A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Klasszikus mesterséges karácsonyfák

A karácsonyfa a legfontosabb karácsonyi dísz. A természetes fák azonban sok okból nem praktikus választás. Az élő fenyő odafigyelést igényel, lelógó tűlevelei állandó

takarításra kényszerítenek. A klasszikus mesterséges karácsonyfák változatlan zöld színükkel és a folyamatos karbantartás hiányával nyűgöznek le. A webáruházunk által kínált modellek az erdőből származó fák hű reprodukciójával is lenyűgöznek!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Természetes vagy mesterséges karácsonyfák – ki húzza ezt az összecsapást?

A természetes karácsonyfák bevált módja az ünnepi hangulat megteremtésének. Az erdő varázslatos illata egyedi hangulatot varázsol. Ez az egyedülálló hatás azonban nem mentes néhány árnyoldaltól. Tűhullás, öntözés szükségessége, de veszély a háziállatokra is – ez csak néhány válogatott példa. Tehát ha számunkra elfogadhatatlan az élő példány hátrányainak listája, akkor a legjobb alternatíva a mesterséges fa. A műanyagból készült karácsonyfa hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését, és nem igényel további gondozást!

Klasszikus mesterséges karácsonyfák – évekig tartó díszítés

A Restilo egyedi fák széles választékát kínálja. Kínálatunkból a klasszikus karácsonyfák hűen utánozzák a szeretett lucokat, fenyőket és fenyőket. Intenzíven zöld, számos gallyal gyönyörködnek, amelyek nem veszítik el a tűket. Sokféle méretben kaphatók, így mindenki számára megtetszenek. A látványos dekorációk kedvelőinek a mesterséges hóval borított karácsonyfákat ajánljuk. Szintetikus hóval meghintve egyedülálló téli hangulatot teremtenek – még akkor is, ha az ablakon kívüli hőmérséklet pluszban van! A gondos kidolgozás és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a fa hosszú évekig az Ön otthonában szolgálhasson.

Karácsonyfa kis szobába

Nem mindig engedhetünk meg magunknak egy nagy, terpeszkedő fát, bármilyen méretű. A korlátozott hely a lakásokban gyakran arra kényszerít bennünket, hogy lemondjunk a karácsonyfáról. Karácsony feldíszített fa nélkül? Ezzel a lehetőséggel határozottan nem értünk egyet! Eredeti mesterséges törzsű karácsonyfáink kompakt megoldást jelentenek erre a helyzetre. Speciális felépítésük azt jelenti, hogy a szoba legkisebb sarkában is elhelyezhetők. Fontos, hogy még egy ilyen feltűnő szerkezeten is lesz hely kedvenc karácsonyfadíszeinek!

A szoba méretétől vagy esztétikai preferenciáitól függetlenül meg vagyunk győződve arról, hogy a kínálatunkban szereplő klasszikus karácsonyfák az Ön ízlésének is megfelelnek!

To Top