A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

LED-es kerti lámpák

Nem számít, hogy egy hatalmas kertnek vagy egy kis kertnek büszke tulajdonosa, vagy csak egy erkély áll a rendelkezésére. Ezeknek a helyeknek mindegyike csodálatos karaktert

kaphat, amely megkülönbözteti a teret, és lehetővé teszi, hogy még jobban pihenjen. Mindenki szereti a kellemes fényt, ezért javasoljuk, hogy fektesse be a megfelelő kerti világításba, amely kellemes hangulatot kölcsönöz neki.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon LED-es drót – Cascade
  55%
  LED-es drót – Cascade
  Special Price 959,00 Ft Regular Price 2 116,00 Ft
 2. Available soon LED-es drót –Bona, 5,3 m
  56%
  LED-es drót –Bona, 5,3 m
  Special Price 670,00 Ft Regular Price 1 537,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

A kerti lámpák két nagyon fontos tulajdonságot egyesítenek – ugyanakkor egyedi dekoráció és praktikus kerti felszerelés. Ezért ha naplemente után is szereti a kertjét és egyedül szeretne ott pihenni a nyári estéken, vagy meghívja barátait és élvezze a közös pillanatokat, mindenképp nézze meg a LED-es kerti világítást! A kerti füzér és a kültéri kerti lámpák elengedhetetlenek.

Led lámpák a kertemben

Mik azok a LED-es kerti lámpák? A lámpafüzérek megfelelnek a kertemnek? Mi van, ha nincs telkem? Ezek és más kérdések valószínűleg sokaknak felmerülnek a fejében. Megpróbáljuk eloszlatni ezeket a kétségeket. A kerti LED-díszek mindenekelőtt egy füzérre emlékeztető lámpasor, vagy több vékony zsinór apró lámpákkal, amelyek összekapcsolódnak és fényfüggönyt alkotnak. Kerti lámpákra minden kertben szükség van, ezért vásárlásukkor érdemes olyan lámpákat választani, amelyek nem csak praktikusak lesznek, hanem azonnal megfelelő hangulatot adnak. A kert és különösen a füzér LED-es világítása elég univerzális ahhoz, hogy bármilyen térben elférjen, annak jellegétől és méretétől függetlenül. A LED-es világításnak köszönhetően az erkély teljesen új karaktert kap, a buja növényzettel párosítva pedig a mi kis kikapcsolódásunk oázisa lesz még egy zsúfolt és zajos városban is. A lámpaláncok és a kerti füzérek otthon is használhatók, egész évben díszek.

Azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a minimalizmust, Bańka vagy Kropla LED kerti lámpakészletek vásárlását javasoljuk. Aki másra és kevésbé hagyományosra vágyik, annak javasoljuk a Crystal LED kerti lámpák választását. És mindazokat, akik egy fényfüzér felakasztása után elégedetlennek érzik magukat, szeretnénk emlékeztetni, hogy további dekorációkat is használhatnak - a kertben egy fényfüggöny és lámpák a dizájner sláger lesz, a teljes kerti elrendezés pedig lámpásokkal is kiegészíthető és egyéb kiegészítők, akár papírból, akár szövetből készültek.

Modern kerti világítás – hol kell elhelyezni a fényfüzért, hogy a WOW hatást elérje?

A kerti lámpák típusától függően különböző helyeken helyezhetjük el őket. Ne feledje azonban, hogy ezek csak tippek, és a kert díszítésekor csak a saját fantáziánk szab határt. Minden ötlet jó, és minden attól függ, hogy milyen térrel rendelkezünk, és milyen hatást szeretnénk elérni. A LED fényfüggöny - Sopelki a kert bejáratánál helyezhető el - amikor belépsz a kapun vagy az erkély bejáratánál. Ez csodálatos légkört teremt, ahol mindenki úgy érzi magát, mint egy mesében, ahol egy elvarázsolt földre jut. Használja a Sparkle LED fényfüggönyt, hogy takarja le tönkrement szerszámkamráját – garantáljuk, hogy új életet kap. Függesztett lámpák a kertbe - A buborékot a pavilon köré lehet akasztani, vagy az erkély korlátjára szerelni.

A LED-lámpák jól használhatók asztalon vagy fák közé akasztva is. A fák teljesen megvilágíthatók, ha kis lámpákat helyezünk rájuk. Világítsunk ki olyan helyeket is, amelyeknek különösen örülünk, és szeretnénk láthatóvá tenni őket.

Kézzel készített raklapbútor? A gyönyörű virágok érdekelnek minket? Miért ne, hadd vonják magukra a figyelmet! Szintén remek ötlet a kert bejáratától a fő pontig vezető utat megvilágítani - egyedi hangulatot varázsol, de megszervezi azt a teret is, ahol kerti partit szervezünk. A fény szépen visszaverődik a vízben, így ha szerencséd van, és van egy tavacska a kertedben, akassz fel LED-es lámpákat a kertbe, pl.: kristályokat. A modern kerti világítás, például a LED-füzérek nem melegszenek fel, így betû alakú, feliratot formáló léggömbök közé, vagy szövetfüzérek közé is tehetjük.

LED kerti lámpák – alkalmasak a szabadban való használatra?

A kerti lámpák vásárlásakor és felszerelésekor figyelnünk kell arra, hogy kültéri használatra szánják-e. Ha a terméket a "kert" vagy a "kerti világítás" részbe helyezzük, biztosak lehetünk benne, hogy alkalmas lesz kültéri beépítésre. A karácsonyi fényekkel kicsit nehezebb, akkor a biztonság kedvéért javasoljuk, hogy olvassa el az elem specifikációját. A LED-es kerti világítás a hagyományoshoz hasonlóan természetesen kerti használatra is alkalmas, csak a lámpatest megfelelő tömítettségével kell rendelkezniük. És milyen előnyökkel jár a LED-füzér kiválasztása? A LED lámpák energiatakarékosak, aminek köszönhetően meleg estéket tölthet a kertben anélkül, hogy aggódnia kellene a villanyszámlák miatt. Minden szülő tudja, hogy a gyerekek mennyire szeretnek a szabadban játszani, és hogyan válnak gyermekeinkből kis sünök. A gyerekek játék közben véletlenül eltalálhatják valamivel a LED-láncot vagy a koszorúkat. Szerencsére a LED-es kerti lámpák is tartósabbak és jobban ellenállnak a sérüléseknek, mint rokonaik - a közönséges izzók, így nyugodtan fellélegezhetünk gyermekeink kerti mulatságára gondolva.

Senki sem szereti a túl gyorsan elhasználódó berendezések cseréjét. LED-es lámpákba való befektetésnél nem kell aggódnunk, a fényfüzérek többszörösen tovább fognak világítani, mint a hagyományos izzók, ha pedig cserére szorulnak, egyre gyengébb fény megvilágításával jelzik nekünk. Ezért ne féljünk attól, hogy az esti kerti parti során hirtelen abbahagyják a hagymák izzadását, és maradunk a gyertyáknál vagy a sötétben ülve. Környezetre gyakorolt hatásuk is jelentős - szerencsére a terasz és a modern kerti lámpák nem tartalmaznak káros anyagokat, és hosszú élettartamuknak köszönhetően nem képeznek túl sok többlethulladékot.

Lámpák a teraszra – ragyogást ad, és élvezze a csodálatos hangulatot

A modern kerti világítás tökéletesen harmonizál a természetes anyagokkal - fával és szövetekkel, de otthonosságot ad a nyers megjelenésnek is, legyen az egy kerti pavilon, vagy egy panelház közepén lévő erkély. Értéküket a professzionális lakberendezők is értékelik. A kerti füzérek esküvői fogadás díszeként szolgálnak, a fényfüggönyön pedig csodálatos fotók jelennek meg, ezért ne győzze tovább vásárolni a kerti lámpákat, és felszerelni a saját kertjében vagy a teraszon. Egy családi találkozó, egy baráti grillezés vagy egy gyerek születésnapja a kert megfelelő megvilágításának köszönhetően még különlegesebb lesz, itt a LED-es kerti világítás, mint például a kerti fényfüzér és a fénydekoráció lesz tökéletes. De egy csésze tea egy könyv társaságában a kivilágított erkélyen vagy teraszon sok kellemes benyomást fog szerezni. Ne feledje, hogy ebben a nyüzsgő világban érdemes találni egy pillanatot a pihenésre a zöldben és a meleg, kellemes fényben. És hogyan, ha meghív egy kerti partira vagy esti beszélgetésekre az erkélyen? Ne feledje, hogy a vendégek nem akarnak visszatérni a valóságba, miután meghívta őket egy fénnyel és zölddel teli földre.

To Top