A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Lampionok

A megfelelő világítás teljesen megváltoztathatja azt, ahogyan egy adott tájat vagy dolgot látunk és érzékelünk. Emlékeztessük magunkat, milyen gyönyörűen néznek ki a

kivilágított kastélyok, emlékművek és utcák. A légkörük teljesen más lenne, ha a sötétség eltakarná őket. Most látja, mekkora erő van az otthoni lámpákban? Meleg ragyogásukkal bármilyen teret átalakíthatnak. Ezért ajánljuk a LED-lámpákat – a dekoratív világítás egyedülálló típusát, amely hangulatos légkört teremt. A LED-lámpásokkal soha egyetlen kerti parti sem lesz ugyanolyan! És funkcionalitásuk nem ér véget a kert díszítésével. A LED lámpák egy univerzális egész évben használható dekoráció, amely minden otthonba tökéletes lesz. Válasszunk csak minőségi terméket, és élvezzük az új, csillogó elrendezést!

 

We can't find products matching the selection.
plant image

LED lámpák – használat

A led lamions használata nagyon egyszerű. A lámpáknak számos előnye van - energiatakarékosak, hosszú élettartam jellemzi. Ellenállnak a mechanikai sérüléseknek is. Ráadásul nem tartalmaznak káros anyagokat. A LED lámpák nem melegednek fel, így nagyon biztonságos termék, amelyet a legkisebbek is használhatnak. A DecoKing LED lámpái nagyon tartós műanyagból és jó minőségű üvegből készülnek. A LED-lámpák körülbelül 30 centiméter magasak. Igényektől és preferenciáktól függően választhatunk egyfajta LED láncot tartalmazó modellek közül, vagy LED lámpák között, amelyek LED világítását viaszgyertyára emlékeztető műgyertyában helyezik el. . A "gyertyával" szerelt modellek nem igényelnek áramellátást – akkumulátorról üzemelnek, míg a belsejében található díszlégyben egy hosszú, praktikus kábel található, melynek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk a LED-lámpást a tápegységhez.

Mindhárom modell praktikus fogantyúval rendelkezik, melynek köszönhetően kényelmesen lehet mozgatni a LED-lámpákat egyik helyről a másikra, és a falra akasztani. Mind a Chic, mind a Glory modell hihetetlenül praktikus 5/19-es időzítő funkcióval rendelkezik. Mit jelent ez a furcsa rövidítés? Ez azt jelenti, hogy ha bekapcsoljuk a LED-lámpát, akkor 5 órán keresztül világít, majd 19 órára készenléti állapotba kerül és utána indul a következő ciklus. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy ha lefekvés előtt elfelejtjük kikapcsolni a LED-es zseblámpát, az egész éjszaka világít, pazarolva az elemeket. Funkcionalitás és gazdaságosság, amit a legjobban szeretünk!

A LED lámpák nagyszerű díszek a kertben

Bulit tervez a kertben, és egyedi hangulatot szeretne adni a helynek? A régi díszek megsemmisültek, vagy csak valami újat szeretne? Bevált megoldásokat keres, amikor olyan fénylámpásokról van szó, amelyek szépek és funkcionálisak is lesznek? Nem számít, hogy csak egy kérdésre válaszolt igennel, vagy esetleg mindegyikre. A válasz LED lámpák. A lámpáknak sokféle felhasználási területük van, a kertben különböző helyeken elhelyezhetők. Ötleteket keresel? azt javasoljuk! Az első hely, ahol ilyen típusú LED-lámpákat állíthatunk be, az az asztal. Más dekorációval kombinálva karakteressé varázsolja az elrendezést, és minden bizonnyal ízlésesebb lesz az asztalunk. Mi magunk a Glory modellt választanánk ehhez.

A táblázat méretétől függően érdemes egynél több LED-lámpát felállítani. Könnyű dekorációkat is fel lehet akasztani - akár a pavilon sarkára, akár egy ágra madzaggal vagy szalaggal. Ha elképesztő hatást szeretnénk elérni, fektessünk be több LED-lámpát, és helyezzük el őket a kert bejárata és a pavilon közötti ösvényen. Garantáljuk, hogy egy ilyen dekoráció minden vendéget lenyűgöz. A fűbe vagy az ösvény mentén történő elhelyezésük alternatívája lehet a világítás kövekre helyezése - ennek köszönhetően egy gyönyörű sziklakertet teszünk ki díszlámpással. Az is jó ötlet, hogy saját kezűleg vásároljon vagy készítsen állványokat LED-lámpákhoz. Ekkor nem érintik közvetlenül a talajt, ugyanakkor több figyelmet vonnak magukra.

LED lámpák – nem csak a kertben

Ki mondta, hogy csak a háztáji kertbe kell LED-lámpákat kihelyezni? A könnyed dekorációk bármilyen térbe és sok alkalomra alkalmasak. Az ilyen típusú lámpák például dekorációként működnek a nappaliban. A LED-lámpákat dohányzóasztalra vagy könyvespolcra lehet elhelyezni. Ha azt szeretnénk, hogy a LED-lámpások a lehető legvalósághűbbek legyenek, használhatunk olyan modellt, amelyben a LED-es lámpa valódi műgyertyába van beépítve - például Glory vagy Chic. Karácsonyi díszként is elférnek az asztalon, méltóan helyettesítve a hagyományos gyertyákat - a LED lámpásokat különösen a kisgyermekes családok fogják értékelni, mert a LED fénydekorációval nincs lehetőség az égetésre a kezeid. Nyugodtabbak leszünk, és a gyerekeink is ugyanígy, sőt talán még szórakoztatóbbak lesznek. A LED-lámpások jó ötlet adventi és templomi istentiszteletek alkalmával is. Hiszen a Chic modell a hagyományos lámpásokhoz hasonlít.

A világításra jellemző összes előnynek köszönhetően gyermekeink használhatják a LED-lámpákat. Az 5/19-es időzítőnek köszönhetően a LED lámpások sikeresen gyerekszobák díszei lehetnek, és nem kell attól tartanunk, hogy a gyerekek esetleg elfelejtik kikapcsolni a dekorációkat indulás előtt ágyba. A LED-lámpások jó megoldást jelenthetnek a sötéttől félő babák számára. Kellemes meleg fényük felvidít elalváskor, a szülőknek pedig olcsóbb alternatíva lesz, mint az egész éjjel felkapcsolt éjszakai lámpa. A LED lámpák romantikus hangulatot varázsolnak, ezért remek ötlet esküvői dekorációhoz! Remekül fognak kinézni a templomban és a templom előtt és a lakodalomban is. Függetlenül attól, hogy esküvője rusztikus stílusú, esetleg ipari vagy modern lesz, a LED lámpások tökéletesek lesznek. Egyformán jól néznek ki kívül-belül. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szertartás jellegének megfelelő modellt.

Fény dekorációk – varázsoljon egyedi hangulatot terébe

Reméljük, hogy azáltal, hogy megmutatjuk, hány alkalmazási területük lehet a LED-lámpáknak, eloszlattuk félelmeit és kétségeit azzal kapcsolatban, hogy a LED-lámpák működni fognak-e otthonaikban és kertjeiben. Nagyon sokoldalúak. hogy egyformán jól mutatnak majd a stilizált kertekben, például a japán stílusban, valamint egy közönséges pázsiton. Kétségtelenül nagy előnyük a funkcionalitás - ez nem csak dekoráció, hanem egy nagyon praktikus kütyü is, amelyet egész évben használhatunk. Minden kertet eredeti, hangulatos térré varázsolnak. Nem kell túl sok dekorációba fektetni, a világítás LED lámpások formájában, esetleg láncokkal dúsítva bőven elég véleményünk szerint. Elegáns dizájnjuknak és sokoldalúságuknak köszönhetően apró ajándékként is használhatóak, ha családot vagy barátokat látogatunk meg új otthonukban. Azonban azt javasoljuk: jobb, ha azonnal rendel két LED-lámpást, egyet szeretteinek, egyet pedig ... magának!

To Top