONI modern kétüléses kanapé fa lábakon
  Special Price 166 981,00 Ft Regular Price 202 921,00 Ft
 2. Modern kétüléses kanapé fa lábakon Palack zöld DABONI
  57%
  24h
  Modern kétüléses kanapé fa lábakon Palack zöld DABONI
  Special Price 88 076,00 Ft Regular Price 202 921,00 Ft
 3. Klasszikus kétüléses kanapé karfákkal Párnák Szürke ZAMIO
  7%
  24h
  Klasszikus kétüléses kanapé karfákkal Párnák Szürke ZAMIO
  Special Price 121 597,00 Ft Regular Price 130 847,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Kétüléses kanapék – legfontosabb előnyök

A kétüléses kanapé kiválasztása számos előnnyel jár. Ez a változat határozottan a legnépszerűbb, mert viszonylag kicsi. Szívesen választjuk tágas nappalikhoz és kicsi, korlátozott területű nappalikhoz. A 2 személyes kanapé elrendezése nagyon egyszerű. A 2 személyes kanapé kényelmes pihenést és kikapcsolódást biztosít számunkra a legszűkebb család társaságában. A kényelem növelhető egy kiegészítő hátpárnával és lábtartóval. Ha a funkcionalitás hívei vagyunk, és törődünk a további előnyökkel, akkor a hálófunkciós kétüléses kanapé választása telitalálat lehet! A kényelmes ággyá alakítható modellek különösen stúdiókba és tágas szobákba ajánlottak. A dupla kihajtható változatok fontos előnye a tárolási lehetőség is. Az ilyen bútorok építésénél van egy további hely, amely tökéletes például az ágynemű textil elemeinek tárolására.

Kétüléses kanapé – mikor éri meg?

Az általunk választott 2 személyes kanapénak meg kell felelnie a felhasználók funkcionális igényeinek, a helyiség méretének és a háztartás tagjainak esztétikai igényeinek. Számos modell közül választhatunk, a tipikusan minimalistától az enyhén indusztriális stílusútól a csillogó esztétikához hasonló változatokig.

Ha tökéletes ülősarkot szeretnénk kialakítani, akkor érdemes észben tartani, hogy az ülőke kiválasztása nagyon fontos lesz a hatás szempontjából. Vannak olyan helyzetek, amikor a leírt változat elmulasztott vásárlásnak bizonyulhat? Mint minden berendezésnél, ez természetesen lehetséges. Éppen ezért érdemes minden igényt és elvárást megvizsgálni, mielőtt választana. Azt is javasoljuk, hogy fontolja meg egy kicsit nagyobb alternatívát, nevezetesen 3 személyes kanapét.

A nappali közepének elrendezése – milyen kiegészítők a kétüléses kanapéhoz?

A nappali közepe általában egy szabadidő sarok, amely egy kiválasztott ülésből és dohányzóasztalból áll. Az alacsony tetőhöz tökéletesen passzol a modern 2 személyes kanapé, amelyre kényelmesen feltehetjük az összes praktikus kiegészítőt és egy forró italt. Ha az általunk választott kanapémodell összecsukható mechanizmust tartalmaz, akkor érdemes kiemelt figyelmet fordítani az asztal súlyára. Minél világosabb, annál jobb. Vegyük észre, hogy leggyakrabban az ágy kibontása előtt kissé mozgatni kell. Egy puha szőnyeg, amely segít a dohányzóasztal hatékony átvitelében, de némi karaktert ad szabadidős oázisunknak. A bozontos modell luxust és modern eleganciát hoz a nappaliba vagy a vendégszobába. Egy alvófunkciós kanapéval rendelkező készletben tökéletes lesz!

Textil kiegészítők kétüléses kanapéhoz

Egy bútordarab önmagában gyakran nem elég ahhoz, hogy maximális kényelmet és esztétikai megjelenést biztosítson számunkra. Azok a kiegészítők, amelyek nélkül nehéz elképzelni egy ilyen típusú ülést, mindenképpen dekoratív párnák. A puha textil kiegészítők tökéletesen kiegészítik a kompozíciót, és könnyedén hozzáadják a kívánt színárnyalatokat környezetünkhöz. Nekik is köszönhető, hogy a franciaágy karaktert nyer és igazi dekorációvá válik! Kínálatunkban számos változat található a sima és egyszínűtől a legújabb trendeknek megfelelő opciókig. A különböző méretek közötti választás lehetőségével mindenki megtalálhatja üzletünkben az esztétikai és funkcionális igényeknek egyaránt tökéletesen megfelelő kiegészítőket!

To Top