A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A nappali kétségtelenül az egyik legreprezentatívabb helyiség házunkban. Itt töltjük az időt a családdal, társasjátékozunk vagy moziesteket szervezünk. A nappali egyben

vendégfogadási hely is. Nem csoda, ha azt szeretnénk, hogy ez a tér elegáns és stílusos legyen, de nem hagyunk kétséget afelől, hogy ez a belső tér a „miénk”. A A nappali dekorációi nemcsak jellegzetes kifejezést adnak a lakásnak, hanem a tulajdonos ízlését is tükrözik. Mini útmutatónkban megtudhatja, hogyan válassza ki a megfelelő dekorációt otthonába, meglátja, milyen erősek a fali dekorációk, és megismerheti a dekoráció birodalmának legújabb trendjeit is. Üdvözöljük!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Tükör ODEM szín bézsszínű motívum boho stílus boho
  66%
  24h
  Tükör ODEM szín bézsszínű motívum boho stílus boho
  Special Price 4 612,00 Ft Regular Price 13 676,28 Ft
 2. Üveg gyertyatartó Palack zöld MATONE
  47%
  24h
  Üveg gyertyatartó Palack zöld MATONE
  Special Price 1 826,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 3. Üveg gyertyatartó Kék MATONE
  47%
  24h
  Üveg gyertyatartó Kék MATONE
  Special Price 1 826,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 4. Üveg gyertyatartó Rózsaszín MATONE
  72%
  24h
  Üveg gyertyatartó Rózsaszín MATONE
  Special Price 968,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 5. Négyszögletű képkeret Réz VELVO
  69%
  24h
  Négyszögletű képkeret Réz VELVO
  1 077,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 6. Téglalap alakú képkeret Szőrös barna FUR
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Szőrös barna FUR
  1 204,00 Ft Regular Price 3 946,00 Ft
 7. Téglalap alakú képkeret Szőrös krém FUR
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Szőrös krém FUR
  1 204,00 Ft Regular Price 3 946,00 Ft
 8. Téglalap alakú képkeret Szőrös Denim FUR
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Szőrös Denim FUR
  1 204,00 Ft Regular Price 3 946,00 Ft
 9. Téglalap alakú képkeret Szőrös Sötét rózsaszín FUR
  69%
  24h
 10. Téglalap alakú képkeret Bézs RAFI
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Bézs RAFI
  1 300,00 Ft Regular Price 4 235,00 Ft
 11. Téglalap alakú képkeret Kék SHINA
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Kék SHINA
  1 116,00 Ft Regular Price 3 657,00 Ft
 12. Téglalap alakú képkeret Krém SHINA
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Krém SHINA
  1 116,00 Ft Regular Price 3 657,00 Ft
 13. Téglalap alakú képkeret Arany SHINA
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Arany SHINA
  1 116,00 Ft Regular Price 3 657,00 Ft
 14. Téglalap alakú képkeret Rózsaszín SHINA
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Rózsaszín SHINA
  1 116,00 Ft Regular Price 3 657,00 Ft
 15. Téglalap alakú képkeret Ezüst SHINA
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Ezüst SHINA
  1 116,00 Ft Regular Price 3 657,00 Ft
 16. Téglalap alakú képkeret Palack zöld VELVO
  42%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Palack zöld VELVO
  2 019,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 17. Téglalap alakú képkeret Krém VELVO
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Krém VELVO
  1 077,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 18. Négyszögletű képkeret Világos rózsaszín VELVO
  69%
  24h
  Négyszögletű képkeret Világos rózsaszín VELVO
  1 077,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 19. Téglalap alakú képkeret Rózsaszín VELVO
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Rózsaszín VELVO
  1 077,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 20. Téglalap alakú képkeret Sötét rózsaszín VELVO
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Sötét rózsaszín VELVO
  1 077,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 21. Téglalap alakú képkeret Ezüst VELVO
  69%
  24h
  Téglalap alakú képkeret Ezüst VELVO
  1 077,00 Ft Regular Price 3 464,00 Ft
 22. Két képkeretből álló készlet Levelek Zöld GRENO
  69%
  24h
  Két képkeretből álló készlet Levelek Zöld GRENO
  Special Price 2 399,00 Ft Regular Price 7 801,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Hogyan válasszuk ki a megfelelő lakásdekorációt?

A szoba elrendezésekor általában először a falak és a bútorok színére gondolunk, amelyek otthonunk közepén lesznek. A dekorációk és az otthoni kiegészítők gyakran háttérbe szorulnak. Ez a helyes stratégia, hiszen az otthoni tér állandó elemei képezik az alapját annak az elrendezésnek, amit dekorációk segítségével alakítunk ki! Tehát hogyan válasszuk ki a megfelelő dekorációkat és kiegészítőket, hogy könnyen kiemeljük és kiemeljük a megjelenését? Attól függően, hogy a házunk nagy és tágas, vagy inkább egy kis szobára hasonlít, olyan kiegészítők mellett kell döntenünk, amelyek nem fognak túlterhelni, és egyben összefüggő és kellemes egészet alkotnak. Kis helyiségekben a legjobb választás a tér megvilágítása. Itt mindenféle fényt visszaverő felület működni fog, legyen az természetes a napból, vagy a finoman izzó izzóból származó mesterséges. Kétségtelen, hogy mindenféle tükör nagyszerű ötlet lesz a tér optikai nagyításához. Ne felejtsük el azonban, hogy az egészet érdemes élénk, semleges színekben tartani. A nagy, tágas szobák pedig teljes szabadságot biztosítanak számunkra. Itt dönthetünk több kép, fotókeret mellett, sőt, szokatlan dekoratív figurákkal is csábíthatunk. Érdemes azonban tartani a mértéket. A ház akkor fog örülni, ha minden eleme harmonizál egymással. A díszítések mennyiségének és formájának eltúlzása giccsessé és lehengerlővé tehet minket, és ez biztosan nem célunk.

Skandináv és ipari stílusú lakásdekorációk

Bár a modern enteriőrt elsősorban a minimalizmussal és a loft stílusra jellemző kiegészítőkkel társítjuk, a modern trendben lévő háznak nem kell csillogó felületekkel és csillogó kiegészítőkkel elkápráztatnia. A skandináv stílusú dekoráció lehetővé teszi, hogy modern, mégis nyugodt belső teret alkosson, amely sokat merít a minket körülvevő természetből. A hűvös és rendkívül bájos Skandináviára utaló elemek a semleges színeket és a formai egyszerűséget ötvözik, ugyanakkor lehetetlenné teszik a közömbös elhaladást. Elsősorban a mindenütt megtalálható, élénk színpalettával és klasszikus anyagokkal - fa, kerámia - gyönyörködtetnek. Első pillantásra azt gondolhatnánk, hogy a skandinávok a négy faluk díszítésekor a legfőbb elv a lakáskiegészítők megtakarítása. Ez kétségtelenül igaz. Ha azonban egy pillanatra leállítjuk a tekintetünket, és a skandináv stílusú lakás egészére tekintünk, azt fogjuk észrevenni, hogy a dekoráció tökéletesen harmonizál a többi elemmel, összefüggő és átgondolt szobát hozva létre. Mi szól még ahhoz, hogy a skandináv esztétikát meghonosítsa otthonában? Mindenekelőtt a tér szokatlan funkcionalitása, amelyben az egyik fő, bár nem feltűnő és nem tolakodó szerepet az otthoni kiegészítők játsszák. Közöttük mindenekelőtt mindenféle lámpát találunk, amely a négy falban meghitt hangulatot biztosít. A másik fontos díszítőelemek a falra vékony, finom keretekbe akasztott különféle grafikák. A gondosan válogatott skandi stílusú dísztárgyak főleg fekete-fehér faunát és növényvilágot ábrázoló rajzok. A skandinávok szeretik a természetet, így nem csoda, hogy ez gyakran az általuk választott lakáskiegészítőkben is megnyilvánul. Az időtlen fekete-fehér kombinációja a fent említett grafikával összefüggésben azt mutatja, hogy bár a skandináv stílus a természetből merít ihletet, ez a legmodernebb ötlet az étkező elrendezéséhez.

A természetes, konzervatív skandi ellensúlya a loft stílus. Van azonban valami, ami összeköti ezt a két belsőépítészeti irányzatot – egy biccentés a minimalizmus felé. Azonban mindegyik stílus a maga módján érti. A New York állambeli brooklyni stúdiólakásokra emlékeztető szobákban a hűvös, fényes fém az irányadó. Az otthoni ipari kiegészítők között egyaránt találunk krómozott acélból és rézlemezből készült elemeket. A mindenütt jelenlévő, nyers vaku tökéletesen harmonizál az élénk, hideg színekkel és a kivételesen hangulatos téglafallal. Mindenféle üvegdísznek és kőből készült dekorációnak is jelen kell lennie egy loft stílusú lakásban. Koncentráljunk az ipari, fém lámpákra. A falakra elegendő egy nagy grafikát akasztani, amely a világ legnagyobb fővárosait - Londont, Tokiót és még Varsót is - ábrázolja. A kortárs művészetre utaló lakberendezési kiegészítők is tökéletesen illeszkednek a városképhez. Dekoratív vázák, falióra, amely a New York-i Grand Central Terminalon lévőre emlékeztet, vagy fényes, fémes képkeretek – mindegyik A kiegészítők tökéletesek egy nagy, nyüzsgő város szellemét és ritmusát tükrözik. Ne feledjük azonban, hogy a modern, indusztriális stílusban megtartott kiegészítések elsősorban tágas terekben működnek majd. Függetlenül attól, hogy a finom skandináv stílust választja, vagy inkább az ipari jellegű lakáskiegészítőket választja, ne feledje, hogy ezek az elrendezések mindegyike nagy teret hagy az individualizmusnak. Az otthoni belső dekorációnak összefüggő kompozíciót kell létrehoznia, de azt is tükröznie kell, ami a lelkedben játszódik.

Elszántan vagy romantikusan? Fali dekoráció

t választunk

Tudott már valaki közületek azon tűnődni, hogy miért nyúlunk különféle típusú lakásdíszekhez? Egyedi arculatot szeretnénk adni a belső térnek, vagy esetleg nem szeretjük, ha nyers körülöttünk a tér? Erre a kérdésre sokféle válasz adható, de egy dolog biztos: szeretjük a dekorációkat! Érdekesség, hogy az összes lakáskiegészítő közül a leggyakrabban faldíszekhez nyúlunk. Festmények, poszterek, befejezetlen rajzok benyomását keltő – a piacon kapható fali dekorációk mindegyike tükrözheti a ház tulajdonosának jellemét. Tudjuk, milyen nehéz olyan dekorációt felfedezni, amely teljesen harmonizál az otthoni térrel, ezért mutatunk egy rövid listát a legérdekesebb faldíszekről, amelyek illeszkednek a különböző lakberendezési irányzatokhoz. Nem számít, hogy általában körültekintő vagy kicsit impulzívabb, romantikus természet vezérli a vásárláskor. Segítünk gondosan és bölcsen kiválasztani a kiegészítőket, hogy a nappali fali dekorációja ne csak Önt, hanem mindenkit, akit meghív a belső terébe, örömmel töltsön el. A lakás stílusától függően érdemes olyan grafikát választani, amely tökéletesen harmonizál a szoba többi elemével. A hálószobában a biofília irányzatban - amely nemcsak a lakás, hanem az egész élet természettel harmóniában való elrendezésére utal - a növényi motívumú faldíszek tökéletesek lesznek. Mindenféle szörnyeteg, vászonra vagy papírra festett páfrány tökéletesen kiegészíti a természetes, rusztikus teret. Az irodalom és a mindfulness gyakorlás szerelmesei viszont biztosan értékelni fogják az inspiráló idézeteket tartalmazó plakátokkal díszített dekoratív falat. A Restilo termékek széles kínálatában természetesen az egyszerűség és a várostervezés szerelmesei is megtalálják lakberendezési gyöngyszemeiket - a világos, fekete-fehér formában bemutatott várostervek tökéletesen illeszkednek a modern és hagyományos stílusban díszített négy sarokba. . A fali dekoráció azonban nem csak a kanapé vagy az ágy fölött lógó grafikák. Remek alternatíva, ha fém elemekkel díszítő falat készítünk.

egy díszes tévedés, vagy néhány szó egy fajtáról az otthoni kiegészítők

ből

Remek híreink vannak a kiegészítők szerelmeseinek, akik olyan sokféle modellt szeretnek, hogy nem könnyű egyetlen stílushoz ragaszkodniuk. Divat az eklektika! A különféle trendek fantáziadús szembeállítása sláger lehet, különösen a sokszínűség bizonytalan rajongói számára. Hiszen az eklektikus stílus több különböző világból származó elem ügyes kombinációjából áll. A kulcsszó itt az ügyes kombináció kifejezés. Az eklektika egy lakberendező laikus kezében káoszteremtésnek bizonyulhat a négy fal között. Van azonban egy ajánlatunk azoknak, akik csak most kezdik kalandjukat ezzel a szokatlan trenddel - a lakásdekoráció a legjobb barátaid! A különféle díszek kombinációjának köszönhető, hogy első pillantásra felfedezheti egy kissé zavaros és nem átgondolt eklektikus összemosás szépségét. A különböző részletekből, mintákból és textúrákból álló mozaik tökéletes szabadalom lehet egy eredeti, hangulatos belső tér számára. Az eklektika négy fal közé emelésének két iskolája van. Az első a tradicionális elemek lélekkel párosításáról szól a nyers, modern dekorációval. Így saját otthonunkban hidat tudunk teremteni a régi és a modern között. Ezen túlmenően egy ilyen ötlet, hogy otthoni dekorációkkal játsszon, lehetővé teszi, hogy a két stílus legjobbjait kombinálja.

Egy másik irányzat a retro lakáskiegészítők bevezetése egy már meglévő, monokromatikus térbe. Ügyesen szőtt vintage díszek - régi színes tévé, varrógép vagy gyarmati időkből származó képernyő - egyedi arculatot kölcsönöznek a helyiségnek. Ezek az alapjai egy lélekkel rendelkező lakás kialakításának. Érdekes ötlet a többszínű keleti szövetek bemutatása is a glamour típusban. Az intenzív fuksziák, az örömteli türkizek fényes, ezüstös elemekkel kombinálva a jellegzetes, stílusos lakás titka.

Erős ökotrend – faldísz (és nem csak!) harmóniában a természettel

Manapság, amikor elkezdtük értékelni a környező természet szépségét és rendkívüli értékét, érdemes az ökotrendre gondolni a szoba berendezésekor. A virágmotívumokkal díszített dekorgrafikák nem az egyetlen otthoni kiegészítők, amelyek az élénk állat- és növényvilágra utalnak, ami a nagy városi agglomerációkban nap mint nap nagyon hiányzik. Hogyan vigyünk frissességet a négy falba?Az egyik ötlet a természetes anyagok – fa, rattan, üveg és kerámia – választása. A restilo webáruházban olyan dekorációs kiegészítőket talál, amelyek tökéletesen illeszkednek lakása naturalista belső kialakításához. Kerámiából vagy üvegből készült dísztárgyak megtalálhatóak a bolhapiacon, illetve családi kirándulásról is behozhatók. Az ökotrend szerinti lakás elrendezésénél a színek is rendkívül fontosak. A semleges színek, például a fehér, a bézs és a pasztellszürke szívesen látottak. Mindenféle meleg barna, zöld és kék is beválik. Ne feledkezzünk meg az élő növényzetről sem. Az elmúlt évek slágere - egy ezüst- vagy aranyedényben elterülő monstera - szintén tökéletes lesz egy tágas lakásba. Ha azonban szeretjük a friss, vágott virágokat, tehetünk egy nagy csokrot az asztalra. A keskeny, kerámia modellekben lévő egyszegfű ugyanolyan jól néz ki. Az ökotrendben enteriőrt rendezve ihletet meríthetünk mind az idilli rusztikus stílusból, mind a négy falat egyre merészebb biofíliából. A megfelelően kiválasztott dekoráció csodákra képes!

Díszek – házszerűen festve!

Reméljük, hogy mini útmutatónk lehetővé tette, hogy felfedezze ezeknek a látszólag nem feltűnő dekorációknak a hatalmas erejét. Biztosítjuk Önt, hogy minden helyiséget hangulatos helynek varázsolnak. Lehetővé teszik a belsőépítészet tökéletesítését és teljessé tételét is. Bizonyára mindenki felfedezhet olyan terméket, amely örömet okoz, és lelkének tükörképévé varázsolja az otthoni teret, amit mi is kívánunk!

To Top