A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Bútor a nappaliba

A nappali önálló elrendezése a semmiből komoly kihívást jelenthet. Nemcsak kulcsfontosságú tér, hanem gyakran a legnagyobb belső tér is. Ez megnövekedett igényt jelent a

belső tér esztétikus és praktikus elrendezésére szolgáló berendezések iránt. A gondosan kiválasztott nappali bútor tökéletes hatást garantál!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Nappali dohányzóasztal Industrial Loft Eszpresszó barna COXE 40x40x45
  66%
  24h
  Nappali dohányzóasztal Industrial Loft Eszpresszó barna COXE 40x40x45
  Special Price 7 284,00 Ft Regular Price 21 483,00 Ft
 2. Dohányzóasztal nappaliba Hosszúkás ipari Loft juhar barna COXE
  35%
  24h
  Dohányzóasztal nappaliba Hosszúkás ipari Loft juhar barna COXE
  Special Price 29 866,00 Ft Regular Price 45 861,00 Ft
 3. Nyitott háromszintes könyvespolc Tölgy TRAX 67x32x88,5
  36%
  24h
  Nyitott háromszintes könyvespolc Tölgy TRAX 67x32x88,5
  Special Price 20 327,00 Ft Regular Price 31 697,00 Ft
 4. Nappali dohányzóasztal Szürke Fekete Loft COXE 105x53x45
  42%
  24h
  Nappali dohányzóasztal Szürke Fekete Loft COXE 105x53x45
  Special Price 26 686,00 Ft Regular Price 45 861,00 Ft
 5. Nyitott könyvespolc Sötét diófa GRUX 70x30x159 cm
  66%
  24h
  Nyitott könyvespolc Sötét diófa GRUX 70x30x159 cm
  Special Price 16 587,00 Ft Regular Price 49 330,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Bútorok a nappaliba – praktikus készletek

A különböző nappali bútorok felpörgetik a fejét. Az érdekes stílusokba illő felszerelések számtalan eleme között néha nehéz domináns témát választani. Ilyen helyzetekben felbecsülhetetlen segítséget jelentenek a kész nappali bútorkészletek. Az ilyen típusú készletek az összes alkatrész tökéletes illeszkedésével és az egyes szegmensek funkcionalitásával gyönyörködnek. Üzletünkben megtalálhatóak az alapváltozatok, ideálisak kis belső terekhez, valamint bővítettek is. A második csoportba a nagy nappalik tartoznak, mert a kötelező felszerelést bútorok és kiegészítők gazdagítják. A nappaliba szánt modern garnitúrák olyan felszerelések, amelyek koherens és harmonikus elrendezést garantálnak. Tehát ha nem szeretne egy nappali bútorra fogadni, a kínálatunkban található készletek biztosan megtetszenek!

Bútorok egy kis nappaliba

A kis hely nem feltétlenül jelent korlátokat. A szerény méretű helyiség bútorainak azonban funkcionálisnak kell lenniük, azaz okos konstrukciókra kell épülniük. Az összecsukható kanapéágyak határozottan megfelelnek ennek a leírásnak! Lehetővé teszik különféle textil kiegészítők tárolását, miközben helyet biztosítanak a vendégek éjszakai pihenéséhez. Napközben kényelmes többszemélyes ülésként szolgálnak, ideális társasági találkozókhoz. Egy másik példa a mindenféle polc. A nappali berendezésének elmaradhatatlan elemeként rengeteg tárolóhelyet biztosítanak számunkra. Különösen figyelemre méltóak a felfüggesztett modellek, amelyeknek köszönhetően helyet takaríthat meg a padlón. A nappali falibútorai a kis belső terek telitalálatai!

Nappalbútor – modern megközelítés a tervezéshez

Mielőtt konkrét bútorok után nyúlnánk a nappaliba, szenteljünk egy pillanatot a tervnek. A tökéletes projekt természetesen a berendezés pontos elrendezését feltételezi, de az induláshoz egy becsült vázlat is elegendő. Típustól függően a nappali bútorok elsősorban méretben különböznek egymástól. A méretek fontos meghatározók, elvégre nem lehet többlet az elrendezésben. Ezért nem elég eldönteni, hogy mennyi lesz elég, hanem azt is, hogy mekkora legyen a kiválasztott bútor. Érdekes módon még a pihentető fotelek is meglepnek sokszínűségükkel ebben a kérdésben. A klasszikus fogantyúk általában valamivel több helyet foglalnak, mint a modern, minimalista formájú ülések. Ez a bútortípus is remek példa arra, hogy a különböző modellek azonos vagy hasonló igényeket is kielégíthetnek. A fotelek tökéletesen helyettesítik a kiterjedt többszemélyes üléseket, így az elrendezésben kissé eltérő lehetőségeket kínálnak. Érdemes megjegyezni, mert a legszebb kompozíciók azok, amelyek nemcsak a felhasználók esztétikai preferenciáihoz, hanem az adott környezethez is igazodnak.

Elegáns belső tér – az Ön igényeire szabott bútorok

A nappali bútorának kiválasztásakor ne feledje, hogy azokat elsősorban három tényezőhöz kell igazítani: az esztétikai preferenciákhoz, a funkcionális igényekhez és magához a környezethez. Az is jó, ha észben tartod, hogy minden családnak kicsit más szokásai vannak. A többüléses ülésből és nappali asztalból álló klasszikus szabadidősaroknak nem kell minden otthonban működnie. Ha a társasági találkozókra nem nagyon kerül sor a küszöbünkön, akkor egy ilyen szett könnyen helyettesíthető egy nyugodt családi életre szabott konfigurációval.

To Top