A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

LED-es gyertyák

virágok vázában. Finom gyertyafény. A táj tökéletesnek tűnt. Elég azonban, ha a forró viasz megégeti a kezünket, beszennyezi kedvenc, ünnepi terítőnket és megtörik a varázslat. De ez azt jelenti, hogy teljesen le kell kapcsolnunk a villanyt, és az egyiptomi sötétségben kell ülnünk? Határozottan nem. Van egy sokkal barátságosabb megoldás erre a problémára, és ez egy LED-es gyertya.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A LED-es gyertya nem melegszik fel, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül megsérüljön. Ez egy kényelmes és biztonságos termék. A távirányítónak köszönhetően távolról is el tudjuk oltani és meggyújtani az elektromos kanócot. Mit kell még tudni a nappali LED-es gyertyáiról? Nos, akkumulátorról üzemelnek, így nem kell attól tartanunk, hogy a közelünkben nincs szabad érintkezés. Alakjuk és formájuk a szokásos viaszgyertyákra emlékeztet. Használatuk azonban egyszerű, nem morzsolódnak és nem szennyeződnek. Egész évben használhatod anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy elolvadnak. Ezzel azonban nem érnek véget nagyszerű tulajdonságaik. Ha meg szeretné ismerni őket, kérjük, olvassa el!

Melyek az elektronikus LED-gyertyák jellemzői?

Lehetetlen felsorolni a LED gyertyák összes előnyét, de megpróbáljuk bemutatni a legfontosabbakat. Tehát minden további nélkül térjünk át a műszaki specifikációra. Először is, a választékunkban található LED gyertyák műanyagból készültek, paraffin réteggel bevonva. Így rendkívül valósághűnek tűnnek, és első pillantásra lehetetlen megkülönböztetni őket a hagyományos gyertyáktól, amelyek egészen a közelmúltig jelen voltak otthonainkban.

A led gyertyák abban különböznek az eredetitől, hogy nincs hosszú kanócojuk, aminek a végét fel kell gyújtani, és van saját fényforrásuk, ami elég egy gomb megnyomásával feloldható. Sőt, a LED gyertyák nagyon praktikusak és könnyen használhatók. Hő hatására nem olvadnak meg, így nem kell bajlódnunk a rendetlenség eltakarításával. Nem égetjük meg az ujjainkat sem. Emiatt a LED-es gyertyákat olyan helyiségekben is meg lehet gyújtani, ahol kisgyermekek tartózkodnak. Még akkor sem történik semmi rossz, ha rakoncátlan vigasztalásunk kis kezével az asztalon ér, és véletlenül felborítja a dekorációt.

Hogyan lehet LED-es gyertyákkal nagyszerű hangulatot teremteni a nappaliban?

A led gyertyák romantikus hangulatot hoznak a szobába. Lágy, visszafogott fényt sugároznak, amely össze sem hasonlítható másokkal. Az elektromos gyertyák ezért nem csak a szemnek kellemesek, hanem funkcionális kiegészítők is. Lehetővé teszik a szoba fényerejének beállítását. Igényektől és preferenciáktól függően vásárolhatunk egyetlen  elektromos gyertyát , vagy nyúlhatunk egy kész készletért. Véleményünk szerint az elektronikus LED-gyertyák csoportban mutatnak a legjobban.

Hogyan lehet velük remek hangulatot teremteni a nappaliban? Mi sem könnyebb! Csak helyezzen néhány darabot az asztalra, a padlóra vagy az ablakpárkányra, és hagyja, hogy a varázslat megtörténjen. Az elektronikus LED-gyertyákhoz nincs szükség további keretre. Nem kell különleges mintákba rendeznünk, dekoratív gyertyatartókba erőltetni őket. A LED gyertyák szépsége az egyszerűségben rejlik. A könnyű használhatóság is fontos. Amikor a kanapén fekve kedvesünk karjaiban érezzük, hogy a szemhéjunk kezd elnehezülni, a fáradtság elleni küzdelem és a talpra ugrás helyett elég a közelben fekvő távirányítóért nyúlni, és kikapcsolni az elektronikát. LED gyertyák hozzá. Ilyen egyszerű, nem? A LED gyertyák használata gyors és egyszerű. Kivétel nélkül ajánljuk mindenkinek, elfoglalt háziasszonyoknak és a felhőkben járkáló tinédzsereknek egyaránt.

Melyik nappali LED-es gyertyák néznek ki a legszebben?

Restilo három LED-es gyertyacsaládot kínál a nappaliba. Alakjukban, méretükben és kivitelükben különböznek egymástól. Annak érdekében, hogy megválaszolhassuk azt a kérdést, hogy melyik fog a legszebben kinézni a belső térben, először is meg kell vizsgálnunk a tulajdonságaikat. Az első tűzhöz - LED-es gyertya a nappaliba csöpögő viasszal. Az összes javaslatunk közül ez a modell hasonlít leginkább egy hagyományos gyertyára. Ez kétségtelenül a felső széltől zuhanó paraffináramoknak köszönhető, és olyan benyomást kelt bennünk, mintha egy "igazi" gyertya olvadna a hő hatására. A LED-es gyertya csepegő viasszal külön is megvásárolható. Led gyertya készlet + távirányító is kapható. Fő termékünk mindkét esetben 12,5 cm magas és 8 cm széles. A szöveg előző részében azonban már megemlítettük a kész elemes LED-es gyertya készleteketA vásárlóink elvárásainak való megfelelés érdekében a kész LED-es készletek bevezetése mellett döntöttünk. nappali gyertyák állandó választékunkba. Egyéni preferenciáktól függően két, három vagy négy darab elemes LED-es gyertyából álló készlethez nyúlhatunk.

Modern nappali dekoráció: LED-es gyertyák

Következő ajánlatunk elemes gyertyák, a "Natural Wax" kollekció része. Abban különböznek elődjüktől, hogy teljesen simaak, nincsenek további díszítőelemek csepegő viaszfolyamok formájában. Azonban nagyon elegáns és minimalista módon mutatják be magukat. Minden bizonnyal az ilyen típusú elemes gyertyák tökéletesen illeszkednek a modern belsőépítészetbe.

Mit kell még tudnunk róluk? Nos, sokféle változatban kaphatók. Az egyelemes LED gyertyák esetében négy termékmagasság közül választhatunk - 10, 12,5, 15 és 20 cm, ezek szélessége azonban változatlan, 7,5 cm. Csábításba eshetünk egy kész elemes LED-es gyertya készlet vásárlására is, távirányítóval vagy anélkül. Jelenleg hat ilyen készlet érhető el a Restilo webáruházban. Az alábbiakban egy rövid tájékoztatást adunk arról, hogy mit tartalmaznak az egyes elemes LED gyertyák:
2 x LED viaszgyertya: 10 és 15 cm magas
2 x LED viaszgyertya: 15 és 20 cm magas
3 x LED viaszgyertya: 10, 12,5 és 15 cm magas
3 x LED viaszgyertya: 10, 12,5 és 20 cm magas
3 x LED viaszgyertya: 10,15 és 20 cm magas
br>4 x LED viaszgyertya: 10, 12,5, 15 és 20 cm magas

Minden felsorolt viasz LED-gyertya 7,5 cm széles.

Egyedülálló – gömb alakú LED-gyertyák

Végül bemutatjuk Önnek a LED golyós gyertyákat. Ez egy egyedülálló ajánlat, amely minden bizonnyal tetszeni fog azoknak, akik szeretnek játszani a konvencióval. Ezek a termékek nem hasonlítanak a hengeres, hagyományos gyertyákra, hanem azok modern értelmezése. Nagyon érdekesen néznek ki, és gyönyörködtető pillantásokat vonzanak. Fontos, hogy külön nem vásárolhatók meg. Kizárólag készletben kaphatók, melyben két LED-es gyertya található, melyek magassága 8 és szélessége 6,5 cm. Akárcsak elődei, a LED-es gyertyák is elemekkel működnek.

To Top