A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Az oldalasztalt gyakran kiegészítő bútornak is nevezik. Nehéz nem érteni egy ilyen állítással, mert a praktikus tartozék valójában számos fontos funkciót lát el. Hasznos

minden családi esemény során, a mindennapi életben üdvösségnek bizonyul különféle helyzetekben. A könnyű kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást és a berendezés igazítását az aktuális igényekhez. A nappaliban a bútorok pótolhatatlan és funkcionális eleme, melyre véleményünk szerint már a belsőépítészeti szakaszban érdemes emlékezni.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Stílusos kisasztal a kanapéhoz

Intuitív módon a kanapé az az objektum, amely mellé a legszívesebben és leggyakrabban rendezünk egy praktikus kisasztalt. Az elérhető kisasztal igazi megváltás. A felső tányérra szívesen teszünk rágcsálnivalókat, kedvenc olvasnivalót vagy kisebb elektronikai eszközöket. Ennek köszönhetően az esti filmvetítés még kényelmesebb, hiszen minden, ami az adás során szükséges lehet, ott lesz mellettünk. Ez lehetővé teszi, hogy élvezetünk folyamatosan és megszakítás nélkül tartson. A kanapé oldalsó asztalát sajátos forma jellemzi. A klasszikus modellekkel ellentétben a bútor teteje vizuálisan meghosszabbodik, míg az alap lehetővé teszi, hogy a szerkezetet a lehető legközelebb toljuk a különféle típusú ülésekhez és kanapékhoz.

Kényelem receptje – kiegészítő asztalok

Ha a ház elrendezése során a kényelmet a megjelenéssel egyenrangúvá tesszük, akkor a kisasztaloknak mindenképpen a figyelmünk középpontjában kell állniuk. A praktikus bútorokat kis méretek jellemzik, aminek köszönhetően akár kész kompozíciókba is illeszteni nagyon egyszerű feladat. Már egyetlen ilyen felszerelés is elég ahhoz, hogy egy kicsit megkönnyítse az életünket. Hol a legjobb elhelyezni? Ahogy fentebb már említettük, a nappali a leggyakrabban választott hely erre a célra. Ha szeretnénk egy kicsit megtörni a megszokott mintákat, akkor progresszív megközelítést ajánlunk a nappali relaxációs zóna kialakításához. Középen elég egy két fülekkel ellátott fotelt elhelyezni, amelyek között lesz egy segédasztal. Akkor biztosak lehetünk benne, hogy belső terünk modern és funkcionális lesz.

 Hogyan válasszunk asztalt otthonra?

Egy adott asztal kiválasztása a gyakorlati és esztétikai igényektől függ. Különböző változatok teljes spektruma áll rendelkezésünkre, melyek különbsége többféle szemponthoz köthető. A kerek, négyzet alakú és téglalap alakú felsők az első osztályúak. Továbbmenve érdemes megnézni az egyes paraméterek méreteit, méreteit. Nemcsak a felső lemez mérete fontos, hanem a helyének magassága is. Mire érdemes még odafigyelni? Hihetetlenül fontos elem az alap. Ha a nappali szőnyeg olyan hely, ahol egy kisasztalt szeretnél elhelyezni, akkor nem érdemes kerekes modellhez nyúlni. Ebben az esetben a klasszikus, stabil egyrészes kerettel rendelkező változat jobb lesz. Az utolsó dolog természetesen a megjelenés. A leírt bútortípust gyakran csak kiegészítőnek tekintik. Véleményünk szerint azonban érdemes ügyelni arra, hogy egy koherens részletről legyen szó, amely illeszkedik az egész kompozícióhoz.

To Top