A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A nappali egy olyan zóna, amely az időtől és a hét napjától függően a két kulcsfunkció egyikét látja el. Esténként egyénileg is szívesen pihenünk benne, hétvégén pedig

társasági élet pezseg ezen a téren. A nappalihoz vitathatatlanul hozzátartozik a központ, amely általában kihajtható kanapékat tartalmaz.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Alvófunkcióval rendelkező kanapék – forradalom a szabadidős térben

A közelmúltig a szabadidős teret általában két külön helyiségre osztották: egy nappalira és egy hálószobára. Az elsőben a kényelmes többszemélyes ülések domináltak, míg a második középső része egy kényelmes ágy volt és marad is. Jelenleg a nappaliban található relaxációs zóna mindkét sarok funkcióját egyesíti. Ez a megoldás elsősorban a berendezés központi elemét képező, alvó funkcióval ellátott kanapé használatának köszönhető. Ennek köszönhető, hogy a nappali egyre gyakrabban szolgál éjszakai pihenésre is. Sőt, ez nem csak a garzonlakásokban van így, ahol ez az egyetlen lehetséges elrendezési megoldás, hanem sok tágas lakásban és családi házban is. Az összecsukható kanapék határozottan uralkodnak a nappali bútorok között!

A kanapék a klasszikus ágynemű alternatívájaként

Amikor egy nappalit vagy hálószobát egy kényelmes, többszemélyes üléssel egészít ki, ne feledjen néhány fontos szempontot, amelyek közvetlenül meghatározzák a bútor és a szoba használatának kényelmét . Nyilvánvaló, hogy a berendezésnek magas színvonalú kényelmet kell biztosítania számunkra. A kényelmet számos tényező befolyásolja – a formától, a gyártáshoz felhasznált anyagokon át az építési részletekig. Funkcjonalność umeblowania jest bowiem równie ważnym czynnikiem, który w przypadku sofy z funkcją spania, okazuje się lényeges. Az ülés kanapévá alakításáért felelős mechanizmus a különböző modellekben kissé eltérő módon működhet. Érdemes észben tartani! Kétségtelen azonban, hogy a kanapéágyak olyan felszerelések, amelyek képesek megfelelni a változó követelményeknek. Nappal kényelmes ülőhelyként, éjszaka kényelmes alvóhelyként szolgál. A multifunkcionalitás a második neve ennek a bútortípusnak, ezért ezt a berendezést olyan nagyra értékelik és szívesen használják otthon.

Alvófunkcióval ellátott kanapé és ifjúsági szoba

A kanapéágyak gyermekszobákba és tinédzserek számára is tökéletesek. Ez különösen érdekes lehetőség olyan belső terekben, ahol a terület nagyon korlátozott. A kényelem ebben az esetben rendkívüli funkcionalitással párosul, ami a gyakorlatban többek között: lehetőség némi alapterület megtakarítására. Nappal az ülés lehajtható marad, éjszaka pedig ággyá alakítható, így még a testvérek számára is elegendő helyet biztosít! Az alvó funkcióval ellátott kanapék még egy fontos előnyt kínálnak, amely mindenhol működik. Ez egy tárolódoboz, amely a szerkezet alsó részében található. A legtöbb esetben kényelmes hely az ágynemű elrendezéséhez szükséges textíliák számára. A legkisebbek szobájában azonban hihetetlenül hasznos zóna lehet a játékok elrejtésére. Sőt, ha úgy döntünk, hogy egy alvó funkcióval ellátott kanapét helyezünk el a gyerekszobában, lehetőségünk nyílik egy kis fegyelmet is bevezetni a legkisebbek napi rutinjába. A reggeli ágymegvetés és a belső rekeszbe való elrejtés gyorsan kialakítja a rendtartás szokását, ami felnőtt életben minden bizonnyal megtérül.

Kanapéágyak – milyen kiegészítők?

Az alvó funkcióval rendelkező kanapékat, mint az összes többi szabadidő bútort, érdemes kiegészíteni néhány elrendezési kiegészítővel, amelyek egyedi stílust és jó ízt adnak az egésznek. A széles ülések esetében a legnépszerűbb elem természetesen a többszínű quilt párnák. Ezek a kiegészítők divatos és időtálló megoldást jelentenek, amelyek kétségtelenül felkeltik a figyelmet, és segítenek egy adott téma vagy hatás beillesztésére a belső térbe. Már egyetlen pár klasszikus párna némileg megváltoztathatja nappali bútorainkat és kellemes, otthonos hangulatot varázsol a környezetbe! Egy másik, szintén hihetetlenül népszerű és megbecsült ajánlat a mikroszálas takaró, amely pótolhatatlan a délutáni alvás során. A puha anyag nemcsak szép borítást, hanem rengeteg vizuális tulajdonságot is biztosít számunkra. Az anyagot díszítő színtől vagy motívumtól függően karakteressé teszi a bútorokat is. A textil-kiegészítők olyan kiegészítők, amelyeket mindenképpen ajánlunk minden olyan enteriőrbe, ahol az összecsukható funkcióval rendelkező kanapé található.

Kanapé alvó funkcióval – mikor éri meg?

Kétségtelen, hogy a kanapé rendkívül funkcionális és kényelmes bútor. Az ilyen típusú berendezések vásárlásán akkor érdemes elgondolkodni, amikor kompromisszumok nélkül, maximálisan funkcionális teret szeretnénk. Kényelmes ülés, dupla ágynemű és tárolóhely - mindez egy jól átgondolt formában! Véleményünk szerint az alvó funkcióval ellátott kanapé különösen vonzó lehetőség, mind a mindennapi használat állandó felszereléseként, mind az aktuális igényekhez igazodó bútorként, például amikor távolról meglátogatjuk a családot.

To Top