A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A nappali elrendezése a döntéshozatalhoz szorosan kapcsolódó folyamat. Hiszen konkrét bútorok kiválasztása igazi kihívás. Nyilvánvaló, hogy egy kényelmes ülés nem

hiányozhat a szabadidős részből. Az egész családot ezen a helyen összehozó elválaszthatatlan elem a nappali padja is. Nálunk főleg a 90-es évek feldolgozásaiból ismert, ma már érdekes formák gazdagságával, szokatlan színkombinációival, érdekes anyaghasználatával gyönyörködtet.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A nappali padjának modern arca

A nappali modern dohányzóasztalai továbbra is a klasszikus elrendezésen alapulnak. Érdemes azonban megjegyezni, hogy mennyi innovációt tükröznek. A tető és a keret szükséges elemek, amelyek megkülönböztethetők minden ilyen típusú bútor konstrukciójában. A formák és az anyagok, amelyekből az egyes szegmensek készültek, gyakran meglepnek. Egy modern dohányzóasztal a nappaliba minden bizonnyal dekorációvá válhat. A praktikus és a látvány kombinációja garantálja a látványos hatást. Az újszerű modelleket nagyon könnyű megkülönböztetni. Hogyan lehet a leggyorsabban felismerni őket? Mindenekelőtt az alap felépítése után, amely az esztétikai értékeken kívül további funkcionalitásokat is rejthet. A stabil keretet egyre gyakrabban úgy alakítják ki, hogy kiegészítő tárolóhelyként is szolgáljon. A munkalap esetében a gyártóktól is érdemes kreatív hozzáállást várni. A bútortervezők egyre szívesebben használnak olyan anyagokat, amelyek látványossá teszik a nappali padjait, gyakran műalkotásokat is takarva!

Szobapadok – időtlen szépség és funkcionalitás

A klasszikus mintákon alapuló nappali pad remekül illeszkedik a modern otthonok modern belső terébe. A zászlóshajó-bútortípusok jelenlegi értelmezései érdekes ajánlatot jelentenek az időtlen kompozíciók számára. A legnépszerűbb példa ebben a tekintetben a leveles fotelek. A jelenleg gyártott modell minták ihlették őket, de akárcsak a padoknál, itt is sok progresszív jellegű elemre számíthatunk. Ha szeretnénk egy univerzális és időtálló elrendezést kialakítani a nappalinkban, akkor a klasszikusokra támaszkodva remek ötlet! Divatos kiegészítésként, amely megtöri a nappali kompozíciójának kissé hagyományos jellegét, bozontos szőnyeget kínálunk. A lágy akcentus kiemeli a modernitást, és vizuálisan tetszetős részletté válik.

Kis dohányzóasztal a nappaliba – hogyan válasszuk ki a belső bútorok méretét?

Ha egy optimális méretű bútort szeretnénk elhelyezni környezetünkben, mindenekelőtt a belső tér felületére kell figyelnünk. A méret mérése azonban nem elég. Figyelembe kell venni azt a helyet is, ahová a berendezést végül el kell helyezni. A belső terek kialakításakor a tervezés funkcionalitása kulcsfontosságú. Végtére is, az élet gyorsan ellenőriz minden téves feltételezést. Elrendezésünk ergonómiájának biztosítása érdekében nézzük meg, van-e elég hely a bútor körül, amely lehetővé teszi a szabad mozgást. A nappali nagy padjai nem mindig az optimális megoldás. Szerencsére kisebb változatok közül is válogathatunk, tökéletesek kis és szűk helyekre.

To Top