A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Előszoba bútor

A hall minden otthon stratégiai pontja. Ez az egész lakás ízelítője, és ez az első szoba, amelyet vendégeink látnak. Ebben a belső térben gyakran tárolunk számos tárgyat,

például cipőket és ruhákat. Emiatt a csarnok berendezésének nemcsak esztétikusnak, hanem funkcionálisnak is kell lennie. Az üzletünk által kínált előszobabútorok segítséget nyújtanak az ilyen típusú terek elrendezésében!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Elrendezési trükkök egy kis és szűk teremhez

A lakás elrendezése sok kreativitást és türelmet igénylő feladat. Még nehezebb, ha kis hely áll rendelkezésünkre, ami jelentősen korlátozza elrendezési lehetőségeinket. A nagy méretű tükrös gardrób gyakran kötelező elemnek számít. Egy kis folyosó azonban olyan hely, ahol jobb a szabályokat sértő, nem szokványos projektekre összpontosítani. Szóval mi fog itt jobban működni? A keskeny előszobabútor mindenképp figyelmet érdemlő megoldás. Az itt található berendezések többségére a hosszúkás, oszlopra emlékeztető forma jellemző. Ez a kialakítás minimálisra csökkenti az alapterületet. Az ilyen bútorok segítségével nagyon könnyű érdekes kompozíciót készíteni, de leginkább egy kis csarnokhoz igazítva! Példa? Tegyen közzé cipős szekrényeket, amelyekben könnyedén elrendezhet akár egy tucat pár cipőt is.

A keskeny kialakítású folyosóbútor nem az egyetlen lehetőség, amelyre érdemes odafigyelni. A függesztett modellek segíthetnek egy kis hely okos elrendezésében is. A klasszikus állványakasztó meglehetősen sok helyet foglal el, és gyakran kiderül, hogy nem elég stabil. A közvetlenül a falra szerelt modell kényelmes használatot és funkcionálisan szervezett környezetet biztosít. A függesztett bútorok tehát egy másik csoport, amelyet javasolunk egy pillantást vetni!

Skandináv bútorok az előszobába – miért éri meg?

A Scandi Európa északi részéből származó esztétika. Stílusként elsősorban a minimalista szépség és az átlagon felüli funkcionalitás ügyes kombinációja miatt értékelik. Nem titkoljuk, hogy kínálatunk fontos részét képezik a skandináv előszobabútorok. Tudjuk, hogy nehéz univerzálisabb felszerelést találni. A Scandi irányelveinek megfelelően kialakított folyosó jól kidolgozottnak, funkcionálisnak és kellemesnek tűnik. A skandináv arculatú bútorok ezért olyan választási lehetőség, amelyet mindig érdemes ajánlani! Hogyan lehet felismerni őket? Ez nagyon egyszerű. Az ehhez a stílushoz passzoló Rutósszekrény egyszerű előlappal lep meg, amely jól megtervezett belső teret rejt az ajtó mögött. A Scandi egy semleges színpaletta, melyben a pasztellszínek és a fa különböző árnyalatai dominálnak. Tehát ha fali akasztó fa alappal és egyszerű kampókkal rendelkezik, akkor biztos lehet benne, hogy az észak-európai esztétika remek képviselője.

Az előszoba, mint egy katalógusból – hogyan kell elrendezni?

A hangszerelési katalógusok olyan kompozíciókkal örvendeztetnek meg bennünket, amelyekben minden elem jól átgondoltnak tűnik. Természetesen kétségtelen, hogy a belsőépítészet művészet, de érdemes hangsúlyozni, hogy nem kell szakembernek lenni egy stílusos és funkcionális folyosó rendezéséhez. A Restilonál tudjuk, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy a kiválasztott belső térre szabott projektet vásároljon. Emiatt kínálatunkban kész előszoba bútorkészletek is szerepel. Az egyes változatok számos alkatrésze között elsősorban a tároló-orientált berendezések alapelemei találhatók. Előszoba szekrény ülőhellyel és akasztóval? Ez csak egy példa. A kész konfigurációban értékesített előszobabútor stílusos és egységes esztétikai hatást biztosít. Emiatt mindenképpen érdemes megfontolni őket!

To Top