A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Koktélvillák és pálcikák

Az íz nem minden. A kiszolgálás módja is nagyon fontos. A Snack villák praktikus és egyben esztétikus kiegészítő, amely nem hiányozhat egyetlen asztalról sem. A Restilo

üzletében egyaránt megtalálhatóak a hétköznapi bulikra vagy gyerekbálokra alkalmas műanyag modellek, valamint elegáns, acélkoktélvillák. Garantáljuk a vonzó árakat, a stílusos dizájnt és a kínált termékek magas minőségét.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Desszertes villa SCARLETT, 3 db
  99%
  Desszertes villa SCARLETT, 3 db
  Special Price 1 248,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 2. Available soon Koktélvillák tartóval PRESTO, 20 db
  98%
  Koktélvillák tartóval PRESTO, 20 db
  Special Price 1 634,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 3. Available soon Koktélkanalak tartóval PRESTO, 15 db
  37%
  Koktélkanalak tartóval PRESTO, 15 db
  Special Price 1 634,00 Ft Regular Price 2 592,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Snack villák – a buli alapja

Ahhoz, hogy egy parti sikeres legyen, elengedhetetlen a szórakozás, a jó társaság, a jó zene és az ízletes előételek. Könnyebb lesz elfogyasztani őket, ha praktikus, könnyű és színessnack villák vannak az asztalon.A Restilo webáruház vonzó és könnyű, kiváló minőségű műanyagból készült modelleket kínál. Egyszeri használatra készültek, nem igényelnek mosást. Gyerekek születésnapjára kedvelt választás, de nem csak. A műanyagkoktélvillák a baráti találkozók vagy a családi szabadtéri bulik során is jól használhatók. A koktélvillák ízletes dugóhúzókba helyezhetők. Az éles hegynek köszönhetően könnyedén beledughatjuk őket a finomságba, és nagyon hívogatóan, színesen fog kinézni az egész. A villák mellett műanyagkoktélkanalakat is kínálunk, amelyek tökéletesek fagylalthoz és egyéb édességekhez. Érdemes odafigyelni a műanyagból készült kiegészítők megfizethető árára. 

Acél előételvillák a Restilo kínálatában

Legyen szó egy díszes buliról, gálavacsoráról vagy bármilyen más különleges alkalomról, a rozsdamentes acélból készült snack villák a megfelelő kiegészítők. Időtlen és stílusos dizájnjuk különleges karaktert kölcsönöz a felszolgált előételeknek. A koktélvillák esztétikusak és tartósak. Szinte bármilyen elrendezéshez használhatók. Tökéletesen illeszkednek a modern és a hagyományos belsőépítészetbe. Nemcsak harapnivalók, hanem sütemények, desszertek készítésére is használhatók. Az acélelőételvillák könnyen tisztán tarthatók, mivel mosogatógépben moshatók. Minden bizonnyal hosszú ideig kiegészítik az elegáns bulikot. Hosszú ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket. A tartós anyag használata ellenállóvá tette őket a sérülésekkel és a karcolásokkal szemben.

Koktélvillák tartállyal

Egy parti előkészítése sok munkát igényel. Érdemes tehát megkönnyíteni a dolgát és praktikus kiegészítőket használni.A koktélvillát tartállyal csak az asztalra kell helyezni. Az előételeket fogyasztó vendégek közvetlenül a konténerből húzhatják ki a villákat, ami nagyban megkönnyíti a rendtartást a találkozó alatt. A Koktélvillák konténerrel jó megoldás, ha asztal helyett büfét készítünk. A vendégek ezután maguk választják ki az ételt vagy előételt és a megfelelő kiegészítőket. Egy stabil és esztétikus villatartó minden bizonnyal tökéletesen betölti szerepét. A Restilo kínálatában nem csak edénybe helyezett villák, hanem színes koktélkanalakok is szerepelnek, amelyek fagylaltokhoz és krémes desszertekhez is alkalmasak. Egy edényben 15, 20 vagy akár 30 darab tarka villa vagy kanál is lehet.

Előétel-villák zöldségek és gyümölcsök tálalásához

A vendégeknek enniük kell, hogy feltöltsék a játékra fordított energiájukat. A könnyű zöldségek és lédús gyümölcsök gyorsan javítják a parti résztvevőinek közérzetét és visszaállítják erejüket. Hatékony és ízletes adalékok készítéséhez érdemeselőételvillákat használni. A zöldségeket és gyümölcsöket csak darabokra vágjuk, étvágygerjesztő kompozíciókká összekeverjük, és a villára helyezzük. Az előételek táplálóbbá tételéhez kenyeret is adhatunk hozzá. A sokszínű, strapabíró műanyagkoktélvillákból fantasztikus szettet alkotnak színes zöldségekkel és gyümölcsökkel. Természetesen az előételeknek ebben a formában nehéz lesz ellenállni. Előkészítésük alacsony költsége további plusz. Az előétel villákkal a lehetőségek végtelenek. Kombinálhatjuk az ízeket és az alapanyagokat, folyamatosan új kompozíciókat alkotva és meglepve a vendégeket.

A koktélvillák és az édes desszertek

A praktikus villák édes finomságokkal is szolgálhatnak vendégeinek. A rozsdamentes acélból készült modellek kétségtelenül nélkülözhetetlenek lesznek, ha krémes tortával vagy tortával kedveskedünk a buli résztvevőinek. A műanyagelőétel-villák édességek tálalásához is jól használhatók, különösen gyerekpartikra. A színes fogpiszkálókra méhekre, katicabogarakra vagy virágokra emlékeztető édes kompozíciókat helyezhetsz, amelyek biztosan örömet okoznak kis vendégeinknek. A Snack villák a Restilo kínálatában egyedi tervezésű, minden alkalomra megfelelő választékot kínál. A konyhai felszerelések egyik eleme, amely nem hiányozhat egyetlen otthonról sem. A stílusos dizájn szerelmeseinek igazi öröm a Restilóban a vásárlás.

To Top