A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fürdőszoba dekorációk és kiegészítők

Itt tesszük meg az első lépéseinket ébredés után, és itt töltjük az utolsó pillanatokat, mielőtt a nap végén egy jól megérdemelt pihenőt vennénk. Fürdőszoba – a kikapcsolódás

kis királysága. Ahhoz, hogy teljes mértékben ellazulhassunk, megfelelően el kell rendeznünk ezt a helyiséget. Tegyük privát SPA központtá, de ne felejtsük el, hogy működőképesnek kell lennie, és a háztartás minden tagját ki kell szolgálnia, felnőtteket és gyerekeket egyaránt

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Törölköző BELOT szín sárga stílus klasszikus 75x200
  66%
  24h
  Törölköző BELOT szín sárga stílus klasszikus 75x200
  Special Price 2 155,00 Ft Regular Price 6 259,00 Ft
 2. Törölköző BELOT szín zöld stílus klasszikus 75x200
  66%
  24h
  Törölköző BELOT szín zöld stílus klasszikus 75x200
  Special Price 2 155,00 Ft Regular Price 6 259,00 Ft
 3. Fürdőszoba szőnyeg pamut fehér 3 db POIS 50x70
  31%
  24h
  Fürdőszoba szőnyeg pamut fehér 3 db POIS 50x70
  Special Price 3 828,00 Ft Regular Price 5 584,00 Ft
 4. Törölköző BELLIS szín kék stílus klasszikus 2*30x50+2*50x90+2*70x130
  41%
  24h
  Törölköző BELLIS szín kék stílus klasszikus 2*30x50+2*50x90+2*70x130
  Special Price 9 378,00 Ft Regular Price 15 798,00 Ft
 5. Érzékelős szappanadagoló OTTO, ezüst
  36%
  24h
  Érzékelős szappanadagoló OTTO, ezüst
  Special Price 12 426,00 Ft Regular Price 19 363,00 Ft
 6. Fürdőszobaszőnyeg MARBLE, púderrózsaszín, 50x80 cm
  31%
  24h
  Fürdőszobaszőnyeg MARBLE, púderrózsaszín, 50x80 cm
  Special Price 11 038,00 Ft Regular Price 15 894,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Mindenki egyetért abban, hogy a fürdőszoba elrendezése igazi gondot okozhat, ha kicsi a területünk, és nem akarjuk, hogy a fürdőszobánk rendetlennek és zsúfoltnak tűnjön. Ennek azonban van módja, és a fürdőszoba megfelelő dekorációjának köszönhetően vizuálisan nagyíthatjuk, vagy kiemelhetjük karakterét. A felkínált megoldások száma megszédíthet!

Fürdőszoba kellékek – nélkülük nem lesz teljes a fürdőszoba!

Bármilyen stílusban is szeretnénk berendezni fürdőszobánkat, nem nélkülözzük azokat a dolgokat, amelyeknek feltétlenül benne kell lenniük. Kezdetben a fürdőszoba elrendezésekor dilemmával szembesülünk: zuhanyzó vagy kád? Amíg szerencsénk van, akinek a fürdőszobája elég nagy ahhoz, hogy mindkét elemet elférjen, addig nem kell azon gondolkodnunk, hogy mit válasszunk. Ha azonban csak pici lakásunk van, zuhanyozzuk le. A mosdókagyló esetében is rendkívül széles választékkal találkozunk majd - akár acélból vagy fából készült mosdót is választhatunk majd. A mosdókagyló csaptelep kiválasztásánál érdemes egykaros modellt választani, amellyel vizet takaríthatunk meg.

Ami a bútorok mennyiségét illeti, a terület korlátoz minket. További tárhely szerzése és a fürdőszoba optikai nagyítása érdekében döntsünk úgy, hogy tükrös ajtós szekrényt vásárolunk. Próbáljon meg minden kütyüt és kozmetikumot ne a tetején tartani, hogy ne tűnjön rendetlennek az egész. Ez különösen fontos mindenféle fürdőszoba-kiegészítő esetében. Még az antibakteriális anyagokból készült törölközők, például a pamutot és bambuszt tartalmazó Bamby törölközőket sem szabad kitenni állandó nedvességnek és a por lehetőségének. Az ilyen környezet kedvez a baktériumok szaporodásának.

Fürdőszobadíszek – felesleges sallangok vagy igazi karaktert ad a belső térnek?

Egyes fürdőszobák tulajdonosai, különösen a legkisebbek, azt feltételezik, hogy a további tárgyak miatt a helyiség kisebbnek és rendezetlennek tűnik. Nincs több baj! A megfelelően kiválasztott kiegészítőknek köszönhetően a fürdőszoba nagyobbnak tűnhet. Javasoljuk, hogy olyan tükrökre fogadjon, amelyek optikailag megnövelik a helyiséget. A fürdőszobai dekoráció nem csak figurák vagy egyéb tárgyak, amelyeknek a dekoráción kívül nincs más funkciójuk. A fürdőszobai felszerelés stílusos elemei például a kozmetikumok mosására szolgáló tárolóedények, törölköző- vagy WC-papírtartók vagy világítás. A fürdőszoba dekorációja gyakorlatilag bármilyen eleme lehet a fürdőszoba felszerelésének. Még egy esztétikus papírzsebkendő-tároló is, mint például a Clean Kit, stílusosabbá teheti a fürdőszobát. A kiegészítők kiválasztásakor különösen fontos figyelni, hogy harmonizálnak-e az egész belső térrel. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy jól választjuk-e a kiegészítő dekorációkat, a készletek vásárlása biztonságos megoldás lesz. Ha egy készletről beszélünk, akkor nem csak egy csomagot értünk alatta: wc papír tartó - törülközőtartók - szappanadagoló, hanem pozsgások, gyertyák és ásványok készletét is. Ami a praktikus dolgokat illeti, akár kosárral együtt csomagban is vásárolhatunk csatot, hogy biztosan passzoljanak egymáshoz és a többi dekorhoz is.

Fürdőszobadíszek – fürdőszobadíszek, amelyek lágyságot adnak a fürdés után

Aki fürdés után valaha is letette a lábát a hideg padlóra, és nem volt mibe bugyolálnia a nedves haját, tudja, milyen kellemetlen élmény ez. A testnek és léleknek kellemes rituálé utáni kellemetlenségek elkerülése érdekében érdemes puha kiegészítőkbe fektetni. A számos méretben, formában és színben kapható fürdőszobaszőnyegek a fürdőszoba elrendezésének nélkülözhetetlen elemei. A szőnyeg azonban nem csak divatos fürdőszobai kiegészítő, hanem véd a szennyeződéstől és a nedves csempéken való elcsúszástól is. A legnépszerűbbek a pamut és habszivacs szőnyegek, amelyek számos házban, lakásban megtalálhatók.

A bátrabbak úgy döntenek, hogy eltérnek a klasszikus szőnyegtől a bambuszból vagy fából készült szőnyegek vagy rácsok javára. Az ilyen típusú fürdőszobai kiegészítők illeszkednek a keleti stílusú vagy a természet által ihletett stílusba. Sokféle van, ezért figyeljünk a termékek minőségére. A hidegebb hónapokban különösen hasznosak lesznek, hogy egy melegítő fürdő után ne fázzunk és ne legyünk betegek. Érdemes egy kellemes tapintású anyagból készült fürdőköpennyel felszerelni, amely nem okoz allergiás reakciókat. A mikroszálas higroszkópos tulajdonságainak, hiperallergén hatásának és könnyűségének köszönhetően jól működik. Értékelni fogjuk a fürdőköpeny súlyának jelentőségét, ha magunkkal szeretnénk vinni egy utazásra. Azt tanácsoljuk, hogy vásárláskor a már említett tulajdonságokon túl a praktikum is vezessen, például a Robby köntösnek van egy nagy kapucnija, amely eltakarja nedves hajunkat és zsebeinket, így hasznosabbá válik ez a ruhadarab. Ennek köszönhetően nem csak külső borításként használható fürdés után, hanem igényes "alkotásként" egy laza estéhez kedvenc filmje és egy pohár bor mellett. A fürdőköpeny azonban nem tartozik a fürdőszoba felszerelésének feltétlenül szükséges elemei közé. Pótolhatatlan és alapvető elem a törölköző. Szinte mindenhova magunkkal visszük, típustól függően nem csak a fürdőszobában, hanem a konyhában is belóg. Sokféle felhasználási területe van, takarónak is használható, strandoláskor, konditerembe, uszodába indulva táskába csomagoljuk. Ezért fontos az igényeinek megfelelő törülköző kiválasztása. Függetlenül attól, hogy milyen körülmények között használjuk, a legtöbben azt szeretnénk, hogy kellemes tapintású, finom legyen, és ideális esetben, ha mielőbb megszárad. Leggyakrabban pamut törölközőt vásárolnak, de az otthon használtak esetében érdemes nem 100% pamutból készült, és bambusz keverésű törölközőre fogadni. A Bamba törölköző 30%-ban bambuszrostot tartalmaz, aminek köszönhetően gyorsabban szárad, mint a hagyományos, allergiások számára is biztonságos, nem veszít puhaságából, tartósságából.Az aktív embereknek két dologra kell különösen figyelniük vásárláskor - a gyors száradásra, ill. kis méretek. Ilyenkor érdemes mikroszálas terméket választani, például Ekea törülközőt, ami praktikus huzattal is rendelkezik, és ellenáll a szennyeződéseknek.

Fürdőszoba szerelvények – válassza ki a stílusát!

Azok az évek, amikor kétféle csempe és egyfajta fürdőkád közül lehetett választani, szerencsére örökre elmúltak. Ma már egész színpalettával gyönyörködhetünk szemünkben, és végtelen számú fürdőszobai kiegészítő közül válogathatunk. A fürdőszoba ízléses elrendezéséhez az alábbiakban leírt stílusok egyikéből meríthetünk ihletet:

 • Minimalista – a minimalista fürdőszoba elrendezésénél természetesen az egyszerűség a legfontosabb. A falak semleges színei, valamint az összes szerelvény. A fürdőszobai felszerelések kis elemeit a legjobb, ha korlátozott mennyiségben szekrényekben vagy szekrényekben helyezzük el. A minimalista fürdőszoba berendezésekor ne vásároljon minden egyes dolgot külön, hanem koncentráljunk a szettekre, például a Marina törölközőkre, amelyek egységessé teszik a szoba színeit.
 • Retro – a legfontosabbak a fürdőszobai dekorációk, amelyek megfelelő stílust adnak a belső térnek. Dekoratív kádak vagy mosogatók. Ezután akár tapétát is választhat, pl. virágokkal, Sleepyhead bolyhos fürdőköpenyeket, amelyek színei megegyeznek más kiegészítők színével. Ha törölközőről van szó, azt javasoljuk, hogy hagyjon fel a szettekkel, és válasszon különböző színválasztékot vidám, jellegzetes színekben. A Bamby és az Ekea törölközők is kaphatók türkiz vagy rózsaszín színben.
 • Eco – a fürdőszoba felszerelésekor természetes anyagokat, például fát vagy követ használnak. A fonott vagy nádból készült fürdőszobai dekoráció érdekesen fog kinézni. A falakon fehér, szürke, bézs árnyalatok és azonos árnyalatú törölközők, szükségszerűen természetes, nem mérgező anyagokból, mint például a Bamba törölközők gyártásához használt pamut és bambusz.
 • Ipari – ha ilyen stílusú fürdőszobát rendezünk be, téglát, betont, acélt vagy esetleg fát használnak. Ami általában el van rejtve, az látható, például csövek. A dizájnelemek az ipari stílusú fürdőszoba díszeivé válnak. Az ilyen elrendezés stílusát kellően kiemeli, ha a Sleepyhead fürdőköpenyt és a Marina törölközőt fehér színben vásároljuk.
 • A modern – üveg, fém és a falak hideg színei dominálnak itt. Jó megjelenésű kiegészítő a fürdőszobában lesz a megfelelő lámpa, amely kiemeli a szoba stílusát. A modern stílust gyakran választják az aktív emberek, javasoljuk, hogy vásároljanak mikroszálas törölközőket, mint például az azonos anyagból készült Ekea és Robby fürdőköpeny.
 • Skandináv – valójában a korábban említett elemek közül sok egyesítése. A skandináv stílus az egyszerűség és a funkcionalitás. A falak semleges színei, természetes anyagok jelenléte. Dísztárgyak olyan mennyiségben, ami nem nyom el, leginkább a természetre utalva. Egy ilyen stílusban díszített fürdőszoba sokféle megoldással illik - mi egy szürke Marina törölköző készletet ajánlunk, és egy kicsit világosabb színekben meleg fürdőköpeny - Sleepyhead cappuccino és Robby ekrü.

Amint látja, bőven van miből válogatni, és biztosan mindenki talál magának valót. Természetesen a fürdőszoba elrendezési stílusok témája még nem merült ki, de igyekeztünk olyanokat kiválasztani, amelyek kis és nagyobb helyiségekhez egyaránt illeszkednek, és nem igényelnek nagy anyagi ráfordítást tőlünk. Javasoljuk azonban, hogy a kisebb fürdőszobákban válasszunk élénkebb színeket, és mértékkel válasszuk a fürdőszobai dekorációt, egy nagyon kis helyiség elrendezése igazi kihívás lehet. Ha fogalmunk sincs, hogyan helyezzük el az összes fürdőszobai felszerelést, próbálkozhatunk szakemberrel konzultálni. Építészek és belsőépítészek biztosan megmondják, mit tegyünk, hogy a lehető legjobban kihasználjuk a kis helyet. Ne ijedjünk meg, azonban a fürdőszoba önálló elrendezése és dekorálása nagyon szórakoztató lehet, és a restilo webáruház kiegészítőinek segítségével egyszerűbb és szebb lesz .

To Top