A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Az alvás az egyik alapvető és legfontosabb életfunkció. Ezért olyan fontos belső tér a hálószoba, elvégre itt megyünk éjszakai pihenésre. A kontinentális ágyak az igazi első

számú pihenőhelyiség felszerelései. A tágas ágynemű maximális kényelmet biztosít, és a szálloda eleganciájának leheletét viszi a belső térbe.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Kontinentális ágy – a jó minőségű alvás és pihenés garanciája

A hálószoba olyan tér, amelynek elválaszthatatlanul kapcsolódnia kell a békéhez. Az otthoni menedékhelynek meg kell nyugtatnia az érzékeket, és elő kell mozdítania a nyugalom érzését. Ennek a helyiségnek a központi eleme természetesen az ágy. Rajta múlik a legnagyobb mértékben alvásunk kényelme, így a pihenés, regeneráció hatékonysága. Nem ok nélkül akontinentális ágyak szerepelnek a hálószoba elrendezési megoldások listájának élén. A gyakran szállodai szobáknak nevezett szobák a legmagasabb szintű kényelmet biztosítják, ami kiváló minőségű alvást eredményez. Mik ezek a típusok? A szerkezet általában három elemből áll: egy mellkasból, főmatracból és egy fedőből. A megfelelő típusú rugós töltet rugalmasságot és tartósságot garantál, míg a fent említett topper jótékony hatással van a gerincre. Amikor ágyat a hálószobába választ, érdemes esztétikai és funkcionális szempontokat is figyelembe venni.

Kontinentális ágy – melyiket válasszam?

A kontinentális ágy kiválasztása elsősorban egyéni preferenciáinktól és lehetőségeinktől függ, amelyeket az a környezet határoz meg, amelyben a bútort elhelyezik. A következő modellek közül választhatunk:

  • egyedülálló,
  • kettős,
  • tárolóval,
  • feltöltővel,
  • fejtámlával,
  • fejtámla nélkül.

Az elején érdemes hangsúlyozni, hogy a kontinentális modellek méretei eltérnek a standard szabadidős modellektől. Az ilyen típusú ágyak kissé magasabbak és hosszabbak. A bútorok méretét elsősorban az igényeinknek és magához a helyiséghez kell igazítani. Ha törődünk a minőségi kényelemmel, és a hálószoba mérete sem nagyon korlátozott, akkor mindenképpen a franciaágy választás a legjobb megoldás. A konténeres kontinentális ágy kiválasztása különösen jó ötletnek bizonyul, ha kényelmes tárolóhelyet szeretne a rendelkezésére bocsátani. A konstrukcióba rejtett ládában sok hely van, amely tökéletes az ágy elemeinek elrendezésére. A kontinentális ágyak a fejtámlák jelenlétében és hiányában is különböznek. Akkor érdemes egy fejtámlás változathoz nyúlni, amikor tudjuk, hogy a bútor nemcsak alvásra, hanem különféle relaxációs módszerekre is alkalmas lesz. A jó olvasás szerelmesei biztosan értékelni fogják a puha háttámaszt!

Kontinentális ágyak – hogyan kell elhelyezni őket?

A szállodamodell vásárlásakor figyelembe kell vennie, hogy egy ilyen tágas bútor elrendezése némi átgondolást igényel. Már vásárlás előtt érdemes eldönteni, hogy hol helyezzük el a kontinentális ágyat. Egy fejtámlás változat esetén a legjobb megoldás az, ha közvetlenül a fal mellé helyezzük. Ha az ágyunk franciaágy, akkor mindenképpen érdemes ügyelni a kényelmes hozzáférésről az ágy mindkét oldalára. Ha egy bútort egy sarokban rendezünk el, megvonjuk a kényelmes hozzáférés lehetőségét az egyik oldalra. Ez nem kívánatos, de olyan esetekben, amikor nincs más lehetőségünk, természetesen használható egy ilyen rendszer. A kontinentális ágyakat a belső tér közepét alkotó elemként kell használni. A nagy méretű berendezések felhívják a figyelmet, ezért tökéletes a belső tér meghatározó elemének.

Extra a kontinentális ágyhoz

A legjobb minőségű alvás érdekében nem elég magáról a nappali bútorról gondoskodni. A kényelmes ágyat számos egyéb kiegészítő is megteremti. A legfontosabb hálószobakiegészítők, amelyek nélkül az éjszakai pihenés nem lenne ugyanaz, elsősorban a textil elemek. Kontinentális ágyhoz a kínálatunkban található puha, jó minőségű huzatokat ajánljuk. Különböző méretekben kaphatók, és számos dizájnnal örvendeztetnek meg. Az üzletben az ágy nagy méretéhez igazodó változatok találhatók. Érdemes hangsúlyozni, hogy a méretek miatt a kontinentális ágy textíliáinak kiválasztása kicsit nagyobb kihívást jelent, mint a klasszikus szabadidős modelleknél. Szerencsére kínálatunkban nagyon egyszerű megtalálni a megfelelő kiegészítőket!

To Top