A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Könyvespolcok

Nem kell mindannyiunknak a jó irodalom szerelmeseinek lenni ahhoz, hogy kedvenc tárgyakat gyűjtsünk. A könyvespolcok nemcsak reprezentatív térként működnek egy
kötetgyűjtemény bemutatására, a többszintű szerkezet sok más szempontból is szolgálja környezetünket. A funkcionális megoldások kedvelői mindenhol elhelyezik ezt a praktikus berendezést, ahol hiányzik a kényelmes tárolóhely. A modern könyvespolcok ezért otthonunk bármely terében szabadon komponálhatók.
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Polc ERGO
  24h
  Polc ERGO
  15 509,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Többszintű könyvespolc speciális feladatokhoz

Bár a bútor neve egyértelműen jelzi a könyvek tárolásának és kihelyezésének funkcióját, a fa könyvespolc már régóta nem csak praktikus könyvespolcként használható. A többlépcsős, nyitott kialakítás több ezer lehetőséget kínál a felhasználónak, amelyeket mindenki felfedezhet és egyéni preferenciáihoz és igényeihez igazíthat. A Restilonál tudjuk, mennyire fontos a multifunkcionalitás – manapság gyakran a termékminőséggel vagy a dizájnnal egyformán értékelik. Ma már sokat várunk a kiválasztott bútoroktól. Szívesen keresünk új lehetőségeket a kiegészítők és belső berendezési tárgyak használatához, és az ilyen tevékenységek hatásai gyakran érdekes és praktikus eredményeket hoznak. Ez alól a könyvespolc sem kivétel! A kialakítástól függően különböző helyeken és kissé eltérő módon jobban működhet. Sok múlik a megközelítésen és a kreativitáson, egyesek számára egy bútor csak a konyhai kiegészítők elrendezésének helyeként működik, mások könnyen meglátják az eredeti hálószoba dekoráció.

Modern könyvespolc nappaliba

A nappali az a belső tér, ahol leggyakrabban könyvespolcokat helyezünk el. Itt is, mint minden otthonban, különösen fontos a teljes kompozíció vonzó megjelenése és harmóniája. A szerkezet belsejét borító ajtók hiánya tehát előny és hátrány egyaránt. Rendet kell tartani az egyes polcokon. Véleményünk szerint ezt a tényt érdemes okosan használni. Ha úgy döntünk, hogy kedvenc köteteinket kiállítjuk, akkor javasoljuk, hogy néhány stílusos dekorációval egészítsük ki a kompozíciót. Egy ilyen elrendezés tetszeni fog a szemnek, és eleganciát kölcsönöz az egész környezetnek, miközben ügyes kivitelben. Ezért a könyvespolc nemcsak praktikus tárolóhely lehet, hanem érdekes dekoráció is, amely az egész helyiséget díszíti.

Praktikus tárolóhely – egy kis könyvespolc a fürdőszobába

Már tudjuk, hogy a nappali az a hely, ahol a könyvespolc a felszerelés fontos eleme. Érdemes azonban még egyszer hangsúlyozni, hogy a bútor abszolút bárhol elhelyezhető, beleértve a fürdőszobát is. A fürdőszoba olyan hely, ahol gyakran hiányzik egy kényelmes hely a praktikus kütyük, kozmetikumok és apró kiegészítők elhelyezésére. Egy kis könyvespolc olyan elemnek bizonyulhat, amely nemcsak az említett problémát oldja meg, hanem további előnyökkel is jár. A kis szerkezet még nagyon korlátozott területen is elfér. Kínálatunkban különböző igényeket kielégítő változatok szerepelnek, így mindenki kiválaszthatja az adott környezetben legmegfelelőbb lehetőséget. Ha könyvespolcot választ olyan helyekre, ahol speciális feltételek, például megnövekedett páratartalom uralkodik, különös figyelmet kell fordítani az anyagokra, amelyekből a bútor készült. A fa és az acél megsérülhet, ha a felületet nem kezelik megfelelően. A Restilonál csak olyan csúcskategóriás felszereléseket kínálunk, amelyek ilyen körülmények között is működnek.

Zárt könyvespolc

A könyvespolcot nyitott szerkezet jellemzi, sok szinttel. Azonban nem mindannyian szeretnénk, hogy a polcokon tárolt tárgyak láthatóak maradjanak. A hozzánk látogató vendégek azonnal észrevesznek minden olyan rendellenességet, amely negatívan befolyásolhatja az egész környezet vizuális észlelését. Nem mindenki perfekcionista, aki szereti, ha igaza van, és ez így van rendjén. Ebben az esetben javasoljuk, hogy fontolja meg a leírt bútor egy konkrét alternatíváját. A könyvespolc lehetővé teszi a különböző méretű tárgyak kényelmes tárolását. Ezután minden, ami benne lesz, bezárható az ajtó segítségével. Kínálatunkban olyan modellek is szerepelnek, amelyek mindkét bútor jellemzőit ötvözik. Az ilyen változatok konstrukciója során láthat egy nyitott teret, amely kiválóan alkalmas dekorációk elrendezésére és kedvenc kiegészítőinek megjelenítésére, valamint egy zárt szegmenst. Figyelemre méltóak még a könyvakasztópolcok, amelyek a legjobb megoldást jelentik kis területű belső terekben. Nem foglalnak helyet a padlón, hanem csak a falakon lévő helyet használják ki, ami egyébként is szabad.

Multifunkcionális bútorok a nappaliba és egyebek

A könyvespolc egyike azoknak a bútoroknak, amelyek minden szobában használhatók. A tárolási lehetőséggel kapcsolatos pusztán praktikus szemponton túlmenően még számos előnnyel jár számunkra. A lakberendezési és belsőépítészeti kortárs trendek nemcsak vizuálisan tetszetős, hanem funkcionális kompozíciók létrehozásán alapulnak, amelyekben egyszerűbb és még kellemesebb a mindennapi élet. Négy falunk rendezésekor ne feledjük, hogy „az ördög a részletekben rejlik”. Állítsuk össze kreatívan állványaink egyes lépéseit, mert csak így számíthatunk látványos hatásra. Ha azonban tartunk a makulátlan rend fenntartásának nehézségeitől, akkor a könyvespolc a legjobb alternatíva, amely biztosítja a nyugalmat és a kívánt rendet.

To Top