A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Klasszikus szőnyegek

Olyan kiegészítő, amely azonnal a melegség és a kellemes hangulat benyomását kelti a belső térbe? A klasszikus szőnyegek határozottan megfelelnek ennek a leírásnak! Puha,

egyszínű, esetleg látványos mintával? Az üzletünk által kínált modellek könnyedén illeszkednek a legkülönfélébb ízlésekbe is!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Néhány szó a klasszikus szőnyegekről

Hatékony szőnyegek otthoni belső terekhez

A klasszikus szőnyegek elsősorban színükben különböznek egymástól. A szín azonban nem az egyetlen jellemző, amelyet érdemes figyelembe venni az adalékanyag kiválasztásának szakaszában. A jelenleg gyártott modellek formái már régóta nem korlátozódnak téglalapra. A különböző átmérőjű kör alakú szőnyegek határozottan felkeltik a figyelmet. Ráadásul kicsit más hatást nyújtanak, mint a klasszikus szarvú változatok. Véleményünk szerint kiválóan alkalmasak nagy, nyitott helyiségekhez, amelyeket szeretnénk kifejezni. Tökéletesek olyan belső terekbe is, ahol a kör motívum már látható más elemeken - például bútorok tetején. Különösen figyelemre méltóak az erősen megnyúlt formájú modellek is. Az ilyen típusú szőnyegek tökéletesen kiegészítik a nappali és a hálószobák belsejét, ahol közvetlenül a nappali bútorok mellett jelennek meg. Érdemes megjegyezni, hogy a klasszikus szőnyegek tökéletesen illeszkednek mind a modern kompozíciókba, mind azokhoz, amelyekben a hagyományos dizájn áll az élen.

Klasszikus szőnyegek a nappaliba

A klasszikus szőnyegeket leggyakrabban a nappalihoz társítják. A pihenést szolgáló tér minden otthon központja! Itt töltjük a szabadidőnket a családdal és a barátokkal. Az ezen a helyen elhelyezett szőnyeg hatással van a kellemes, otthonos légkörre, amely kedvez a kikapcsolódásnak. Ez az elemtípus tökéletesen meghatározza a relaxációs zónát is, amely általában egy kényelmes többszemélyes ülésből és egy dohányzóasztalból áll. Amit érdemes hangsúlyozni, az is, hogy a klasszikus szőnyegek nemcsak dekoratív értékkel bíró érdekes részlet, hanem praktikus elrendezési elem is. A kiválasztott berendezés alatt elhelyezve megakadályozzák, hogy a bútorlábak megkarcolják a padlót! A praktikum szem előtt tartásával kínálatunkban megtalálhatóak a konyhai elrendezéshez is tökéletes járdák. Ellenállnak a foltoknak, és tökéletesen betöltik funkciójukat olyan környezetben, ahol nagy a szennyeződés kockázata.

Egy szemet gyönyörködtető kiegészítő minden költségvetéshez

A kínálatunkban kapható szőnyegek nemcsak a formák, minták és színek változatosságával lepnek meg. Az üzletünkben kínált modellek megkülönböztető jellemzője a vonzó ár is. A gondos kidolgozás és a magas minőség mellett biztos lehet benne, hogy a kínálatunkban szereplő műszálas szőnyegek több szempontból is tökéletes választás. Az ebben a kategóriában bemutatott modellek időtlen karaktert is élveznek, amely sok ízlést megtet. Ezért javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo szőnyegek teljes kínálatával, mert meggyőződésünk, hogy mindenkinek van esélye megtalálni az egyéni igényeinek megfelelő modellt!

To Top