A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

LED-es díszek

A fénynek nagyon kiterjedt szimbolikája van kultúránkban – a mitológiában, a Bibliában és Shakespeare-ben a fényt említik. A fénynek rendkívüli varázsa van, és bár több száz

éve a találmányoknak köszönhetően nem használjuk a természetes fényt és nem tűzzel világítjuk meg otthonunkat, hanem villannyal, izzókkal, mégis szeretjük magunkat kellemes fényezéssel körülvenni. Mindenkinek, aki arra vágyik, hogy otthonunkat még hangulatosabbá tegye, bátorítjuk, hogy fektesse be aLED világítási díszekbe. Kellemesebbé teszik a családi körben eltöltött kikapcsolódás pillanatait, amikor egy eseménydús nap után együtt ülünk a nappaliban, hogy együtt töltsük az estét. A LED dekoráció nemcsak esztétikai, hanem praktikus funkciót is betölt – megvilágítja az őszi és téli esték sötétjét. Válasszunk olyan modellt, amely karaktert ad terünknek, ugyanakkor praktikus és funkcionális.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. LED üveg díszüveg Kék ISIBA
  72%
  24h
  LED üveg díszüveg Kék ISIBA
  1 746,00 Ft 6 259,00 Ft
 2. LED üveg díszüveg Graphit ISIBA
  73%
  24h
 3. LED-es dekorlámpa DEROVE, fehér
  77%
  24h
  LED-es dekorlámpa DEROVE, fehér
  1 499,00 Ft 6 452,00 Ft
 4. LED-izzós, elemes dekorlámpa FIRESE
  77%
  24h
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Miért a LED-díszek?

Az utóbbi időben divatossá vált mindenféle fényt használó dekoráció. A filmek és tévésorozatok igényei szerint rendezett kirakatokban mindig csillogó dekoráció látható. Valószínűleg sokan vagyunk kíváncsiak az ilyen típusú díszek karbantartásának költségeire, mivel ezeket elektromos áramra kell csatlakoztatni. A biztonsági szempontok is fontosak minden szülő számára, és minden bizonnyal odafigyelnek majd arra, hogy a gyermek nem árt-e magának azzal, hogy véletlenül hozzáér az elektromos áramra csatlakoztatott dekorációhoz. Szerencsére minden bizonytalan ember nyugodt lehet. LED lámpák ugyanazok az előnyök! Sokkal energiatakarékosabbak, mint a hagyományos izzókkal felszerelt hagyományos dekorációk – többszörösen kevesebb energiát fogyasztanak. A LED lámpák sok éven át élvezhető – ugyanannyi idő alatt akár tizenötször is ki kellene cserélnünk egy hagyományos izzót. Elismerjük, aLED izzók drágábbak, mint a hagyományos izzók, de vásárlásuk egy olyan befektetés, amely gyorsan megtérül, nem csak pénzt takarítunk meg, hanem időt is, amit az üzletek látogatására kellene fordítanunk. új izzók keresése, amikor az előző túl gyorsan kiég. Nem égnek ki gyorsan, aminek köszönhetően akönnyű dekoráció soha nem lep meg minket azzal, hogy egy napon megtagadjuk az együttműködést. A lámpák fokozatosan egyre kisebb erővel világítanak majd, egyúttal annak jelét adva, hogy életük lassan a végéhez közeledik. A LED lámpák biztonságot jelentenek. Nem melegszenek fel, így a háztartásban senki sem égeti meg magát, ha véletlenül hozzáér aLED dekorációra helyezett izzóhoz. A LED lámpák a hagyományos izzókhoz képest is sokkal tartósabbak, így biztosak lehetünk benne, hogy a termék szokásos használatánál nem törnek el vagy sérülnek meg. Jó hírünk van az őrület szerelmeseinek, ha fénydekorációt választanak. ALED lámpák különféle színekben vagy színváltoztatásban kaphatók. Manapság egyre gyakrabban nem csak a kényelmünkre gondolunk egy adott dolog használatakor, hanem arra is, hogy milyen hatással van a környezetünkre, amelyben élünk. A LED-ek jó választás mindenki számára, akinek nem közömbös bolygónk sorsa. A LED lámpák nem tartalmaznak higanyt vagy más káros anyagokat. Ráadásul a hosszú működési hatékonyságnak köszönhetően nem kell gyakran új izzót vásárolnunk, aminek köszönhetően nem termelünk többlet hulladékot, és az energiahatékonyság azt is jelenti, hogy kevesebb szén-dioxid kerül a légkörbe.

A LED-díszek divatos kiegészítők

Hová és hogyan kell akasztani aLED díszeket, hogy lenyűgözőek legyenek, és valóban díszítsék otthonunkat? Olyan ötleteket mutatunk be, amelyek mindenki számára hasznosak lehetnek, függetlenül attól, hogy milyen életterülettel rendelkezik. A LED-díszek tökéletesen illeszkednek a pihenni kívánt helyiségekbe, mert meleg és meghitt hangulatot kölcsönöznek a belső térnek. Leggyakrabban ez a nappali, de a lámpák nagyszerűek a hálószobában vagy a fürdőszobában is. Hol lehet őket elhelyezni a nappaliban? A kanapé támlájára tehetjük, akkor nem kell összeszerelni, felakasztani stb. Hasonlóan a hálószobában is remekül mutatnak aLED dekorációk az ágy fejtámlája felett, vagy az ágy vagy a kanapé feletti falon. A Kényes LED-lámpákat egy erős, zöld levelekkel rendelkező cserepes növény köré is kitalálhatjuk. Érdekes és nem szabványos dekoráció lesz. A tükör díszítésére is érdemesLED lámpákat használni, ha van ilyen a nappaliban. Kellemes ragyogás enyhén visszaverődik az üvegről, és az egész helyiségben sugárzik. LED dekoráció habozás nélkül helyezzük el például egy dohányzóasztalra. Függetlenül attól, hogy a dekoráció részét képezik-e, és tökéletesek barkácsdísznek, azaz saját készítésűnek. Az egyik legegyszerűbb ötletet ajánljuk - üvegedényt, kavicsokat,LED lámpákat és jó minőségű művirágokat. Még egyszerűbb változatban, ha úgy érezzük, hogy a fekvőlámpák zavarhatnak bennünket, csak dobjuk egy üvegedénybe, további dekorációs elemek nélkül. Ha a szobában lógnak képkereteink, már tudjuk, hova akasztsuk aLED lámpákat – a diódák fénye gyönyörűen megvilágítja a papíron tárolt emlékeket, még varázslatosabb karaktert adva nekik. Ha szeretjük a könyveket vagy a lemezeket, a kollekciónkkal megtöltött polcokat is feldíszíthetjükLED fénydekorációkkal. Ezek persze csak ötletek, melyeket lehet, de nem kell inspirálni. A dekoratív LED-ek minden helyen jól működnek – üvegszekrényben, ablakpárkányon, képkeretekben – mindenhol ugyanolyan jól és lenyűgözően fognak kinézni.

Világító dekorációk, amelyek bármilyen otthont átalakítanak

Annyi ötletünk van már a LED lámpák felakasztására vagy elhelyezésére vonatkozóan, de valószínűleg néhányan kíváncsiak, hogy ez a fajta dekoráció illik-e ahhoz a stílushoz, amelyben a nappalijuk fel van díszítve. Nagy részünk bérel egy lakást, és ezek gyakran úgy vannak berendezve, hogy nehéz egy adott stílushoz rendelni. Ez kétségeket vet fel. Biztos, hogy a világos dekoráció minden nappalihoz passzol? Azt válaszoljuk: persze hogy van. ALED-díszítések egyes modelljei minden helyiségben működnek, elrendezésüktől függetlenül, vannak olyanok, amelyek jobban illeszkednek egy adott stílushoz, de mindannyian kiválaszthatjuk a megfelelő LED dekorációt erős>. Tökéletesen illeszkednek a minimalista belső terekbe és a skandináv házak stílusában díszítettekbe. Ha kevés dekorációnk van otthon, és az egyik fal szabad, akkorLED lámpákkal készíthetünk világító falat. Egyszerűen csodálatosan és mágnesezve fog kinézni! A glamour stílusú enteriőrökben finom és kisméretű lámpák használatát javasoljuk, melyekkel kiemelhetjük a dekoráció számunkra leginkább fontos elemeit. Elhelyezhetjük őket egy pompás kandalló, vagy egy aukción vadászott festmény közelében. Mi a helyzet a modern és ipari belső terekkel? Nem tudjuk, hogy ti hogy vagytok vele, de véleményünk szerint semmi sem megy olyan jól a nyers téglához, mint a meleg fény. Ezután egyedi hangulat jön létre. A lámpák a modern enteriőrnek is hangulatos bájt adnak, ha pedig a praktikum hívei vagyunk, és szeretnénk, hogy házunk minden dekorációja valamilyen funkciót töltsön be, javasoljuk, hogy a lépcsőkorlátot lámpákkal kössük át - ha világítanak, megvilágítják az utunkat, köszönjük amelyhez biztonságban leszünk az éjszakai lépcsőn való lemenéskor, és nem kell erős fényt használnunk a fejünk felett, amely felébresztheti a háztartás többi tagját. A LED díszek a tökéletes dekoráció – praktikus, esztétikus és környezetbarát, mi mást kívánhatna!

To Top