A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Konyhai ollók

név -konyhai olló - csak egy célt jelez, bármilyen belső térben jól beválik. Ráadásul bátran bízhatunk rájuk egy speciális feladatot. Fagyos környezetben is megbirkóznak, ha ki kell húznunk a fagyasztó falára észrevétlenül ráragadt fagyasztott zöldségeket. Viszont amikor forró vízben fürödünk, és nem akarjuk megvárni, hogy a frissen főtt rizses zacskó kihűljön, akkoruniverzális konyhai ollóval bontjuk ki. Ennek köszönhetően megóvjuk magunkat a felesleges égési sérülésektől. Sokmultifunkcionális konyhai olló található a piacon. Mini útmutatónkban tanácsot adunk, hogy milyen konyhai ollót érdemes vásárolni, és azt is eláruljuk, milyen helyzetekben akonyhai olló alternatívája a hagyományos konyhai késnek. Reméljük, hogy az általunk készített tippek elolvasása után meglátja a többfunkciós konyhai olló

hasznosságát.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Baromfi-daraboló olló PRESTO, zöld
  97%
  Baromfi-daraboló olló PRESTO, zöld
  Special Price 3 079,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 2. Többfunkciós olló PRESTO, piros
  98%
  Többfunkciós olló PRESTO, piros
  Special Price 2 212,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 3. Fűszernövény-aprító olló PRESTO, 15 cm, tárolóedénnyel
  96%
  Fűszernövény-aprító olló PRESTO, 15 cm, tárolóedénnyel
  Special Price 3 946,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 4. Háztartási olló PRESTO, 16 cm, zöld
  99%
  Háztartási olló PRESTO, 16 cm, zöld
  Special Price 1 056,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 5. Háztartási olló PRESTO, 16 cm, piros
  99%
  Háztartási olló PRESTO, 16 cm, piros
  Special Price 1 056,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 6. Available soon Baromfi-daraboló olló PRESTO, piros
  40%
  Baromfi-daraboló olló PRESTO, piros
  Special Price 3 079,00 Ft Regular Price 5 098,00 Ft
 7. Available soon Többfunkciós olló PRESTO, zöld
  36%
  Többfunkciós olló PRESTO, zöld
  Special Price 2 212,00 Ft Regular Price 3 460,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Konyhai olló – nem csak a konyhabelső hősei

Ez a nem feltűnő univerzális konyhai olló, amelyet mindennap használunk, a legegyszerűbb, de fontos feladatokban segítenek. Mi beszél akonyhai olló mellett? Ahogy az univerzális kések esetében, ez is többfunkciós! Jól használhatók papír, karton vagy egyéb textíliák vágására, és zöldségeket is vághatnak. A konyhai ollóval a leveshez vagy spagettihez adható fűszernövényeket is tökéletesen aprítja. Röviden, amikor nincs sok időnk elkészíteni egy ételt, és gyorsan, de hatékonyan kell vágni valamit, amultifunkcionális konyhai olló lép működésbe. Azonban általában hasznosak számunkra, nem feltétlenül közvetlenül egy élelmiszer darab feldarabolásához, hanem azzal a csomagolással foglalkozunk, amelyben az élelmiszert vásároltuk. Például a PRESTO többcélú olló termékek széles skálájához készült. A finom fogazatú profilos pengéknek köszönhetően az univerzális konyhai ollók finom textíliákat vágnak és dióhéjat is meghámozhatnak. Ezenkívül a fogantyúk mellett további rozsdamentes acél pengék vannak, amelyek sörnyitóként működnek. Egy tartozék - konyhai olló, megannyi lehetőség!

Melyik konyhai ollót válasszam?

Több tucatnyi multifunkcionális konyhai olló modellje található a piacon. Általában nem nagyon különböznek egymástól, így egy adott olló kiválasztása egyszerű. Az univerzális azonban még akonyhai ollókategóriában sem jelenti az azonosságot. Restilo webáruházunkban nem csak két színváltozatban - piros és zöld -, hanem két különböző méretben is elérhető az otthoni használatra szánt PRESTO olló. Ez lehetővé teszi az univerzális konyhai olló testreszabását. a tulajdonos kezének méretéhez, hanem a termék méretéhez is, amelyet vágni fogunk. Néha kisebb pengékre van szükségünk egy kis lyuk pontos vágásához. Másrészt le akarunk vágni egy nagy darab kemény kartont. Akkor hasznosabb lesz a nagy pengéjű konyhai olló.

Konyhai olló – a vágás többfunkciós megközelítése?

A többfunkciós konyhai olló a kés alternatívája. Bár nem nagyon asszociáljuk őket az élelmiszerek vágására, a zöldségekkel vagy fűszernövényekkel ugyanolyan hatékonyan bánnak, mint egy kés. Ráadásul a minőségi olló megkönnyíti a vacsorához való húst is. Például aCOSMO baromfiolló tökéletes csirke vágására. A forma kissé emlékeztet a metszőollóra, amelyet a kertben kis fák és cserjék nyírására használunk. Ezek az ollók a fent említett metszőollókhoz hasonlóan működnek. Jellegzetes formájuknak és erős, szorosan elhelyezett pengéjüknek köszönhetően könnyen átvágják a csontokat és az inakat, amelyek megakadályozzák, hogy csirkemellet egyen. Ráadásul amultifunkcionális konyhai ollóval érdekesen változatossá teheti a konyha belsejét. Például, ha a konyhapulton lévő fa deszkára teszünkuniverzális ollót, nemcsak hogy mindig kéznél lesz. Az AZZA baromfiolló dizájnja modern stílusban tökéletesen harmonizál a belső kialakítással.

Kés vagy konyhai gyógynövény olló? Apróra vágja a fűszernövényeket az egyszerű módon

A fűszernövények aprítására professzionális kés használata megfelelő technikát és gyakorlatot igényel. Az egyszerű megoldások kedvelőinek van még egy ajánlatunk - konyhai olló fűszernövényekhez. Ha nem tud elképzelni egy krémes paradicsomlevest apróra vágott bazsalikom nélkül az otthoni herbáriumból, akonyhai olló fűszernövényekhez PRESTO gyorsan felaprítja a természetes fűszer friss leveleit. Ráadásul több pengének köszönhetően ez a művelet néhány percet vesz igénybe, ráadásul a fűszernövényeket óvatosan egynemű masszává vágjuk. Ezenkívül akonyhai gyógynövényes ollónak van egy burkolata, amely nemcsak a pengéket védi az eltompulástól, hanem a pengékre tökéletesen illeszkedő lyukakat is tartalmaz. A konyhai gyógynövényes olló tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű! Ha az asztal feletti ollóval fűszernövények aprítása okoz nekünk gondot, érdemes beruházni a Restilo webáruházban kaphatótartós PRESTO gyógynövényollóba. A konyhai ollóhoz erősített tartály lehetővé teszi, hogy alaposan felaprítsa a már benne lévő fűszernövényeket. Ráadásul olló színeiben tartják. Ez a készlet nem csak hasznos, de jól is mutat a konyhapulton. Ne feledje, hogy csakúgy, mint a konyhai kések, az olló is megfelelő gondozást igényel. Használat után azonnal tisztítsa meg és mossa le amultifunkcionális konyhai ollólapát folyó víz alatt. Ne felejtse el rendszeresen élezni őket. A konyhai gyógynövény olló késhegyezővel meghegyezhető. A konyhakések élezője szó szerint néhány perc alatt megjavítja az unalmas ollót, és a vásárlása nem jelent nagy befektetést.

Többfunkciós konyhai olló – kötelező a konyhában

A többfunkciós konyhai olló minden otthon nélkülözhetetlen eleme. Néha nem vesszük észre, milyen gyakran használjuk ezeket a kis segítőket. Azuniverzális konyhai ollóval lakástextileket tudunk vágni. A metélőhagymát is könnyedén felapríthatjuk, amit egy tavaszi salátához adunk, gyorsan elkészítve a váratlan vendégeknek. A konyhai olló egyszerű konyhai kiegészítők, amelyek nem csak abban segítenek, hogy hatékonyabban legyünk a konyhában. Mindenekelőtt olyan funkcionális eszközökről van szó, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan végezzük el a mindennapi feladatokat otthon. Reméljük, hogy mini útmutatónkból megtanulta, milyen konyhai ollót vásároljon, és hogyan kell megfelelően ápolni, hogy sokáig tudja használni. Reméljük, hogy az Önnel megosztott ötleteink arra ösztönöztek, hogy gyakrabban nyúljon akonyhai ollóhoz különféle otthoni helyzetekben. Egyszerűség és funkcionalitás – ezek a jellemzők az univerzális konyhai ollóra. Fedezze fel velünk nagyszerű, bár nem feltűnő erejét!

To Top