A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hálószoba bútor

Az éjszakai pihenésre szánt helynek jól felszereltnek, de esztétikusnak is kell lennie. Érdekes módon a szoba megjelenése jelentősen befolyásolja az alvás minőségét!

Harmónia, visszafogott színek és az Ön igényeire szabott hálószobabútorok – ezek a legfontosabb jellemzők, amelyekkel egy pihenőszobának rendelkeznie kell.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Nyitott könyvespolc Sötét diófa GRUX 70x30x159 cm
  66%
  24h
  Nyitott könyvespolc Sötét diófa GRUX 70x30x159 cm
  Special Price 16 587,00 Ft Regular Price 49 330,00 Ft
 2. Nyitott háromszintes könyvespolc Tölgy TRAX 67x32x88,5
  36%
  24h
  Nyitott háromszintes könyvespolc Tölgy TRAX 67x32x88,5
  Special Price 20 327,00 Ft Regular Price 31 697,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Hálószoba – alapfelszereltség

A relaxációs szoba berendezésének alapja természetesen ágy a hálószobába. A bútorok elsősorban alvóhelyet biztosítanak számunkra, de érdekes módon szerepe ezzel sokszor nem ér véget. A klasszikus szimpla vagy dupla modellek egyre inkább átadják helyét az érdekes kiegészítőkkel gazdagított változatoknak. Példa? Speciális csoportot alkotnak az alapban elhelyezett tárolórekeszekkel felszerelt bútorok. A tárolóeszközök egy másik kategória, amely nélkül egy hálószoba nem nélkülözheti. A többszintű konstrukciók lehetővé teszik a ruhák és egyéb olyan elemek rendezését, amelyek hasznosak ebben a belső térben. A Hálószoba gardróbja egy másik kötelező kellék a pihenőhelyiségben. Az ajtó mögött elrejtett számos kamra és fülke okosan rejti el a gardróbot és egyéb tárgyakat. Véleményünk szerint a tükörrel felszerelt modellek külön figyelmet érdemelnek. Az üvegtábla felbecsülhetetlen segítségnek bizonyul a mindennapi ruhák kiválasztásában, és pozitív hatással van a környezet megjelenésére. Érdemes megjegyezni, hogy a hálószoba bútorok nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is!

Stílusos hálószoba

Hálószobabútor-kollekciónk lenyűgöző választékkal rendelkezik. A kínálatban nem csak alapfelszereltség, hanem további figyelemre méltó elemek is szerepelnek. A Kis fésülködőasztal biztosan nem kötelező felszerelés, de nagyon praktikus és népszerű választásnak bizonyul. Segít rendszerezni a kozmetikumokat és jól néz ki! Sőt, ennek köszönhetően az esti arcápolás kényelmes, és végre kényelmes körülmények között zajlik a reggeli készülődés a házból való távozásra. Hiszen a hálószoba nem csak alvóhely, hanem a pihenés helye is! Ha a szoba nagy, akkor az alapvető felszereléseket, például az éjjeliszekrényt vagy a fent említett ágyat érdemes vonzó kiegészítőkkel gazdagítani.

Inspiráló hálószobabútorok

A hálószoba elsősorban pihenőszobaként szolgál számunkra, de ez nem jelenti azt, hogy ne férnének el további elemek a belső térben. Szűk helyeken nyilvánvalóan a minimalizmus a legjobb út. Hiszen ebben a helyiségben különösen érdemes ügyelni a harmóniára és a túlzott mennyiségű felszerelés hiányára. A hálószoba, mint a béke privát oázisa, a pihenés érzését kell, hogy elősegítse, ezért a stílus ugyanolyan fontos eleme az elrendezésének. Szerencsére az üzletünkben kapható hálószobabútorok tökéletesen ötvözik a funkcionalitást a szépséggel. A Restilo kínálatában ráadásul kész konfigurációk is szerepelnek, melyek széles választéka számos érdekes elrendezési lehetőséget nyit meg. A hálószobabútor-garnitúra különösen ajánlott azoknak, akik egy koherens és tökéletesen megkomponált kompozícióról álmodoznak. Mindazonáltal függetlenül attól, hogy a semmiből és lépésről lépésre szeretné berendezni nappaliját, esetleg az előbb említett készletek segítségével, meggyőződésünk, hogy kínálatunkból a hálószobabútorok lesznek a legjobb választás. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a teljes ajánlattal, amely merész változtatásokra inspirál!

To Top