A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Nappali komódok

A tárolóbútor a leggyakoribb bútor az otthonában. A tágas fiókok mindent elrejtenek, amit el akarunk hagyni vendégeink szeme elől. Nemcsak a környezetünk jobb rendezésében

segítenek, nekik köszönhetően a házat sokkal könnyebb rendben tartani. A komód különféle helyis.
gekben használatos, mert funkcionális.kialakításának köszönhetően nem csak praktikus berendezés, hanem érdekes kialakításának köszönhetően egyfajta dekoráció is.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Tv-állvány RATIO szín fehér stílus klasszikus
  20%
  Tv-állvány RATIO szín fehér stílus klasszikus
  Special Price 47 716,00 Ft Regular Price 59 645,00 Ft
 2. Komód RATIO szín fehér stílus klasszikus
  20%
  Komód RATIO szín fehér stílus klasszikus
  Special Price 67 758,00 Ft Regular Price 84 697,00 Ft
 3. Komód SOLIS szín fehér stílus minimál stílusú
  20%
  Komód SOLIS szín fehér stílus minimál stílusú
  Special Price 57 737,00 Ft Regular Price 72 171,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Modern komódok a nappaliba és egyebek

Kétségtelen, hogy a nappali a leggyakrabban választott hely, ahol modern komódokat helyezünk el. A koherens vizuális hatás érdekében kiválasztottak, praktikus kialakításukkal örvendeztetnek meg minket, amelyek rengeteg funkcionalitást hoznak a környezetbe. Ezeket az előnyöket otthonunk más helyiségeiben is ki kell használni. Úgy tűnik, hogy a hálószoba a második legnépszerűbb hely, ahol szívesen elhelyezzük az ilyen típusú bútorokat. Kényelmes, többszintű formát használnak itt főleg ruhák tárolására. Egy kevésbé nyilvánvaló hely a fürdőszoba. Hangsúlyozzuk, hogy gyakran itt hiányzik a többlettér, amelyen minden kozmetikum, kis elektromos készülék és kiegészítő elfér. A polcos és fiókos komód tökéletes megoldás a kényelmes tárolóhely hiányával kapcsolatos problémákra. Ha rendet szeretne teremteni, és elkülöníteni szeretné a háztartás minden tagjának cipőjét, fontolja meg a bútor beépítését a folyosó belsejébe.

Láda – többfunkciós bútor

A komód többkamrás kialakítása nemcsak praktikus tárolóhelyet garantál számunkra, hanem kedvenc dekorációit is megjelenítheti. Az asztallap tökéletes hely családi fotók vagy ajándéktárgyak bemutatására. Azok, akik szeretik a szemet gyönyörködtető dekorációs kompozíciókat, minden bizonnyal észreveszik a födém fejlesztésének lehetőségeit egy átgondolt elrendezéssel. Ha különleges környezetet szeretne létrehozni egy kiválasztott enteriőrben, nyúljon egy színes virágvázához, amely növényi kiegészítések nélkül is elegáns megjelenést és sikkességet kölcsönöz. légkört az egész környezetre. A Restilonál hiszünk abban, hogy a bútorok évek óta nem csak egy funkciójú berendezések elemei. Az otthoni elvonulás kialakításakor érdemes túllépni a megszokott mintákon, és új lehetőségeket keresni a jól ismert felszerelések használatában. Egy nagy komód elektronika és háztartási gépek alapjaként, de akár szezonális dekorációk helyeként is használható.

Kis tálalószekrények nagy lehetőségekkel

Belső tereink kis mérete mindig igazi szervezési kihívást jelent. Egy kis helyiség elrendezésével gyakran a kreativitás magaslatára kell emelkednünk. Gyakran ez a folyamat az álomfelszerelés feladásával is összefügg – de ennek nem kell szabálynak lennie! Érdemes hozzátenni, hogy a megfelelő felszerelés kiválasztásával lehetőségünk nyílik arra, hogy engedmények és kompromisszumok nélkül beszerezzük az összes kívánt nappali bútort. A titok a hely megfelelő elrendezésében rejlik. Ha egy nagy komód a ruháknak nem fér el a hálószobában, akkor érdemes függőlegesen fókuszált formájú modellt választani. Ez az elrendezés nem csak praktikus, hanem kis alapterületet is foglal. Sőt, a függőleges változat a bútorok nem tervezett réseinek kitöltéseként is remekül működik. Kínálatunkban megtalálhatóak a nagy méretű és széles előlapú opciók, valamint a filigrán modern, hosszúkás szerkezetű étkező komódok, amelyekbe könnyedén rendezheti az összes konyhai kiegészítőt.

Modern tálalószekrények évek óta

A Restilonál a minőséget és a gyönyörű dizájnt egyenrangúvá tesszük. Folyamatosan alkalmazkodunk a nagyon eltérő ízlésű háztartások új követelményeihez, elvárásaihoz. Az üzletünkben kapható tágas komódok minden stílus kedvelőinek kielégítik – az ipari stílustól a skandinávig. A galériában látható modellekre jellemzőek: minőségi anyagok, gondos kidolgozás és vonzó ár. Függetlenül attól, hogy a nulláról rendezi be otthonát, vagy esetleg berendezési elemeket és kiegészítőket keres a környezet könnyed metamorfózisához, meggyőződésünk, hogy itt mindent megtalál, amit keres. A Hálószobabútorok és egyéb otthoni sarkok nem rejtenek titkot előttünk. Javasoljuk, hogy fedezze fel a modern komódok és egyéb berendezések kínálatát, amelyek sok éven át minden nap örömet okoznak.

To Top