A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Összecsukható asztalok az étkezőbe és a nappaliba

Házunk egyedi belső tereinek kialakításakor érdemes kiemelt figyelmet fordítani a berendezési elemek elrendezésére. Az átgondolt szervezet a siker záloga, amely

támogatja az adott térben való mozgás mindennapi kényelmét. A kiválasztott bútor típusa és felépítése is nagy jelentőséggel bír. Az okos, funkcionális háztartási gépek támogatói biztosan tisztában vannak az összecsukható asztal előnyeivel. Nehéz felsorolni ennek a megoldásnak a hasznosságát, mert rengeteg van! Az azonban kétségtelen, hogy a kihúzható asztalok tökéletesek nappaliba és tágas étkezőbe egyaránt.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A változó igényekhez igazodó bútorok – kihúzható asztal

Tény, hogy az otthoni belső terek mérete nem változtatható az aktuális igényeknek megfelelően. Ha kis tér jellemzi nappalinkat, akkor ebben az esetben különösen fontos a bútorok kiválasztása. Egy ügyesen megtervezett térben minden elfér, amire a mindennapi működéshez szükségünk van. Egy kis helyiség elrendezése során érdemes olyan bútorokra összpontosítani, amelyek nemcsak alapvető funkcióit töltik be, hanem további előnyöket is nyújtanak. Az egyik ilyen megoldás a fából készült összecsukható asztal. Az átgondolt kialakítás garantálja az asztallap méretének változtatási lehetőségét az igények és az aktuális igények függvényében. Ezért sem egy jóval korábban tervezett vacsora, sem egy teljesen spontán házibuli nem jelent szervezési kihívást. Az összecsukható asztalok praktikus megoldást jelentenek, amely garantálja, hogy nem kell stresszelni a nagy találkozók megtervezéséhez, amelyek során sok ülőhelyet kell biztosítanunk minden meghívott számára.

Praktikus kihúzható asztalok otthoni elrendezéshez

Tagadhatatlan, hogy a kihúzható étkezőasztalok nagyszerű kényelmet jelentenek, amelyek nagyban megkönnyítik a mindennapokat. Tehát hol a legjobb hely az ilyen típusú bútorok elrendezésére? Véleményünk szerint egy ilyen praktikus berendezés elhelyezésével kapcsolatos döntés egy egyszerű kérdés megválaszolásán múlik: az otthoni szobák közül melyikben fogadunk leggyakrabban vendégeket? Ha a konyha étkezőhelyiségéről van szó, jó, ha ezen a helyen fából kihúzható asztalt helyez el. Érdemes azonban ismételten hangsúlyozni, hogy a kiválasztott helyiségek alapterülete nem mindig felel meg a terveinknek. A négyzetméterek által meghatározott feltételek könyörtelenek – egy kicsi, keskeny étkező nem biztos, hogy a legjobb hely. Ebben az esetben a józan ész azt súgja, hogy jó, ha kicsit megváltoztatod eredeti szándékodat. Ha a nappali a házunk legtágasabb belső tere, akkor itt egy vendégzóna kialakítása sláger lehet!

Kihúzható asztalok az étkezőbe és modellek a nappaliba

A nappali kihúzható asztalai nem különböznek az étkezős modellektől. Mi vagyunk azok, akik az elrendezés helyének kiválasztásakor megadjuk nekik a végső úti célt. Minden bizonnyal észrevehetőek bizonyos trendek, amelyek jelzik, hogy az adott helyiségekben mely változatokhoz nyúlunk gyakrabban. A konyhai kompozíciókhoz gyakran a kerek összecsukható asztalokat választják. Ennek oka leggyakrabban a korlátozott hely. Érdemes megjegyezni, hogy a szél nélküli bútor nagyobb számú ülést tud elhelyezni szögletes társához képest. Ezért olyan elterjedtek a szél nélküli, kihúzható étkezőasztalok a kis étkezőkben. Másrészt, amikor a változó igényekhez igazodó nappali modellhez nyúlunk, gyakran az vezérel bennünket, hogy a fedőlemez mekkora méretet tud elérni. Amint azt egy kicsit fentebb említettük, a nappalit leggyakrabban a legnagyobb tér jellemzi. Ezért az intuíció és a józan ész azt sugallja, hogy ezen a helyen engedhetjük meg magunknak egy nagy bútor elrendezését.

Táblázat középpontként

Nem titok, hogy az asztalok leggyakrabban az otthoni belső terek központjaként szolgálnak. Egy adott helyiség elrendezésének teljes koncepciója ezek köré épül. A stílusos velúr székekkel körülvéve felhívják magukra a figyelmet, és úgy tűnik, hogy arra invitálják, hogy családjával vagy barátaival töltse szabadidejét. A nappaliba kihajtható modellek az asztallap nagyító funkciójából adódóan átgondolást tesznek a helyükre. Érdemes tehát elképzelni, hogyan fog kinézni az adott belső tér, ha a teteje teljesen ki van húzva. A szoba továbbra is praktikus és kényelmes lesz használni? Az üzletünkben elérhető széles modellválaszték segítségével mindenki könnyen megtalálhatja a kiválasztott helyhez illő fa összecsukható asztalt. Kínálunk stílusos, ipari kivitelű, valamint tipikusan skandináv vagy modern változatokat, melyekben a szerkezet számos elemmel és kiegészítő funkcióval is meglephet. Hagyja magát inspirálni a változó igényekhez szabott bútorok praktikus világából!

To Top