A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Konyha

Van egy szoba, amelyet korábban "a ház szívének" hívtak. Függetlenül attól, hogy hol élünk, mekkora a házunk és mit szeretünk, mindenki egyetért abban, hogy a konyha a

legfontosabb hely a négy sarkunkban, nem ok nélkül. Gyönyörű illatok és beszélgetések zümmögése árad innen. Gyakran az étkezővel kombinálva örömmel, érzelmekkel és sok jó érzéssel teli családi összejövetelek tanúja.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Bárasztal ERGO
  24h
 2. 10 db-os konyharuha-készlet LOUIE, kék
  24%
  24h
 3. 3 db-os konyharuha-készlet LOUIE, kék
  24%
  24h
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Sok időt töltünk a konyhában, ezért olyan fontos, hogy ügyeljünk a kialakítására. Kellemesen és jól kell éreznünk magunkat benne. Nagyon sok ötlet van a konyhai felszerelésre - sziget vagy nem, beépített hűtőszekrény vagy sem? Ezekre és sok más kérdésre is választ kell adni a rendezés során. Fontos, hogy minden részletre odafigyeljünk, és ne csak a bútorokat és konyhai eszközöket válasszuk ki megfelelően, hanem a legkisebb konyhai eszközt is.

Konyhafelszerelés – stílus és praktikum

Jó a saját módján élni. Ezért a konyha elrendezésekor összpontosítson a stílusára. Szereted a minimalizmust? Tökéletesek lesznek az egységes színű, egyszerű formájú edények, mint például az ALL FIT ONE. Minden tekintetben szereted a modernitást? Semmi gond, vegyél az ízlésednek megfelelő cukortartót (pl. CLUB cukortartó). És ha a konyhában a főzés, a sütés és a díszítés igazi őrültségében hódol, akkor ne tartsa vissza magát attól, hogy az egész galaxis legszínesebb konyhai készülékeit és kiegészítőit vásárolja meg.

Konyhai felszerelés – hasznos konyhai eszközök

A műanyagok korát éljük. Az utóbbi időben egyre több eldobható konyhai kütyü jelent meg. Megéri megvenni őket? Minden bizonnyal vannak olyan előnyeik, mint az alacsony ár és a magas rendelkezésre állás. Javasoljuk azonban, hogy fektesse be olyan konyhai eszközökbe és kiegészítőkbe, amelyek hosszú ideig szolgálják Önt. Ha egy nagyobb összeget elköltöttünk, az hamar megtérül, és elmondhatjuk magunkról, hogy igyekszünk a zero waste jegyében élni, vagyis minél kevesebb hulladékot termelni, ezzel is javítva bolygónk helyzetét. . Hol kezdjük? Újrafelhasználható vizes palackok. Ez a nagyszerű konyhai kütyü nem csak környezetbarátabb, de szebb is, mint egy hagyományos műanyag palack. Különféle palackok egész sora közül választhatunk, különböző kapacitással és formájúak. A legkisebbeknek a BAMBINO palackokat ajánljuk, amelyekben még szívószál is van.

Aggódik a higiénia és a cső tisztításával kapcsolatos esetleges probléma miatt? Teljesen felesleges! Csak vásároljon kiegészítőket a BAMBINO csövek tisztításához, és évekig élvezheti ezt a terméket. A kicsit idősebbeknek TISZTA palackokat ajánlunk. Sokoldalúságuk és praktikusságuk abban rejlik, hogy igényeinknek megfelelően választhatjuk ki kedvenc színünket és palackkapacitásunkat. Rendelkezik egy nagyon praktikus kütyüvel is, vagyis egy speciális zsinórral, amely még kényelmesebbé teszi a használatát. A legigényesebbeknek a szűrővel ellátottakat ajánljuk, például a PURITY palackban. A vizes és egyéb italos palackok már ismerősek, de valószínűleg sokunkban felmerült a kérdés, hogy vásárolhatnánk-e esztétikus edényt más folyadékokhoz – például ecet- vagy olajpalackokhoz. A válasz: persze hogy van! A VITAMINO adagolók a legjobb példa erre - az ilyen konyhai eszközök sokkal jobban fognak kinézni, mint a kétes szépségű üvegek. Az ebéddobozok, ebéddobozok és egyéb edények, amelyekbe előre elkészített ételeket tehetünk, sokkal alkalmasabbak újrafelhasználható palacknak, mint a műanyag zacskóknak. Ajánljuk - egy ilyen házi készítésű készletnek csak előnyei vannak - jobb, olcsóbb és egészségesebb alternatívája a kinti étkezésnek. Visszatértek a házi készítésű befőttek is, nem csak egészségesebbek, de nagyon szórakoztató is lehet az elkészítése. Annak érdekében, hogy ne keverjük össze, hogy melyik üvegben vagy üvegben, vásároljon speciális matricákat az üvegekhez, például a DELLA CASA-t, és élvezze a nyár ízeit egy üvegedénybe zárva.

Konyhai felszerelés – milyen felszerelést vásároljon?

Néhány kiegészítő nélkül nehéz megtenni. Ezek a konyhai felszerelések alapjai, és mi magunk sem tudjuk elképzelni nélkülük azokat az alapvető tevékenységeket, amelyeket a konyhában általában végzünk. Hány ember, annyi lista a legfontosabb konyhai felszerelésekről, ezért csak néhány konyhai eszközt fogunk felsorolni, amelyekre emlékeznie kell a konnektor elrendezésénél. Valószínűleg sokaknak már van ezeknek a konyhai eszközöknek a nagy része, de a gyakori használat miatt előfordulhat, hogy már elhasználódtak. Esetleg a töredezett edények vagy a kopott konyhai felszerelések kis cseréje hasznos lehet? Érdemes univerzális vízforralót választani CORONA típusban, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Következő: az összes alapvető konyhai felszerelés, például serpenyők és edények, itt nyugodtan beruházhatunk egy kétoldalas serpenyőbe - tapasztalatból tudjuk, mennyire hasznos, és hogyan köszöni meg magának egy ilyen vásárlást, amikor az étel megfordítása probléma vége, miközben a sütés eltűnik. A színes konyhai berendezések örömet okoznak, ezért ajánljuk a PRESTO serpenyőt, amely sárga, mint a déli nap sugarai. Mi a következő lépés? A főtt burgonyát vagy tésztát le kell csöpögtetni. A víz fedővel való öntésének ötlete teljesen elvetemült, és veszélyes lehet. Miért baj, ha kevés pénzért vásárolhat praktikus szűrőedényeket, például a PRESTO TONE-t. Jó, ha kettő van egyszerre, így az egyikben lecsepegtetheti például a burgonyát, a másikban pedig átöblítheti a salátát. A következő elem első pillantásra nem tűnik kötelezőnek minden konyhában, de reméljük, sikerül meggyőzni Önt arról, hogy érdemes beszerezni. Serpenyőről beszélünk - ennek köszönhetően szinte mindent megsüthetünk. A főzés szerelmeseinek és a leglustábbaknak egyaránt nélkülözhetetlen konyhai eszköz. Finom sült vagy esetleg a hűtőben talált előző napok maradékai, jól kombinálva egymással? A DELICIA rakottnál mindegy, csak töltsd meg finomságokkal és tedd be a sütőbe. Ha már a sütőről beszélünk... ne felejts el sütőlapot vásárolni. A legjobb, ha egynél többet vásárolunk, gondolva arra, mit főzünk leggyakrabban. Vigyázzon, nehogy bepiszkolódjon, vagy csak vegye fel kedvenc GrandCHEF kötényét, és legyen mestere a konyhájában.

Konyhai kellékek a Restilo webáruházból!

Mi van akkor, ha van edényünk, serpenyőnk vagy akár sütőnk, ha nem mi evőeszközök és egyéb konyhai eszközök vannak. A konyhai felszerelés ezen eleme nélkül használhatatlanná válnak. A konyhai eszközök, bár kisebbek, mint a konyhai készülékek, ugyanolyan fontosak. Hol kezdjem? A tompa kések a legegyszerűbb étel elkészítését sem teszik lehetővé, így nem érdemes rajtuk túl sokat spórolni. Sokféle késsel fogunk találkozni, attól függően, hogy mire akarjuk használni. Minimalistáknak és elfoglalt embereknek javasoljuk blokkkészlet + késkészlet vásárlását, hogy ne válasszák túl sokáig. A Kések igazán elegánsan nézhetnek ki, amint azt a késblokk AZZA is jól mutatja. Azoknak, akik szeretnek mindent kéznél tartani, vagy azoknak, akik még funkcionálisabbá szeretnék tenni a konyhájukat, egy fa késblokk vásárlását javasoljuk, például a WOODY modellt. Bármilyen belső térbe illeszkedik, és tökéletesen rendezi a konyhai eszközök legélesebb részét. Ahhoz, hogy legyen mit vágni, fel kell szerelned magad egy vágódeszkával. Itt is rendkívül széles a választék, így a döntést, hogy fa BAMBUSZT vagy műanyag PRESTO-t válasszunk, rád bízzuk. Ne feledkezzünk meg a többi konyhai eszközről sem. Egy jó merőkanál elengedhetetlen, akárcsak a jégformák. A jégkockák nemcsak italokhoz lesznek hasznosak, hanem főzés közben is megkönnyebbülnek a megégett ujjakon. A technológiai újítások szerelmeseinek javasoljuk, hogy vásároljanak konyhába olyan eszközöket, mint: elektromos borsdaráló, lehetőleg modern kialakítással, pl. VITAMINO daráló, elektromos sódaráló PRESIDENT vagy digitális sütőhőmérő ACCURA, és nem csak modern, hanem pontos elektronikus kanál mérő DELICA. Biztosítjuk a hagyományőrzőket – a legtöbb konyhai eszköz még mindig nem gépesített

Konyhai kütyük – ínyenc ajándék

A legjobb ajándék egy főzésrajongónak? Konyhai gépek természetesen! Ha nem csak a főzés szenvedélye, hanem otthoni cukrász is, semmi sem okoz nagyobb örömet, mint az őrült, színes kütyük! A legérdekesebbek, a legtöbb érzelmet ébresztő kétségtelenül a süteményszaggató. Az olyan karácsonyi készletek, mint ez a DELICIA, már karácsonyi klasszikusok - csillagok, karácsonyfák, angyalok. Ó, a karácsony varázsa. A sütés szerelmese, lehet, hogy már vannak, de mivel soha nem lehet túl sok formát... vegyünk neki őszi témájú formákat. Ilyen formákra biztosan nem számított. A kis szakácsoknak az állatokkal ellátott formákat ajánljuk, pl.: ZOO DELICIA KIDS, garantáljuk a WOW hatást! A cukrász mesternek remek ajándék lesz egy dekorációs fúvóka készlet. A cukrászok egy része az ár miatt valószínűleg lemondott a konyhai felszerelésnek erről az eleméről, és olcsó helyettesítőt használt, vagy teljesen lemondott a dekorációról. Egy konyhai eszközkészlet, mint például a DELICIA, egészen más beavatási szintre emeli a tortáit és a süteményeit a cukrászművészetben. A száraz ízek kedvelőinek is könnyen találunk valamit – ezek lehetnek a PRESTO FoodStyle formák formázásához edényeket. Ezek a szokatlan konyhai eszközök a legegyszerűbb ételeket is olyan látványt nyújtanak, mintha egy mesterszakács készítette volna. Nem minden ínyenc szenvedélyesen tölt el hosszú órákat a konyhában. Azoknak, akik szívesebben készítenek ételeket, jó ajándék lehet a tea- vagy kávékészlet. Mi magunk is elkészíthetünk egy ilyen készletet - egy edényt a teához, egy minimalista kerámia teáskannát a tálaláshoz és egy hozzáillő csészét. A kávé szerelmesei biztosan elégedettek lesznek a MONTE CARLO kávéfőző és GUSTITO csésze készlettel. Kávé vagy tea? A konyhában csak egy kütyü tudja egyesíteni a megosztottakat - a fondü. Az étkezés megünneplése pedig még kellemesebbé válik.

To Top