A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Konyhai mérlegek

Szükségünk van konyhai mérlegre, hogy ételei pontosan olyan ízűek legyenek, ahogyan a receptben szerepel. Nekik köszönhetően pontosan ki tudjuk mérni az egyes

hozzávalókból a szükséges mennyiséget, a szakácskönyvben meghatározott megfelelő arányokat betartva. A Restilo üzlet kiváló minőségű mechanikus vagy digitális konyhai mérlegeket kínál vonzó áron. Az egyedi tervezést és a magas funkcionalitást ötvözik. A velük való főzés-sütés igazi élvezet.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Megbízható és pontos konyhai mérleget kínálunk vásárlóinknak, amelyek nemcsak az ételek elkészítését könnyítik meg, hanem a teret is díszítik, megfelelő karaktert adva annak. Kínálatunkban nem csak a hagyományos, időtálló kialakítású modellek szerepelnek, hanem modern, kisméretű konyhai mérlegek is, amelyek tökéletesek a minimalista elrendezésekhez. Ez egy olyan kiegészítés, amely minden konyhában hasznosnak bizonyul, segít fenntartani a kiegyensúlyozott étrendet, cukorbetegek esetében pedig lehetővé teszi az elfogyasztott szénhidrátok mennyiségének nagyobb kontrollját. Mind a digitális, mind a mechanikus modellek jelentősen felgyorsítják az ételek elkészítésének idejét. Náluk minden bizonnyal látványos siker lesz a főzés-sütés. A Restilo-nál egyedi modellek széles választékát találja, amelyek modern dizájnjukkal vonzzák a figyelmet.

Mechanikus konyhai mérleg a Restilo üzletben

A Restilo üzletben kapható hagyományos modellek kiváló választást jelentenek a klasszikus elrendezésű konyhákba. Népszerűségüket egyszerű felépítésüknek köszönhetik. A készülék belsejében elhelyezett súly a mutatóhoz kapcsolódik, amely az órán az adott hozzávaló súlyát határozza meg. Kínálatunkban megtalálhatóak a kis konyhai mérlegek, amelyek alkalmasak a korlátozott helyigényre a konyhában, és a valamivel nagyobb, tágas belső terekhez tervezett konyhai mérlegek. A mechanikus élelmiszermérleg nem jelent nagy kiadást. Pontosságuk azonban kisebb, mint az elektronikus modellek esetében, ami gondot jelenthet a diétázóknak és a cukorbetegeknek. A hagyományos mérlegek használata rendkívül egyszerű. Műanyag kiviteleket kínálunk univerzális színekben.

Modern elektronikus konyhai mérleg

A digitális mérlegek a mechanikusokkal ellentétben rendkívül pontosak. Mérésük pontossága 1-2 g, ezek az eszközök lapos súllyal vannak felszerelve. Általában az LCD kijelzőről olvassuk le az adott összetevő tömegét. A digitális konyhai mérleg akkumulátorral működik. Elég rájuk tenni egy élelmiszert, hogy tudjuk a súlyát. A tára funkciónak köszönhetően laza vagy folyékony alapanyagokat is lemérhetünk. Egyes, technológiailag valamivel fejlettebb készülékek tápértéket, kalóriát vagy folyadék mennyiségét is mérik. Áruk azonban jóval magasabb, mint a standard modelleknél. A modern kialakítású lapos mérleg nemcsak praktikus szerkentyű, hanem stílusos dekoráció is. Használatuk segítségével bármilyen terméket lemérhetünk, sokszor akár 15 kg-ig. A Restilo áruház csak kiváló minőségű, alacsony meghibásodási arányú és megbízható kidolgozású modelleket kínál.

Kis konyhai mérleg speciális feladatokhoz

A konyhai felszerelések számos kiegészítőt tartalmaz, amelyek megkönnyítik a főzést és a sütést. Sok hely kell nekik. De mi van, ha nekünk nincs meg? A kis konyhai mérleg tökéletes választás kis konyhákba. Használaton kívül fiókban vagy szekrényben tárolhatók, ahol nem foglalnak sok helyet. Lapos elektronikus mérlegek üzletünkben többféle méretben kaphatók. A legkisebbek körülbelül 15 cm hosszúak és mindössze 1,5 cm magasak. A mechanikus modellek valamivel nagyobbak, de könnyen elférnek a konyhai polcon is. Ezeket az eszközöket a pulton is lehet hagyni. Ennek köszönhetően bármikor használhatjuk őket anélkül, hogy ki kellene húznunk a készüléket. Ilyen helyzetben azonban érdemes egy tetszetős kialakítású modellt választani. Megtalálható üzletünk kínálatában. A fehér ételmérleg szinte minden elrendezéshez tökéletesen illeszkedik. Lenyűgöző acélmodelleket és üvegmintákat is találhat a piacon.

Ételmérleg – hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt?

Az élelmiszermérleg vásárlása üzletünkben csak néhány pillanatot vesz igénybe. Mielőtt azonban rátérnénk, érdemes közelebbről is szemügyre venni a választott modell paramétereit. Bár a Restilo mechanikus és elektronikus modelljei egyaránt lenyűgöző megjelenésükkel vonzzák a figyelmet, érdemes odafigyelni arra, hogy a készülék illeszkedjen a konyhában kialakított elrendezés többi eleméhez. Ügyeljünk a takarítás egyszerűségére is. A lapos konyhai mérleg enyhén letörölhető a por és egyéb szennyeződések eltávolítására. Az ár is számít. A vásárlás során kiemelt jelentőségű paraméterek között szerepel még az adott modell maximális terhelhetősége és a mérés pontossága, illetve az elektronikus konyhai mérlegek esetében további funkciókkal is felszerelt.

To Top